Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Valheim

14 Feb 2021 20:43 - 19 Oct 2021 16:01 #246285 by Μάνος Γρυπάρης
 
ValheimCo-Op Survival με Βίκινγκς.Η άγνωστη στους περισσότερους εταιρεία ανάπτυξης Iron Gate AB και η Coffee Stain, ετοιμάζουν το Valheim. Ένα Survival  Sandbox  με Βίκινγκς.Το Valheim μπήκε στο Steam Early Access στις 2 Φεβρουαρίου κι έχει πουλήσει πάνω από ένα εκατομμύριο αντίτυπα. Διαθέτει κάμερα τρίτου προσώπου με αρκετή απόσταση από τον χαρακτήρα σας. Η πρόοδος του χαρακτήρα σας απαιτεί  crafting , άρα θα πρέπει να μάθετε να κυνηγάτε ζωάκια και εχθρούς, να βρίσκετε resources και να χτίζετε όπλα και σπίτια, αλλά και αργότερα οικισμούς.  

Gameplay
Στο Valheim θα παλέψετε με golems, βόες, trolls και πολλούς ακόμη εχθρούς, θνα φτιάξετε όπλα για melee ή ranged απόσταση, (σ.σ. τα τόξα είναι χρήσιμα για το κυνήγι), να φτιάξετε αξίνες για να αποδίδετε στο crafting, θα αντιμετωπίσετε bosses και μετέπειτα να φτιάξετε ακόμη καλύτερα εργαλεία και armor. Υπάρχουν trade routes, δίκτυο με portals, χρήση σκαφών και άλλα καλούδια.Το παιχνίδι δεν αποτελεί hardcore Survival, δηλαδή δεν χρειάζεται να κρατάτε διαρκώς τον χαρακτήρα σας χορτάτο και να ψάχνετε για φαγητό, όπως επίσης δεν χρειάζεται να επισκευάζετε τις κατασκευές σας. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε την δομή του εδάφους με τα κατάλληλα εργαλεία.  Στον τομέα των γραφικών, τα μοντέλα έχουν απλό 3D σχεδιασμό, με μέτρια ποιότητα, ωστόσο στον φωτισμό και τα  shaders  αποδίδουν εξαιρετικά. Στα του multiplayer, οι παίκτες μπορούν να μαζευτούν 1-10 άτομα, κοινώς μαζεύετε μέχρι 9 φίλους. Επίσης, υποστηρίζεται και gamepad. Ακόμη, μπορείτε να διαλέξετε αν θα είστε ανοιχτοί ή όχι για PvP multiplayer στον  server  σας. Μπορείτε για παράδειγμα να μαζευτείτε 5 φίλοι, να ανοίξετε τον server και να περιμένετε κόσμο. Δείτε το προφίλ του Valheim στο Steam early access .

Προς το παρόν η early access κοστίζει 16,79 ευρώ, ποσό που ακούγεται λογικό. Ορισμένοι χρήστες έχουν δηλώσει ότι υπάρχουν κάποια μικρά  bugs , κάτι επίσης λογικό, μιας και γι’ αυτό το λόγο υπάρχουν οι εκδόσεις early access.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Feb 2021 21:50 #246392 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Valheim
Valheim: Ένα bug χαλάει την πρόοδο των παικτών Η Iron Gate Studios προτείνει λύσεις μέχρι να διορθωθεί.Ένα bug που υπάρχει στο Valheim χαλάει τους χαρακτήρες και τους κόσμους του RPG και η Iron Gate Studios προτείνει στους παίκτες να κάνουν back up τα save files τους.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Iron Gate Studios, Richard Svensson δήλωσε στο Twitter την περασμένη Παρασκευή: "Αν παίζετε Valheim αυτό το Σαββατοκύριακο κάντε back up την πρόοδό σας. Είναι ένα διαβολικό bug το οποίο δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να ξανασυναντήσουμε, όμως δείχνει να γίνεται όταν βγαίνετε από το παιχνίδι πατώντας Alt+F4, οπότε προσπαθήστε να χρησιμοποιείτε το menu".

Σύμφωνα με την Iron Gate Studios για να κάνε back up την πρόοδό σας θα βρείτε τα αρχεία στην συγκεκριμένη τοποθεσία: C:\Users\Username\AppData\LocalLow\IronGate\Valheim\

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Feb 2021 21:56 - 19 Feb 2021 19:15 #246395 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Valheim
Το Valheim έφτασε τα 2 εκατομμύρια σε πωλήσειςΤο Survival της Iron Gate Studio έφτασε στο top 3 της κατάταξης

To Valheim, το Survival που κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις, συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία μετά από την επίτευξη ενός εκατομμυρίου πωλήσεων σε διάστημα μικρότερο από δύο εβδομάδες.Μέσα στο Σαββατοκύριακο ο αριθμός των ταυτόχρονα συνδεδεμένων παικτών ανήλθε στις 367,443 κάτι που κατατάσσει το Valheim στην τρίτη θέση του Steam, κάτω από τα Dota 2 και Counter-Strike: Global Offensive. Τα νέα έρχονται από το Steam Charts, σύμφωνα με το οποίο η τρίτη θέση της κατάταξης άλλαζε ανάμεσα στα Valheim και PUBG.

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Feb 2021 19:16 - 19 Feb 2021 19:16 #246548 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Valheim
Οι δημιουργοί του Valheim επηρεάστηκαν περισσότερο από τα Zelda και Skyrim παρά από κάποιο Survival
Henrik Törnqvist: "Το Simulation στοιχείο πρέπει να βοηθάει το gameplay και όχι να το επιβραδύνει."Η Early Access του Valheim αγαπήθηκε από το κοινό και αυτό φαίνεται από τις περισσότερες από 2 εκατομμύρια πωλήσεις μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων. Στο σήμερα βρίσκεται στην 10η θέση της κατάταξης του Steam για τα games με τους περισσότερους ταυτόχρονα συνδεδεμένους χρήστες στα ιστορικά της πλατφόρμας.
Kάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Feb 2021 21:38 #246689 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Από τις μεχρι τώρα πληροφορίες και βίντεο, φαίνεται πολύ όμορφο παιχνίδι στα γούστα μου και με μεγάλη ποικιλία. Θα αποκτήσω την κανονική έκδοση και χωρίς να αποτελεί hardware Survival πιστεύω θα μείνω ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές και κυρίως στο σύστημα μάχης παίζοντας pve αλλά και pvp. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Feb 2021 10:19 - 24 Feb 2021 10:24 #246744 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Valheim
Το Valheim έφτασε τα 3 εκατομμύρια πωλήσεις
502.000 οι ταυτόχρονοι χρήστες.
 Στις 21 Φεβρουαρίου το Valheim ξεπέρασε για μία ακόμα φορά ίδιου του το ρεκόρ φτάνοντας τους 502.000 ταυτόχρονους χρήστες.
​​​​​​​Ο συγκεκριμένος αριθμός φέρνει το Valheim στην δεύτερη θέση της συγκεκριμένης κατάταξης ενώ προηγείται μόνο το Counter Strike: Global Offensive με 1.1 εκατομμύρια ταυτόχρονους παίκτες. Το Valheim αποτελεί μεγάλη και απροσδόκητη επιτυχία για την Iron Gate Studio που αποτελείτε από πέντε μέλη και ο συνιδρυτής της Henrik Tornqvist  δήλωσε στο PC Gamer : "Είχαμε την αίσθηση ότι θα πουλούσε αρκετά, τουλάχιστον για να μας συντηρήσει. Το ότι θα φτάναμε τις ένα εκατομμύριο πωλήσεις και μετά τις δύο εκατομμύρια είναι κάτι που δεν περιμέναμε ποτέ".

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Feb 2021 01:29 - 27 Feb 2021 01:34 #246883 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Valheim
Valheim: First Person View mod Η οπτική πρώτου προσώπου δίνει διαφορετική αίσθηση στο gameplay.Tο Valheim δεν επιτρέπει επίσημα την προσθήκη των mods, όμως οι modders ως γνωστόν δεν επιτρέπουν σε τέτοιου είδους περιορισμούς να επιβραδύνουν την δημιουργική τους τάση.Το νέο mod που έρχεται στην δημοσιότητα αλλάζει την οπτική του παίκτη σε First-Person, κάτι που δίνει διαφορετική αίσθηση στο gameplay. Το First Person View mod βρίσκεται ακόμα σε στάδιο ανάπτυξης και ενώ στη δομή του Valheim φαινόταν πως δεν θα ταίριαζε ένα First-Person mod, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στο βίντεο παρακάτω , το αποτέλεσμα είναι το λιγότερο ενδιαφέρον.

Οι μάχες χρειάζονται λίγη δουλειά παραπάνω, καθώς όταν κάνετε block το μόνο που βλέπετε είναι το εσωτερικό της ασπίδας σας ενώ είναι δύσκολο να δείτε τον χαρακτήρα σας καθώς περιστρέφει το όπλο του. Σε γενικές γραμμές υπάρχουν κάποιες ατέλειες, όμως το mod τρέχει αρκετά ικανοποιητικά.

Αξιοσημείωτο είναι ότι το mod δεν σας κλειδώνει σε First-Person οπτική, όμως σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε zoom-in και zoom-out από Third-Person σε First-Person οπτική όποτε εσείς το επιθυμείτε.

Το First Person View mod εξαρτάται από ένα άλλο mod για να τρέξει, το BepinExPack Valheim, όμως η εγκατάστασή του είναι πολύ εύκολη. Εφόσον το κάνετε εγκατάσταση και τρέξετε το Valheim, δημιουργεί έναν φάκελο για plugins, στον οποίο θα τοποθετηθεί και το First Person View mod. Μπορείτε να βρείτε τα δύο mods  στο Nexus Mods μαζί με περισσότερες οδηγίες  σχετικά με την εγκατάστασή τους.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Feb 2021 14:06 - 27 Feb 2021 14:08 #246913 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Valheim
Το Valheim έφτασε τα 4 εκατομμύρια πωλήσεις
502.000 οι ταυτόχρονοι χρήστες.
Μέσα σε μόλις 21 μέρες, το Valheim της Iron Gate πούλησε περισσότερα από τέσσερα εκατομμύρια αντίτυπα.Το επίτευγμα αυτό το ανακοίνωσε η εταιρία ανάπτυξης του Valheim, Iron Gate, καθώς και η εκδότρια εταιρία Coffee Stain. Επίσης, ανακοίνωσαν ότι το Valheim έφτασε τους 500.000 ταυτόχρονους παίκτες στο Steam.
​​​​​​​Ο διευθύνων σύμβουλος της Iron Gate Richard Svensson δήλωσε τα εξής: “Δε νομίζω ότι είχα τον χρόνο να κάτσω να το συνειδητοποιήσω. Γνωρίζω ότι οι παίκτες το λατρεύουν, όμως την ίδια στιγμή σκέφτομαι ότι μπορώ να κάνω κάτι ακόμα καλύτερο στο μέλλον. Ανυπομονώ να προσθέσω και άλλο περιεχόμενο στο Valheim. Μέχρι στιγμής το σχέδιό μας φτάνει μέχρι το επόμενο biome και ευελπιστούμε ότι θα το έχουμε ολοκληρώσει μέχρι το τέλος του έτους, όμως μπορεί να πάρει και περισσότερο. Θα εξαρτηθεί από το πόσο ομαλή θα είναι η ανάπτυξη. Δεν θέλω να πιέσω την ανάπτυξη, αυτό δεν τελειώνει ποτέ καλά.”Ο επικεφαλής της Coffee Stain Publishing Albert Säfstrom δήλωσε τα εξής: “Περιέγραφα το Valheim σε έναν φίλο μου πέρσι σαν ένα παιχνίδι που με έκανε να νιώσω όπως ένιωσα ότι ερωτεύτηκα τα video games για πρώτη φορά. Μέχρι πριν τρείς εβδομάδες θεωρούσα ότι μόνο εγώ ένιωθα έτσι για το Valheim. Η τεράστια θετική ανταπόκριση από τους παίκτες με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι το Valheim είναι πραγματικά κάτι ξεχωριστό και όχι μόνο για εμένα.”

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Mar 2021 22:13 #247086 by Γιάννης Παπαργυρίου
Παίκτης στο Valheim απογείωσε ένα longship στα σύννεφα
Και δημοσίευσε το βίντεο στο Reddit.


Το Valheim φαίνεται ότι έχει αρκετούς δημιουργικούς παίκτες που δοκιμάζουν διάφορες ιδέες, με τελευταίο έναν που ανακάλυψε τρόπο να απογειώσει ένα ολόκληρο longship στα επουράνια μέσω μιας τεράστιας τσουλήθρας που προσέφερε την απαραίτητη φόρα.

Το Σαββατοκύριακο, ο χρήστης HotGUUUUU δημοσίευσε βίντεο στο Reddit , όπου φαίνεται μία τεράστια κατηφορική ράμπα που έφτιαξε σε μια ψηλή βουνοπλαγιά. Μόλις διαλύσει τα εμπόδια που συγκρατούν το πλοίο στην κορυφή της τεράστιας τσουλήθρας, αυτό κατηφορίζει αποκτώντας εντυπωσιακή φόρα, προτού εκτοξευτεί προς την θάλασσα με ταχύτητα.

Το καλύτερο ωστόσο είναι το τι ακολουθεί μετά την εκτόξευση, καθώς οι ωκεανοί στο Valheim μπορεί να μοιάζουν με νερό αλλά το βίντεο αποκαλύπτει ότι λειτουργούν περισσότερο σαν κάποιου είδους ρευστό λάστιχο, καθώς το πλοίο αναπηδά τέλεια πάνω στην επιφάνεια και πετιέται ψηλά στην στρατόσφαιρα. Για μερικά δευτερόλεπτα, το longship πετάει στον αέρα ανάμεσα στα σύννεφα, προτού προσγειωθεί στη μέση ενός δάσους.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Mar 2021 18:42 - 02 Mar 2021 18:43 #247150 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Valheim
Valheim: Το νέο patch διορθώνει μια σειρά από bugs και κάνει τα bosses δυσκολότερα
Το πρόβλημα που χαλούσε την πρόοδο των παικτών συμπεριλαμβάνεται στη λίστα.Ένα νέο patch για το Valheim κυκλοφόρησε και διορθώνει το πρόβλημα με την πρόοδο των παικτών η οποία δεν αποθηκευόταν σε περίπτωση που ο χρήστης πατούσε Alt+F4 για έξοδο από το παιχνίδι.Το σημερινό patch του Valheim διορθώνει αρκετά προβλήματα και βελτιώνει πολύ την σύνδεση των παικτών. Έχουν γίνει επίσης κάποιες ρυθμίσεις εξισορρόπησης στην δυσκολία των bosses. Ἐχει προστεθεί επίσης το Vulcan Support και μπορείτε να το ενεργοποιήσετε προσθέτοντας την επιλογή “-force-Vulkan” στην ρυθμίσεις εκκίνησης του Steam. Αυτό ενδεχομένως να διορθώσει τυχαία crashes, τα οποία αναφέρει μία μερίδα παικτών.

H εταιρεία ανάπτυξης του Valheim σημειώνει ότι μετά από αυτές τις αλλαγές, όταν κάποιος χαρακτήρας γίνει load και save στην νέα έκδοση του Valheim, δεν θα μπορεί να επιστρέψει σε παλαιότερη έκδοση. Το Valheim έχει σημειώσει μέχρι σήμερα τέσσερα εκατομμύρια πωλήσεις, ενώ αξιοσημείωτη είναι η εκκίνησή του, καθώς σημείωσε περισσότερες από ένα εκατομμύρια πωλήσεις την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του. Την τρίτη εβδομάδα κυκλοφορίας του είχε ήδη συμπληρώσει τρία εκατομμύρια πωλήσεις, οδηγώντας το στην επιτυχία του σήμερα.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.