Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Unknown 9: Awakening

27 Aug 2020 21:22 #237855 by Μάνος Γρυπάρης
Στα πλαίσια της Gamescom 2020, το πρώτο video game που αποκαλύφθηκε σε αποκλειστικότητα ήταν το Unknown 9: Awakening.

Το αναπτύσσει η Reflector Entertainment, που εδρεύει στο Μοντρεάλ του Καναδά. Πρωταγωνίστρια είναι η Harouna, η οποία έχει μαγικές ικανότητες αλλά για κακή της τύχη καταδιώκεται από πολλούς εχθρούς στους δρόμους της Ινδίας.



 Το Unknown 9 θα κυκλοφορήσει για PC, PS5 και Xbox Series X.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Aug 2020 10:50 #237873 by Kame-nos
Replied by Kame-nos on topic Unknown 9: Awakening
Πραγματικά με ενθουσίασε το trailer, η μουσική, τα γραφικά, τα εφέ, όλα μαζί δημιουργούν κάτι μοναδικό. Ελπίζω να μην με απογοητεύσει.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Aug 2020 11:28 #237876 by Kame-nos
Replied by Kame-nos on topic Unknown 9: Awakening
Από την περιγραφή σε βίντεο του καναλιού Unknown 9:
"Unknown 9: Awakening is a 3rd person narrative driven action adventure game follows Haroona, a young woman raised on the streets of Kolkata, India who's haunted by visions of her own death. She struggles to understand her mysterious innate abilities to manipulate the unseen. A mentor soon helps Haroona hone her gifts, teaches her to access the mysterious hidden dimension known as The Fold and propels her on a journey to unlock the mysteries of this new realm. "

Μετάφραση:
"Το Unknown 9: Awakening είναι ένα παιχνίδι τρίτου προσώπου, δράσης-περιπέτειας, με γνώμονα την αφήγηση, το οποίο ακολουθεί την Χαρούνα, μια νεαρή κοπέλα μεγαλομένη στους δρόμους της Καλκούτα της Ινδίας, την οποία την στοιχειώνουν οράματα του θανάτου της. Ταυτόχρονα, δυσκολεύεται να κατανοήσει τις έμφυτες της δυνάμεις με τις οποίες χειρίζεται τον αόρατο κόσμο. Ένας μέντορας σύντομα θα βοηθήσει την Χαρούνα να ακονίσει τις δυνάμεις της, θα της μάθει πως να εισέλθει στην μυστική και κρυφή διάσταση γνωστή ως Fold και θα την ωθήσει σ' ένα ταξίδι ώστε να ανακαλύψει τα μυστήρια αυτού του νέου κόσμου."

Επομένως μιλάμε για ένα adventure παιχνίδι. Η αλήθεια είναι πως δεν εκπλήσσομαι, το παιχνίδι από το teaser και μόνο θύμιζε παιχνίδια όπως το Uncharted. Ταυτόχρονα όμως το παιχνίδι θα βασίζεται αρκετά στην ιστορία πράγμα που σημαίνει πως μπορεί να μην είναι και τόσο action όσο θέλουμε να πιστεύουμε. Επίσης έχουμε να κάνουμε με μαγικές δυνάμεις, μιας και η πρωταγωνίστρια μπορεί να μεταφερθεί σε μια διαφορετική διάσταση όπως είδαμε και στο teaser για λίγο χρόνο ώστε να αποφύγει κάποια επίθεση από κάποιον αντίπαλο. Αυτή η δύναμη είναι σίγουρα σημαντική για το gameplay του παιχνιδιού και ελπίζω οι developers να χειριστούν καλά το συγκεκριμένο mechanic, είναι μια καλή ευκαιρία για κάτι φρέσκο στον χώρο των adventures.
The following user(s) said Thank You: Giorgos Tsolaridis

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Mar 2024 10:42 #275265 by Nikos Georgopoulos
Πρώτο gameplay trailer



Η Reflector παρουσίασε το πρώτο gameplay trailer για το Unknown 9: Awakening, στο οποίο πρωταγωνιστεί η Harouna, η οποία έχει μαγικές ικανότητες


Voice actor της πρωταγωνίστριας είναι η Anya Chalotra (σειρά The Witcher). Θα μπορείτε να πολεμήσετε είτε με stealth, είτε με τα abilities της Harouna με τα οποία πολεμάτε με φουλ δράση. Έχετε τα Umbric abilities, με τα οποία θα κάνετε manipulate αντικείμενα, όπλα ή ακόμα και...ανθρώπους, καθώς θα μπορείτε να ελέγξετε πλήρως έναν εχθρό σας.

 Το Unknown 9 θα κυκλοφορήσει για PC, PS5 και Xbox Series X το καλοκαίρι του 2024.

Please Log in or Create an account to join the conversation.