Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Ghost of Tsushima 2

21 Oct 2020 11:59 #240316 by Μάνος Γρυπάρης
Μετά την επιτυχία του Ghost of Tsushima, μία αγγελία της Sucker Punch μας προϊδεάζει και για sequel.

Η αγγελία ζητάει συγγραφέα αφήγησης και γραφίστα που να έχει εξοικείωση με την Ιαπωνική κουλτούρα και την ιστορία της χώρας. Ο συγγραφέας θα πρέπει να δημιουργήσει περιεχόμενο που θα είναι ελκυστικό ως προς την αφήγηση για τα επόμενα projects της εταιρείας.

Μένει να δούμε αν στο μέλλον θα υπάρξουν και άλλες ενδείξεις για το εν λόγω sequel.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Oct 2020 12:29 - 21 Oct 2020 12:32 #240318 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic Ghost of Tsushima 2
Το Ghost of Tsushima πάει για αγορά πρός το 2022 μάλλον,και θα το προτιμήσω αντί του Sekiro.

Πρόφατα κυκλοφόρησε και DLC, edit το οποίο διαβάζω είναι Multiplayer...

Για Ghost of Tsushima 2 είναι κάπως νωρίς πιστεύω.

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jan 2021 22:11 #244585 by Γιάννης Παπαργυρίου
H Sucker Punch με νέα αγγελία ζητάει combat designer
Η Sucker Punch με νέα αγγελία της αναζητά combat designer, με ένα από τα απαραίτητα προσόντα να είναι υποχρεωτικά ότι “θα πρέπει να έχει παίξει το Ghost of Tsushima και να κατανοεί τα βασικά συστήματα μάχης του.”

Η αγγελία δεν αναφέρεται ρητά σε sequel του Ghost of Tsushima, οπωσδήποτε όμως φαίνεται ότι ακόμη κι αν δεν πρόκειται για κάτι τέτοιο, ότι κι αν έχει στα σκαριά η Sucker Punch τουλάχιστον θα έχει ομοιότητες με αυτό στο κομμάτι της μάχης. Επιπλέον, έχουν προηγηθεί τον Οκτώβριο αγγελίες για δύο θέσεις εργασίας που επίσης υποδεικνύουν ότι η Sucker Punch θα ξεκινήσει την ανάπτυξη ενός νέου παιχνιδιού, πιθανώς ενός sequel του Ghost of Tsushima.

Ήδη από τον Νοέμβριο του 2020, το Ghost of Tsushima είχε πουλήσει περισσότερα από 5 εκατομμύρια αντίτυπα από την κυκλοφορία του τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς, με 2.4 από αυτά να πωλούνται μέσα στο πρώτο τριήμερο της κυκλοφορίας του, ενώ υπήρξε το παιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά τον μήνα της κυκλοφορίας του. Τον Οκτώβριο του 2020, η Sony κυκλοφόρησε το δωρεάν Legends update για αυτό.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Feb 2021 22:11 #246582 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Μακάρι να βγει sequel του Ghost of Tsushima το συντομότερο ή έστω κάτι αντίστοιχο με αρκετές ομοιότητες με το πρώτο.Από ότι βλέπω γενικά το συγκεκριμένο game έχει αρέσει και καλύψει πολλούς ακόμα και όχι fan του είδους βρίσκοντας δύσκολα αρνητικά σχόλια. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ στην αρχή ήμουν επιφυλακτικός για το συγκεκριμένο όμως στη συνέχεια πίστηκα για τα καλά και απόλαυσα το μεγαλείο του. Μου άρεσε πολύ ο κόσμος του παιχνιδιού, ο σχεδιασμός του νησιού,το σύστημα μάχης και τα υπέροχα γραφικά και τοπία και πιο συγκεκριμένα η πιστή τεχνική των σαμουράι στη μάχη και ο ρεαλισμός της.Η αγαπημένη μου αποστολή(μυθική) ήταν που έπρεπε να βρεις την τέχνη της φωτιάς σκαρφαλώνοντας στα βουνά στα γρήγορα για να μην πεθάνεις από το κρύο σκοτώνοντας αγρια ζώα και μονομαχώντας με το npc που κατείχε το skill για να στο μάθει. Επίσης έχει αρκετά side quests και πράγματα να κάνεις στο μεγάλο νησί και η μουσική με τα voice acting σε μεταφέρουν πραγματικά σε περιοχή της Ιαπωνίας με σαμουράι. Θα ήθελα πάντως να έχεις παραπάνω μαγείες(τύπου φωτιάς που έχεις στο κατάνα)  και περισσότερα ή διαφορετικά όπλα(για παράδειγμα διαφορετικά κατάνα ή όπλα τύπου spear,κλπ) όπως υπάρχουν σε άλλα παιχνίδια σαμουράι-ninja.Παρόλα αυτά πρόκειται για αριστούργημα και θα περιμένω με ανυπομονησία κάποια συνέχεια  με λίγες βελτιώσεις στις λεπτομέριες.Τέλος αρχίζω και αλλάζω γνώμη και για το online καθώς μου αρέσει όλο και περισσότερο φτάνωντας στο level 90-100 και παίζοντας δυνατά raids(ιστορία της Ίγιο) που θέλουν πλάνο συνεργασία και υπομονή αλλά και την εφιαλτική εβδομάδα.Η απλή ιστορία είναι διασκεδαστική στο online αλλά σχετικά εύκολη κατά τη γνώμη μου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification