Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Assassin's Creed Rift

11 Sep 2022 18:04 #266542 by Nikos Georgopoulos
Assassin’s Creed Mirage Collector's Edition




Με φιγούρα του Basim και συλλεκτικά.

Η Ubisoft αποκάλυψε το νέο Assassin's Creed Mirage και όπως ήταν αναμενόμενο θα κυκλοφορήσει και μία Collector's Edition. Η συλλεκτική έκδοση θα έχει την φιγούρα του Basim και διάφορα συλλεκτικά.

Η Assassin’s Creed Mirage Deluxe Edition θα έχει τα εξής:
- Το soundtrack του παιχνιδιού
- Αποκλειστικό steelbook (με σχέδιο που θα επιλέξουν οι fans της σειράς με ψηφοφορία)
- Φιγούρα 32 εκατοστών του Basim
- Χάρτης της Βαγδάτης
- Mini Artbook
- Καρφίτσα Basim
- Downloadable Deluxe Pack που σας δίνει in-game Outfit, Eagle, Mount Skin, όπλο και άλλα αντικείμενα.

Η αξία της συλλεκτικής υπολογίζεται ότι θα είναι γύρω στα 200 ευρώ, σύμφωνα με τις πρώτες φήμες.

Το Assassin's Creed Mirage θα κυκλοφορήσει το 2023 για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Sep 2022 10:04 #266567 by Nikos Georgopoulos
Το Assassin's Creed Mirage μπορεί να έχει τζόγο, έλαβε rating 18+




Η Ubisoft δήλωσε ότι "δεν θα έχει τζόγο".

Μετά την ανακοίνωση του Assassin's Creed Mirage, η ηλικιακή αξιολόγησή του στο ESRB ορίστηκε για 18+ και η περιγραφή αναφέρει ότι "Το παιχνίδι περιέχει τζόγο".

Βλέποντας την αξιολόγηση αυτή, η Ubisoft έσπευσε να δηλώσει ότι "Το Assassin's Creed Mirage δεν θα έχει πραγματικό τζόγο" και πρόσθεσε ότι "η ηλικιακή αξιολόγηση βρίσκεται ακόμη σε εκκρεμότητα". 

Προφανώς λοιπόν το παιχνίδι μπορεί να είχε ένα minigame τζόγου. Ωστόσο, απ' ότι φαίνεται η Ubisoft θα κάνει αλλαγές, ώστε το όριο της ηλικιακής αξιολόγησης να χαμηλώσει και παράλληλα να αφαιρεθεί η ορολογία του τζόγου από την περιγραφή του. Η Γαλλική εταιρεία είπε ότι "δεν θα υπάρχει ούτε τζόγος, αλλά ούτε και loot boxes".



Το Assassin's Creed Mirage θα κυκλοφορήσει το 2023 για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ και τις πρώτες πληροφορίες του Assassin's Creed Mirage και τα συνολικά 4 Assassin's Creed που αναπτύσσονται.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Sep 2022 14:52 #266734 by Nikos Georgopoulos
Ο Dan Allen κοινοποίησε τα screenshots



Ο YouTuber Dan Allen παραδέχθηκε δημόσια ότι κρυβόταν πίσω από τα Twitter accounts με τα οποία έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες πληροφορίες και το artwork του Assassin's Creed Mirage. Παραδέχτηκε ότι έμαθε όλες αυτές τις πληροφορίες όταν η Ubisoft τον κάλεσε (σ.σ. προφανώς τον ίδιο και άλλους influencers) για να ενημερώσει σχετικά με το νέο Assassin's Creed. Απλά η Ubisoft είχε ειδοποιήσει τους YouTubers ότι όλες αυτές οι πληροφορίες δεν θα έπρεπε να δημοσιευθούν και όταν είχαν embargo. Ο Dan Allen ωστόσο αγνόησε το embargo και τις δημοσίευσε.


@ggMikkael nose si es tema de fullHP, pero te dejo aquí lo ocurrido por mera curiosidad con TheRealInsider para que tengáis contexto xd, en resumen Jason pillo al insider, era Adán y estaba rompiendo contratos con embargo con su multicuenta. pic.twitter.com/8ywJI8FVol

— RhasegonVT (@Alain707x) September 19, 2022

Η αποκάλυψη έγινε...κατά λάθος, αφού ο Dan Allen απάντησε στο Twitter σε έναν follower με το πραγματικό του Twitter account και όχι με το ψεύτικο, με το οποίο είχε δημοσιεύσει τα screenshots! Μετά από λίγο έσβησε τα μηνύματά του αλλά ήταν ήδη αργά, αφού κάποιος είχε τραβήξει screenshots! 

Έτσι ο Dan Allen δήλωσε στο Twitter: «Ζητάω συγγνώμη προς όλους για τις πράξεις μου. Ντρέπομαι και απογοητεύομαι με τον εαυτό μου. Θα αφιερώσω λίγο χρόνο για να σκεφτώ τις κακές αποφάσεις μου, που δεν θα ξανασυμβούν ποτέ. Σε όλους όσους με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια, λυπάμαι πραγματικά που σας απογοήτευσα».

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Sep 2022 10:58 #266777 by Nikos Georgopoulos
Ubisoft: "Θα πρέπει να προσλάβει δικηγόρους"



Η Ubisoft εξέδωσε μια δήλωση που απευθύνεται στον Dan Allen Gaming, ο οποίος έσπασε το embargo και απειλεί ευθέως με μήνυση.
Η Γαλλική εταιρεία δήλωσε: «Παρέχουμε τακτικά πρόσβαση και πληροφορίες για τα games μας μέσω NDA σε έμπιστους συνεργάτες. Όταν αυτή η εμπιστοσύνη διακυβεύεται ή πληροφορίες διαρρέουν από ένα άτομο, δεν είναι μόνο επιζήμιο και αποθαρρυντικό για τις ομάδες μας, αλλά στερεί κάτι από μια συναρπαστική στιγμή αποκάλυψης και εμπειρία για τους παίκτες μας. Αν και δεν θα μιλήσουμε για μεμονωμένη περίπτωση, λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη αυτά τα θέματα και θα διαχειριστούμε αναλόγως.

Εάν είναι πράγματι αλήθεια ότι ο Dan Allen Gaming είχε υπογράψει ένα NDA, που είναι μια νομικά δεσμευτική σύμβαση που εμποδίζει την αποκάλυψη λεπτομερειών πριν από τον προκαθορισμένο χρόνο, τότε υποπτευόμαστε ότι μπορεί να χρειαστεί να προσλάβει μια χούφτα δικηγόρων το συντομότερο δυνατό».

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Dec 2022 09:02 #267867 by Nikos Georgopoulos
Assassin’s Creed Mirage: Περίοδος κυκλοφορίας




Αναμένεται για μετά τα μέσα του 2023, σύμφωνα με φήμες.

Σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές, η Ubisoft σκοπεύει να κυκλοφορήσει το Assassin’s Creed Mirage τον Αύγουστο του 2023, χωρίς όμως να είναι σίγουρο.

Οι πληροφορίες έρχονται από το Insider Gaming , σύμφωνα με τις οποίες, το Mirage έχει ήδη πάρει αναβολή δύο φορές και αρχικό σχέδιο ήταν να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2023. Ο λόγος των αναβολών δεν έχει ανακοινωθεί. Το Assassin’s Creed Valhalla κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2020 και μετά από δύο χρόνια πρόκειται για το μεγαλύτερο κενό χωρίς κυκλοφορία στη σειρά, η οποία παλαιότερα κυκλοφορούσε κάθε χρόνο.



Το τελευταίο update του Assassin’s Creed Valhalla κάνει τη σύνδεση με το Mirage. Οι προπαραγγελίες έχουν ανοίξει με την standard έκδοση να κάνει 50 δολάρια και την πιο ακριβή 150.

Το Assassin’s Creed Mirage θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023 για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.
The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Dec 2022 02:24 #267880 by Απόστολος Μητσακούλης
Το ότι θα βγεί και ps4 δν το περίμενα. Πάντος το περιμένω, εξάλου έπαιξα όλα τα προηγούμενα πριν απο λίγο καιρό.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Jan 2023 03:09 #269158 by Nikos Georgopoulos
Το Assassin's Creed Mirage θα είναι μικρότερο σε διάρκεια




Η Ubisoft είπε ότι "τα μεγάλα games γίνονται κουραστικά".

Ο creative director Stéphane Boudon ανέφερε πως το νέο κεφάλαιο της σειράς Assassin's Creed θα έχει μικρότερη διάρκεια σε σχέση με τα προηγούμενα πονήματα της Ubisoft.

Μιλώντας στο GamesRadar , ο Stéphane Boudon ανέφερε ότι το community συνέβαλε στα τελευταία games της σειράς. "Τα Assassin's Creed: Origins, Odyssey και Valhalla, όλα είναι υπέροχα games", είπε. "Τα χαρακτηριστικά τους υπέστησαν αλλαγές για να εκπληρώσουν αυτές τις φιλοδοξίες, καθώς όλα εναρμονίζονται με τους RPG μηχανισμούς. "Αλλά μεταξύ των fans μας, αρχίσαμε να ακούμε την επιθυμία για μια ιστορία με γνώμονα τους χαρακτήρες, επικεντρωμένη στους βασικούς πυλώνες των πρώτων Assassin's Creed. Σε αυτό συμφωνούμε και οι προγραμματιστές".

Η διάρκεια ενός παιχνίδι είναι μια διαρκώς εξελισσόμενη συζήτηση, όπως και ο χρόνος που πρέπει να αφιερώνεται για την ολοκλήρωση του. Μπορεί επίσης να είναι δύσκολο να θυμηθεί κανείς πόσο μικρότερα ήταν τα μεγαλύτερα παιχνίδια Assassin's Creed σε σύγκριση με τα σύγχρονα. Για παράδειγμα το Assassin's Creed 2 διαρκεί περίπου 35 ώρες σύμφωνα με το HowLongToBeat . To Assassin's Creed Valhalla από την άλλη χρειάζεται 104 ώρες περισσότερες από αυτό, περίπου 139 ώρες για να τα κάνετε όλα.



Φαίνεται ότι η Ubisoft δεν θα αφαιρέσει τα RPG στοιχεία στην σειρά, ωστόσο με τον Stéphane Boudon να προειδοποιεί ότι το Mirage θα "έχει έναν πιο πλούσιο και μεγαλύτερο σε περιεχόμενο χάρτη σε σύγκριση με τα πρώτα Assassin's Creed", μαζί με " περισσότερο gameplay, περισσότερες αλληλεπιδράσεις, μηχανισμούς και περισσότερο βάθος". "Με τη σαφή εστίασή του στον Basim και την ιστορία της ενηλικίωσής του, ο κύριος στόχος μας με το Mirage είναι να παρέχουμε μια πλήρη μετάβαση στη Βαγδάτη του 9ου αιώνα και τα βασικά γεγονότα της εποχής για τους Hidden Ones", κατέληξε ο Stéphane Boudon. "Θέλαμε αυτό το παιχνίδι να είναι ένα stand-alone game που θα μπορούσαν όλοι να απολαύσουν."

Με την Ubisoft να ακυρώνει πρόσφατα μια σειρά από games, να καθυστερεί για άλλη μια φορά το Skull & Bones και να βλέπει την τιμή της μετοχής της να πέφτει κατακόρυφα, το Assassin's Creed Mirage επιβάλλεται να είναι καλό. Πιθανότατα δεν θα είναι η τελευταία ευκαιρία της να προωθήσει ένα επιτυχημένο παιχνίδι, αλλά σίγουρα νοιώθει την πίεση μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Το Assassin's Creed Mirage αναμένεται να κυκλοφορήσει μετά τα μέσα του 2023, σύμφωνα με φήμες.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Jan 2023 13:46 #269166 by Απόστολος Μητσακούλης
Αυτού του είδους παιχνίδια είναι πολύ απολαυστικό για να μην έχει μεγάλη διάρκεια. Γελάει το witcher, skyrim και odyssey. Να βάλουν μεγάλη διάρκεια και στο επόμενο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 May 2023 12:02 #271250 by Nikos Georgopoulos
Επίσημη ανακοίνωση από την Ubisoft



Μετά τα leaks από την Ιαπωνία, η Ubisoft ανακοίνωσε επίσημα την ημερομηνία κυκλοφορία του Assassin’s Creed Mirage, μαζί με νέο gameplay trailer.
Το trailer επιβεβαιώνει ότι το Mirage θα μοιάζει πολύ περισσότερο στις παλαιότερες κυκλοφορίες της σειράς, πριν από το Assassin’s Creed Origins. Το gameplay θα βασίζεται σε stealth, ενώ δεν φαίνεται να υπάρχουν στοιχεία RPG.



Το Assassin’s Creed Mirage θα κυκλοφορήσει στις 12 Οκτωβρίου για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Jun 2023 22:52 #271517 by Nikos Georgopoulos
Φίλτρο που θα κάνει το παιχνίδι να μοιάζει με το πρώτο Assassin's Creed



Η Ubisoft θα κυκλοφορήσει μια τριάδα από documentary videos για το Assassin's Creed Mirage. Στο πρώτο βίντεο, με τίτλο A Return To Roots, ο artistic director Jean-Luc Sala μας λέει ότι θα υπάρχει ένα φίλτρο στο παιχνίδι με το οποίο θα εμφανίζεται η μηχανή γραφικών του πρώτου Assassin's Creed (2007) για να παίξετε έτσι το νέο AC Mirage. Η παλέτα θα έχει κυρίως μπλε-γκρι χρώματα.


Το Assassin's Creed Mirage θα κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification