Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

God of War: Ragnarok

15 Sep 2021 22:14 #255496 by Stathis Moose Stathopoulos
Artwork

Η Sony παρουσίασε artwork από τους χαρακτήρες του God of War: Ragnarok. Δείτε τον Kratos και τους υπόλοιπους ήρωες.
Ο Thor:


My boy! pic.twitter.com/5hPocTewBJ

— Raf Grassetti (@rafagrassetti) September 9, 2021


 



O Tyr:


For entrusting me with the character of Tyr in God of War Ragnarök, I shout my love from his lofty heights to my new friends @corybarlog @mattsophos Eric Williams @iamchrisjudge @realalastaird @DanielleBisutti @adamjharrington and everyone at @SonySantaMonica . #GOWRagnarok ⬆️❤️ pic.twitter.com/a4MIIzdM9f

— Ben Prendergast (@benjipea) September 10, 2021



 



Η Angrboda:



#GodOfWarRagnarok pic.twitter.com/hLDlabfuLY

— Raf Grassetti (@rafagrassetti) September 9, 2021



 

 
 


 


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laya DeLeon Hayes (@layadeleonhayes)

Το God of War: Ragnarok θα κυκλοφορήσει το 2022 για PS5 και PS4.
The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Sep 2021 20:44 #255664 by Stathis Moose Stathopoulos
Ο Creative Director εξηγεί γιατί η ιστορία θα ολοκληρωθεί σε δύο games

Το God of War: Ragnarok είναι η δεύτερη και τελευταία προσθήκη του σκανδιναβικού έπους της Sony Santa Monica, και τώρα ο Creative Director του Franchise Cory Barlog έχει ρίξει λίγο φως στο γιατί η ομάδα ανάπτυξης σχεδιάζει να ολοκληρώσει την ιστορία με το God of War: Ragnarok. Μιλώντας στον Kaptain Kuba, ο Barlog είπε ότι υπάρχουν "πολλοί λόγοι" για αυτό, ο πρώτος από τους οποίους είναι ότι τα games αυτού του μεγέθους και κλίμακας χρειάζονται πολύ χρόνο για να γίνουν και ο Barlog δεν θέλει το έπος να παρατείνεται πολύ. Επίσης στη συνέντευξη, ο Barlog συνέκρινε το έπος του God of War Norse με το εκτεταμένο box set του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.
Ο Barlog αναφέρει: "Νομίζω ότι ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους είναι ότι το πρώτο παιχνίδι μας πήρε πέντε χρόνια για να ολοκληρωθεί. Το δεύτερο παιχνίδι, δεν ξέρω πόσο καιρό θα πάρει, αλλά πιστεύω ότι θα είναι περίπου το ίδιο χρονικό διάστημα. Και μετά σκέφτεσαι: Ουάου, θα χρειαστεί και τρίτο; Μιλάμε για ένα διάστημα σχεδόν 15 ετών μιας ενιαίας ιστορίας. Και αισθάνομαι ότι είναι πολύ απλωμένο ήδη. Το να καθυστερήσουμε τόσο πολύ να ολοκληρώσουμε την ιστορία, απλά φαντάζει… πάρα πολύ".

Ο Barlog συνέχισε λέγοντας τα εξής: “Και δεδομένου του πού βρίσκεται η ομάδα και πού βρίσκεται ο σκηνοθέτης, ο Eric Williams, με αυτό που ήθελε να κάνει, νομίζω ότι μπορούμε πραγματικά να ολοκληρώσουν την ιστορία σε αυτό το δεύτερο παιχνίδι”. Από την αρχή, ο Barlog ήθελε να πει μια ιστορία με τον Kratos και τον Ατρέα να είναι ο «πυρήνας της ιστορίας», όπως το είπε. Οι πολυπλοκότητες που απορρέουν από αυτήν τη σχέση έχουν πολλά περιθώρια ανάπτυξης, αλλά ο Barlog δεν ήθελε να τεντώσει τα πράγματα πάρα πολύ. Συγκεκριμένα είπε: "Η πολυπλοκότητα επεκτείνεται, όπως οι κυματισμοί σε μια λίμνη. Θα μπορούσαμε να την κάνουμε ωκεανό και να κάνουμε αυτούς τους κυματισμούς να εκτείνονται για χιλιάδες χιλιόμετρα. Αλλά είναι όλο αυτό απαραίτητο; είναι τόσο ωφέλιμο; Οι κυματισμοί απομακρύνονται πάρα πολύ και χάνεις λίγο την πλοκή".





Το να μπορέσετε να συμπυκνώσετε την ιστορία του God of War Norse σε δύο παιχνίδια είναι παρόμοιο με το να καθίσετε και να παρακολουθήσετε όλες τις ταινίες του Lord of the Rings και να αισθανθείτε ότι σας είπαν μια ολοκληρωμένη ιστορία που είχε αυστηρή αρχή και τέλος, σύμφωνα με τον Barlog. Συγκεκριμένα είπε: "Το να μπορώ να το συμπυκνώσω και να νιώσω αυτή την εμπειρία που είχα όταν πήρα το σετ εκτεταμένης έκδοσης του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και ήμουν σε θέση να πω, μπορώ να καθίσω και να έχω περίπου 13,5 ώρες αυτής της εμπειρίας. Καταπληκτικό. Κάτι παρόμοιο θα μπορέσετε να πείτε αν ξεκινήσετε το God of War του 2018 και στη συνέχεια παίξετε τον God of War: Ragnarok και να νιώσετε ότι είχατε ολόκληρη την ιστορία. Και θέλω να συμβεί αυτό πριν το παιδί μου πάει στο κολέγιο". Ο Barlog είπε επίσης ότι το να ολοκληρωθεί η ιστορία του God of War Norse Saga φάνηκε σωστό και στον Eric Williams που είναι ο νέος σκηνοθέτης.

Μπορεί το God of War: Ragnarok να είναι η τελευταία προσθήκη στη σειρά αλλά ο Barlog έχει μεγάλα σχέδια για τη συνέχεια, με άλλα, διαφορετικά projects για τα οποία όμως δεν έδωσε καμία παραπάνω πληροφορία.

Το God of War: Ragnarok θα κυκλοφορήσει το 2022 για PS5 και PS4.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Sep 2021 16:19 #255806 by Απόστολος Μητσακούλης
Το καλό πράγμα λένε αργή να γίνει. Εντωμεταξύ το πρώτο ήταν τόσο πετυχημένο που το ragnarok θα αγοραστεί με κλειστά μάτια.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Sep 2021 16:04 #255893 by Κώστας Δαλακλίδης
Voice Actor του Kratos: “Εγώ ευθύνομαι που καθυστέρησε το God of War: Ragnarok”

Ο Christopher Judge, ο οποίος παίζει τον Kratos στη σειρά God of War της Sony, είπε ότι ο λόγος που το God of War: Ragnarok καθυστέρησε έως το 2022 ήταν ένας τραυματισμός που υπέστη το 2019.

O Judge δήλωσε: "Πρέπει να είμαι άμεσος. Αυτό δεν έχει εγκριθεί από κανέναν. Για το αγαπημένο κοινό, το God of War: Ragnarok καθυστέρησε εξαιτίας μου. Τον Αύγουστο του 2019, δεν μπορούσα να περπατήσω. Έπρεπε να κάνω επέμβαση στην πλάτη, να αντικατασταθούν και οι δύο γοφοί και να γίνει χειρουργείο στο γόνατό μου. Περίμεναν να αναρρώσω".

Ο Judge είπε ότι έλαβε άνευ όρων υποστήριξη κατά τη διάρκεια της ανάρρωσής του. Πρόσθεσε: «Χωρίς απειλές και χωρίς “Ποιος νομίζεις ότι είσαι;”. Τίποτα άλλο από παρά αγάπη και υποστήριξη. Και η [Sony Santa Monica] δεν είπε ποτέ ούτε μια λέξη για την καθυστέρηση και τι την προκάλεσε. Γενικά οι ομάδες ανάπτυξης δεν συμπεριφέρονται με τον καλύτερο τρόπο, αλλά αυτή η εταιρεία από πάνω μέχρι κάτω, θα πρέπει να μας δίνει ελπίδα".

Ο Judge συνέχισε και αποκάλυψε ότι σχεδίαζε να εγκαταλείψει τη σειρά God of War όταν ο Cory Barlog, ο οποίος σκηνοθέτησε το παιχνίδι του 2018, είπε στον Judge ότι δεν θα επιστρέψει για να σκηνοθετήσει τη συνέχεια. Ο Judge αποφάσισε να επιστρέψει όταν ο Barlog έδωσε τα εύσημά του στο νέο σκηνοθέτη, Eric Williams, ο οποίος είναι “θηρίο”, όπως είπε ο Judge. Ο Barlog απάντησε στα tweets του Judge με ένα GIF από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

Το God of War: Ragnarok θα κυκλοφορήσει το 2022 για PS5 και PS4.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

07 Oct 2021 13:56 #256140 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic God of War: Ragnarok
Το πρώτο God of War του 2018 αν και αρχικά δεν είχα και τις καλύτερες προθέσεις και τον ανάλογο ενθουσιασμό, τελικά πέρασα αρκετά ωραία και το ευχαριστήθηκα παίρνοντας πλατίνα (και ίσως το ξαναπαίξω) οπότε θα αγοράσω και την συνέχεια λογικά αλλά όχι σε full τιμή. Στα 20-30 € το πολύ. 

 

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Oct 2021 02:00 #256288 by Stathis Moose Stathopoulos
Το God of War: Ragnarok με ελληνικά μενού και ελληνική μεταγλώττιση 



Με τους ίδιους ηθοποιούς!

Η PlayStation Greece ανακοίνωσε πως το God of War Ragnarök θα έχει ελληνική μεταγλώττιση.

Η Sony θα παρέχει επίσης ελληνικά μενού, υπότιτλους και βέβαια τους γνώριμους Έλληνες ηθοποιούς που μάθαμε από το προηγούμενο God of War.

Απολαύστε το πρώτο τρέιλερ του τίτλου στα ελληνικά:





Θυμίζουμε ότι στο GameWorld έχουμε και την God of War parody, από τους GEST, δημιουργούς της παρωδίας των 300!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Oct 2021 13:42 #256601 by Stathis Moose Stathopoulos
Το God of War έρχεται στα PC



Σημείωσε σχεδόν 20 εκατομμύρια πωλήσεις στο PS4.

Η Sony ανακοίνωσε ότι το God of War έρχεται στα PC στις 14 Ιανουαρίου!

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:





Θα υποστηρίζει 4K ανάλυση και ξεκλείδωτο frame rate . Θα υποστηρίζει μια ευρεία γκάμα από graphical presets. Οι PC gamers θα πρέπει να περιμένετε καλύτερα resolution shadows και αναβαθμισμένα screen space reflections. Υπάρχει επίσης υποστήριξη για  ambient occlusion μέσω GTAO και SSDO.

Το God of War στα PC θα έχει πλήρη ενσωμάτωση του Nvidia Deep Learning Super Sampling (DLSS), θα υποστηρίζει Nvidia Reflex για καλύτερο latency και οθόνες widescreen 21:9, αλλά και πληκτρολόγιο, DuaShock, DualSense και άλλα gamepads. Οι ελάχιστες και οι προτεινόμενες απαιτήσεις θα ανακοινωθούν σύντομα. Το παιχνίδι θα πωλείται τόσο retail , όσο και μέσω online stores (όπως το Steam).

Επιπρόσθετα, η έκδοση του God of War στα PC θα έχει τα εξής:
Death’s Vow Armor Sets για τον Kratos και τον Ατρέα.
Exile’s Guardian Shield Skin
Buckler of the Forge Shield Skin
Shining Elven Soul Shield Skin
Dökkenshieldr Shield Skin

Τέλος, η Sony ανακοίνωσε ότι το God of War έχει πουλήσει 19,5 εκατομμύρια αντίτυπα στο PS4 μέχρι και τον Αύγουστο του 2021. Σίγουρα ο αριθμός θα μεγαλώσει κατά πολύ αν σκεφτούμε ότι υπάρχουν περίπου 2,5 δις PC gamers στον πλανήτη.

Το God of War κυκλοφόρησε το 2018 στο PS4 και αποτελεί ένα από τα καλύτερα Action-Adventures. Το παιχνίδι θυμίζουμε ότι υποστηρίζει ελληνική μεταγλώττιση και ελληνικά μενού, όπως και το επερχόμενο God of War: Ragnarok .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Oct 2021 13:43 #256604 by Stathis Moose Stathopoulos
Νέα screenshots

Η Sony δημοσίευσε νέα screenshots για το God of War: Ragnarok.
File Attachment:


File Attachment:


File Attachment:


File Attachment:


Το God of War: Ragnarok θα κυκλοφορήσει το 2022 για PS5 και PS4.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Oct 2021 23:02 #256740 by Giorgos Tsolaridis
Το God of War στα PC Μία Καναδική εταιρεία ανάπτυξης θα αναλάβει το  port .

   Σύμφωνα με το Ars Technica , το port του God of War στα PC έχει αναλάβει μία Καναδική εταιρεία ανάπτυξης, η οποία ονομάζεται Jetpack Interactive.
 Η Jetpack Interactive εδρεύει στο Βανκούβερ και έχει συμμετάσχει σε διάφορα games της EA, όπως τα Plants vs. Zombies: Garden Warfare II και NBA Live 16. Βοήθησε επίσης την Bandai Namco με το Dark Souls στο κομμάτι του engineering support. Κατά τα άλλα, η Sony είχε προσλάβει την Nixxes Software, εταιρεία ανάπτυξης που ειδικεύεται στα PC ports. Πολλοί νομίζαμε ότι θα αναλάμβανε και το God of War στα PC, αλλά τελικά προέκυψε η Jetpack. Η Nixxes λογικά έχει αναλάβει...άλλα PC ports για την Sony.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Dec 2021 22:25 #258217 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic God of War: Ragnarok
Περιμένω να ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας για PS4. Μέχρις στιγμής δεν γνωρίζω κάτι πέραν του ότι θα κυκλοφορήσει το 2022, οπότε χλωμό να το δούμε τον Μάρτιο.

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.