Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Assassin's Creed Rift

03 Dec 2022 09:02 #267867 by Nikos Georgopoulos
Assassin’s Creed Mirage: Περίοδος κυκλοφορίας
Αναμένεται για μετά τα μέσα του 2023, σύμφωνα με φήμες.

Σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές, η Ubisoft σκοπεύει να κυκλοφορήσει το Assassin’s Creed Mirage τον Αύγουστο του 2023, χωρίς όμως να είναι σίγουρο.

Οι πληροφορίες έρχονται από το Insider Gaming , σύμφωνα με τις οποίες, το Mirage έχει ήδη πάρει αναβολή δύο φορές και αρχικό σχέδιο ήταν να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2023. Ο λόγος των αναβολών δεν έχει ανακοινωθεί. Το Assassin’s Creed Valhalla κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2020 και μετά από δύο χρόνια πρόκειται για το μεγαλύτερο κενό χωρίς κυκλοφορία στη σειρά, η οποία παλαιότερα κυκλοφορούσε κάθε χρόνο.Το τελευταίο update του Assassin’s Creed Valhalla κάνει τη σύνδεση με το Mirage. Οι προπαραγγελίες έχουν ανοίξει με την standard έκδοση να κάνει 50 δολάρια και την πιο ακριβή 150.

Το Assassin’s Creed Mirage θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023 για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.
The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Dec 2022 02:24 #267880 by Απόστολος Μητσακούλης
Το ότι θα βγεί και ps4 δν το περίμενα. Πάντος το περιμένω, εξάλου έπαιξα όλα τα προηγούμενα πριν απο λίγο καιρό.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Jan 2023 03:09 #269158 by Nikos Georgopoulos
Το Assassin's Creed Mirage θα είναι μικρότερο σε διάρκεια
Η Ubisoft είπε ότι "τα μεγάλα games γίνονται κουραστικά".

Ο creative director Stéphane Boudon ανέφερε πως το νέο κεφάλαιο της σειράς Assassin's Creed θα έχει μικρότερη διάρκεια σε σχέση με τα προηγούμενα πονήματα της Ubisoft.

Μιλώντας στο GamesRadar , ο Stéphane Boudon ανέφερε ότι το community συνέβαλε στα τελευταία games της σειράς. "Τα Assassin's Creed: Origins, Odyssey και Valhalla, όλα είναι υπέροχα games", είπε. "Τα χαρακτηριστικά τους υπέστησαν αλλαγές για να εκπληρώσουν αυτές τις φιλοδοξίες, καθώς όλα εναρμονίζονται με τους RPG μηχανισμούς. "Αλλά μεταξύ των fans μας, αρχίσαμε να ακούμε την επιθυμία για μια ιστορία με γνώμονα τους χαρακτήρες, επικεντρωμένη στους βασικούς πυλώνες των πρώτων Assassin's Creed. Σε αυτό συμφωνούμε και οι προγραμματιστές".

Η διάρκεια ενός παιχνίδι είναι μια διαρκώς εξελισσόμενη συζήτηση, όπως και ο χρόνος που πρέπει να αφιερώνεται για την ολοκλήρωση του. Μπορεί επίσης να είναι δύσκολο να θυμηθεί κανείς πόσο μικρότερα ήταν τα μεγαλύτερα παιχνίδια Assassin's Creed σε σύγκριση με τα σύγχρονα. Για παράδειγμα το Assassin's Creed 2 διαρκεί περίπου 35 ώρες σύμφωνα με το HowLongToBeat . To Assassin's Creed Valhalla από την άλλη χρειάζεται 104 ώρες περισσότερες από αυτό, περίπου 139 ώρες για να τα κάνετε όλα.Φαίνεται ότι η Ubisoft δεν θα αφαιρέσει τα RPG στοιχεία στην σειρά, ωστόσο με τον Stéphane Boudon να προειδοποιεί ότι το Mirage θα "έχει έναν πιο πλούσιο και μεγαλύτερο σε περιεχόμενο χάρτη σε σύγκριση με τα πρώτα Assassin's Creed", μαζί με " περισσότερο gameplay, περισσότερες αλληλεπιδράσεις, μηχανισμούς και περισσότερο βάθος". "Με τη σαφή εστίασή του στον Basim και την ιστορία της ενηλικίωσής του, ο κύριος στόχος μας με το Mirage είναι να παρέχουμε μια πλήρη μετάβαση στη Βαγδάτη του 9ου αιώνα και τα βασικά γεγονότα της εποχής για τους Hidden Ones", κατέληξε ο Stéphane Boudon. "Θέλαμε αυτό το παιχνίδι να είναι ένα stand-alone game που θα μπορούσαν όλοι να απολαύσουν."

Με την Ubisoft να ακυρώνει πρόσφατα μια σειρά από games, να καθυστερεί για άλλη μια φορά το Skull & Bones και να βλέπει την τιμή της μετοχής της να πέφτει κατακόρυφα, το Assassin's Creed Mirage επιβάλλεται να είναι καλό. Πιθανότατα δεν θα είναι η τελευταία ευκαιρία της να προωθήσει ένα επιτυχημένο παιχνίδι, αλλά σίγουρα νοιώθει την πίεση μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Το Assassin's Creed Mirage αναμένεται να κυκλοφορήσει μετά τα μέσα του 2023, σύμφωνα με φήμες.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Jan 2023 13:46 #269166 by Απόστολος Μητσακούλης
Αυτού του είδους παιχνίδια είναι πολύ απολαυστικό για να μην έχει μεγάλη διάρκεια. Γελάει το witcher, skyrim και odyssey. Να βάλουν μεγάλη διάρκεια και στο επόμενο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 May 2023 12:02 #271250 by Nikos Georgopoulos
Επίσημη ανακοίνωση από την UbisoftΜετά τα leaks από την Ιαπωνία, η Ubisoft ανακοίνωσε επίσημα την ημερομηνία κυκλοφορία του Assassin’s Creed Mirage, μαζί με νέο gameplay trailer.
Το trailer επιβεβαιώνει ότι το Mirage θα μοιάζει πολύ περισσότερο στις παλαιότερες κυκλοφορίες της σειράς, πριν από το Assassin’s Creed Origins. Το gameplay θα βασίζεται σε stealth, ενώ δεν φαίνεται να υπάρχουν στοιχεία RPG.Το Assassin’s Creed Mirage θα κυκλοφορήσει στις 12 Οκτωβρίου για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Jun 2023 22:52 #271517 by Nikos Georgopoulos
Φίλτρο που θα κάνει το παιχνίδι να μοιάζει με το πρώτο Assassin's CreedΗ Ubisoft θα κυκλοφορήσει μια τριάδα από documentary videos για το Assassin's Creed Mirage. Στο πρώτο βίντεο, με τίτλο A Return To Roots, ο artistic director Jean-Luc Sala μας λέει ότι θα υπάρχει ένα φίλτρο στο παιχνίδι με το οποίο θα εμφανίζεται η μηχανή γραφικών του πρώτου Assassin's Creed (2007) για να παίξετε έτσι το νέο AC Mirage. Η παλέτα θα έχει κυρίως μπλε-γκρι χρώματα.


Το Assassin's Creed Mirage θα κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jun 2023 14:09 #271559 by Nikos Georgopoulos
Assassin's Creed Mirage gameplay video
Παρουσιάστηκε μαζί με story trailer.

Η Ubisoft παρουσίασε δύο βίντεο για το Assassin's Creed Mirage. Ένα story trailer και ένα gameplay video.

Το story trailer παρουσιάζεται η σχέση του Bashim με τους Hidden Ones και ένα περιστατικό που μπορεί να θεωρήσετε ψιλοspoiler, αλλά συμβαίνει στην αρχή του παιχνιδιού. Το βίντεο περιλαμβάνει και άλλους assassins.Στη συνέχεια υπάρχει ένα καθαρό gameplay video 8 λεπτών με parkour. Θα υπάρχουν επίσης κλασικά όπλα, όπως smoke bombs, throwing knives και poison. Ο Bashim φαίνεται αρκετά ευλύγιστος και ικανός πολεμιστής. Στο voice acting έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στην απόδοση της προφοράς.

Το Assassin's Creed Mirage θα κυκλοφορήσει στις 12 Οκτωβρίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Jun 2023 12:51 #271684 by Nikos Georgopoulos
Το μέγεθος του χάρτηΗ Ubisoft αποκάλυψε το μέγεθος του χάρτη του Assassin’s Creed Mirage.
Συγκεκριμένα η Ubisoft μίλησε στον Michael Huber του Easy Allies και σύγκρινε τον χάρτη της Βαγδάτης του Mirage με την Κωνσταντινούπολη του Assassin’s Creed Revelations και το Παρίσι του Assassin’s Creed Unity. Οι δύο συγκεκριμένοι χάρτες δεν έχουν ακριβώς το ίδιο μέγεθος καθώς η Κωνσταντινούπολη ήταν 0.94 τετραγωνικά χιλιόμετρα και τα Παρίσι 2.40, όμως σίγουρα παίρνουμε μία ιδέα για το μέγεθος του Mirage.Συγκριτικά με τα πιο πρόσφατα Assassin’s Creed, η Αγγλία του Valhalla είναι 94 τετραγωνικά χιλιόμετρα και η Ελλάδα του Odyssey 130.

Το Assassin's Creed Mirage θα κυκλοφορήσει στις 12 Οκτωβρίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Jul 2023 00:21 #272017 by Nikos Georgopoulos
Νέο τρέιλερΗ Ubisoft παρουσίασε ένα νέο τρέιλερ για το Assassin's Creed Mirage.
Στο βίντεο μαθαίνουμε ότι η Nehal, που συντροφεύει τον πρωταγωνιστή Bashim, δεν είναι ευχαριστημένη με την επιθυμία του δεύτερου να γίνει Assassin. Παράλληλα, ο Bashim θα έχει οράματα και εφιάλτες.

Σύμφωνα με το σενάριο ο Basim θα πρέπει να απελευθερώσει την Βαγδάτη από την τυραννία που έχει υποστεί η πόλη. Δεν θα υπάρχει XP progression, όπως στα Assassin's Creed Odyssey και Valhalla και θα δωθεί μεγαλύτερη έμφαση στην ιστορία. Τα primary weapons του Bashim στη μάχη θα έιναι ένα σπαθί και ένα dagger.Το Assassin's Creed Mirage θα κυκλοφορήσει στις 12 Οκτωβρίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Jul 2023 00:58 #272069 by Nikos Georgopoulos
Η Ubisoft πουλάει στολή Assassin's Creed Mirage με κόστος 500 δολάρια
Δεν θα σας δίνει μαγικές ικανότητες, ούτε hidden blade.

Η Ubisoft πουλάει ένα επίσημο Assassin's Creed Mirage "haptic gaming suit", για να το φορέσετε, είτε για cosplay, είτε για...ειδικές αποστολές.

Θα πάρετε μια γεύση από τον Basim, ο οποίος στο AC Mirage βρίσκεται στη Βαγδάτη του 9ου αιώνα. H Assassin’s Creed Mirage Edition της εταιρείας Owo είναι μια ακριβή συλλεκτική έκδοση αξίας 500 δολαρίων με ένα αντίτυπο του παιχνιδιού για PC ή PS5 ή Xbox Series X/S. Με τέτοια τιμή πάντως η Ubisoft θα μπορούσε να δίνει και τα τρία αντίτυπα.

Η συλλεκτική έχει μόνο το πανωφόρι, συσκευασμένο με διάφορα κομμάτια υλικού. Η Owo υπόσχεται ότι η στολή προσφέρει "διάφορες αισθήσεις" (3ο διαφορετικές για την ακρίβεια), ενώ θα σας βοηθάει...και στο parkour.

Η στολή θα έχει gel pads, βαλιτσάκι αποθήκευσης, καλώδια φόρτισης και ένα ειδικό skin εμπνευσμένο από την στολή του Basim.

Εάν είστε τόσο τρελοί και διαθέτετε το μπάτζετ τότε κάντε κλικ εδώ για να την αποκτήσετε . Θα κυκλοφορήσει μέχρι τις 12 Οκτωβρίου, όταν και το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification