Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Lost Judgment

07 May 2021 14:12 #250584 by Hermez
Lost Judgment was created by Hermez

Το sequel του Judgment διέρρευσε στο PlayStation Network της Ιαπωνίας.

Σύμφωνα με διαρροή του PlayStation Network της Ιαπωνίας, το sequel του Yakuza spin-off, Judgment, βρίσκεται υπό ανάπτυξη.

Πιθανότατα η επίσημη ανακοίνωσή του θα γίνει σήμερα στις 7 Μαΐου όπου η εταιρεία ανάπτυξης Ryu Ga Gotoku ανακοίνωσε ως Judgment Day. Σύμφωνα με την διαρροή ο τίτλος θα κυκλοφορήσει στις 21 Σεπτεμβρίου για τα PS5 και PS4 και θα διαθέτει Standard και Deluxe editions.
 
Με βάση κάποια screenshots και videos που έχουν διαρρεύσει, οι fans του Judgment υποθέτουν ότι το sequel θα διαδραματίζεται στην Yokohama, το ίδιο μέρος με το Yakuza: Like a Dragon
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 May 2021 22:04 #250604 by Xintzi
Replied by Xintzi on topic Lost Judgment
Μακάρι να μην έχει κοινά στοιχεία με Yakuza και να είναι κάτι ανεξάρτητο και διαφορετικό.. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 May 2021 23:00 #250609 by Geotsak
Replied by Geotsak on topic Lost Judgment
Ο δημιουργός της σειράς Yakuza Toshihiro Nagoshi και ο producer Kazuki Hosokawa δήλωσαν πως η σειρά θα αποτελείται από Combat Turn-Based RPGs από εδώ και στο εξής.

Αυτό σημαίνει πως η σειρά θα εγκαταλείψει τις Action Brawler ρίζες της. Η δήλωση αυτή ήρθε μετά την ανακοίνωση του spin-off της σειράς Lost Judgment. Η κύρια σειρά θα αλλάξει κατεύθυνση και θα υιοθετήσει το στυλ gameplay που είδαμε στο περσινό Yakuza: Like a Dragon. Οι Nagoshi και Hosokawa δήλωσαν: “Η σειρά Yakuza έχει μεταμορφωθεί σε Turn-Based RPG. Από την άλλη, κατά την διάρκεια του έτους, η Ryu Ga Gotoku Studio έχει συλλέξει πόρους και γνώσεις για το πως να δημιουργεί εντυπωσιακά και χαρούμενα Action games που μπορεί κάποιος να παίξει χωρίς κόπο. Αποφασίσαμε πως πρέπει να αφήσουμε του γνωστό μας Action gameplay να παραμείνει στην ζωή μέσω του Lost Judgment”.

Συνεπώς, το Third-Person Brawling των Yakuza θα συνεχίσει να υπάρχει μέσω της σειράς Judgment. Αυτά τα νέα έχουν διχάσει τους fans των Yakuza. Ορισμένοι θεωρούν πως αν η σειρά συνεχίσει με πρωταγωνιστή των Ichiban Kasuga του Yakuza: Like a Dragon τότε έχει νόημα να κρατήσουν το party-based combat, ενώ άλλοι βρήκαν στον πιο αργό ρυθμό του παιχνιδιού βαρετό και δεν θέλουν να ξαναδούν κάτι παρόμοιο στο μέλλον. Το Judgment και το sequel του Lost Judgment δεν είναι διαθέσιμα για PC, οπότε δεν είναι γνωστό αν θα υπάρξει ξανά μία εμπειρία παρόμοια με τα παλιά Yakuza για τους PC gamers στο μέλλον.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 May 2021 03:56 #250621 by Xintzi
Replied by Xintzi on topic Lost Judgment
Επιτέλους να βιώσουμε ξανά λίγο το Turn-Based στοιχείο καθώς προσωπικά μου είχε λείψει η αλήθεια είναι.. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification