Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Like A Dragon: Ishin

14 Sep 2022 12:31 #266605 by Ερμής Δερβίσης

Κατά τη διάρκεια του πρόσφατου State of Play, η Sega ανακοίνωσε το Like A Dragon: Ishin, ένα spin-off της σειράς Yakuza που διαδραματίζεται το 1860 στο Kyo.

Το Like A Dragon: Ishin είχε κυκλοφορήσει αρχικά αποκλειστικά στην Ιαπωνία το 2014 για PS4 και PS3 με τον τίτλο Ryu Ga Gotoku Ishin και η νέα έκδοση αποτελεί remake του, με την Unreal Engine 4. Παρότι οι περισσότεροι τίτλοι της σειράς Yakuza διαδραματίζονται στη σημερινή εποχή το Like A Dragon: Ishin μας πηγαίνει στην εποχή των Samurai. Ο πρωταγωνιστής ονομάζεται Sakamoto Ryoma και είναι ένας πραγματικός άνθρωπος ο οποίος έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξάλειψη των samurai.
Στο Like A Dragon: Ishin θα μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε τέσσερα στυλ μαχών, όπως με σπαθί, όπλο και το Wild Dancer. Επιπλέον θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο τις μπουνιές σας. Επιπλέον θα υπάρχουν και αρκετά Heat Actions, όπως το να καλέσετε μία τίγρη για να σας βοηθήσει στις μάχες.

Το Like A Dragon: Ishin αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2023 για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Sep 2022 12:34 - 03 Dec 2022 19:54 #266606 by Nikos Georgopoulos
Χωρίς αγγλικούς υπότιτλους
Η Sega ανακοίνωσε ότι δεν θα μεταγλωττίσει το Like A Dragon Ishin remake στα αγγλικά. Συγκεκριμένα δήλωσε: "Για το remake του Ishin, χρησιμοποιούμε υπότιτλους. Δεν μεταγλωττίζουμε φωνητικά. Μεταφράζουμε το παιχνίδι στα αγγλικά, αλλά το εξειδικευμένο λεξιλόγιο και ο τρόπος που μιλούσαν οι άνθρωποι κατά την εποχή του Bakumatsu θα έκαναν τις φράσεις απίστευτα μεγάλες, οπότε αυτό απλά δεν θα λειτουργούσε. Έτσι αυτή τη φορά θα έχουμε υπότιτλους.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Dec 2022 19:53 #267872 by Μάνος Γρυπάρης
Η Sega παρουσίασε ένα combat trailer για το Like A Dragon, στο οποίο βλέπουμε το σύστημα μάχης.

 Τα combat styles θα είναι τα Swordsman, Gunman και Brawler, ενώ θα υπάρχει και το hybrid combat style Wild Dancer, που θα συνδυάζει πολεμικές τέχνες, σε ένα...χορευτικό στυλ, γεμάτο λεπίδες και σφαίρες. Υπάρχουν combos, finishers και άφθονο πετσόκομμα. Κάθε στυλ θα έχει τα δυνατά του σημεία και τις αδυναμίες του. Θα μπορείτε να συνδυάσετε και τα τέσσερα στυλ μάχης, ανάλογα με την περίσταση.

  Το Like A Dragon: Ishin αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Φεβρουαρίου 2023 για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification