Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Moose Life

25 Aug 2020 19:00 #237827 by Σταμάτης Καράμπογας
Το Moose Life είναι το πιο πρόσφατο ψυχεδελικό trance Shooter από τον θρυλικό game designer Jeff Minter και το studio του Llamasoft.

Το Moose Life υπόσχεται εντυπωσιακό shooting και κορυφαία techno soundtracks. Στην σελίδα του στο Steam βλέπουμε την περιγραφή του Moose Life να γράφει: “ειδικά σχεδιασμένο για να σας μεταφέρει σε ένα χαρούμενο, γεμάτο trance, ηδονικό τόπο γεμάτο τάρανδους και μανιτάρια.” Ο παίκτης θα χειρίζεται έναν τάρανδο καθώς θα πετάει στην οθόνη και θα σκοτώνει εχθρούς.

Η Llamasoft δήλωσε: “Λαμπεροί τάρανδοι θα περνάνε από τα αυτιά σας, καθώς θα ενεργοποιείται το δυνατό ‘Stag Part’ όπλο, το οποίο θα μετατρέπει όλους τους εχθρούς που βρίσκονται στην οθόνη σε άκακα ελάφια. Θα νιώθετε υπέροχα.”


Science isn’t about why! It’s about why not!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Feb 2021 21:31 - 16 Feb 2021 21:42 #246390 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
 

  Tο Mouse Life του Jeff Minter έρχεται στο playstation 4.
                           
                             Εκστασιαστείτε! 


Το Moose Life, το τελευταίο ψυχεδελικό trance shooter από το θρυλικό σχεδιαστή παιχνιδιών Jeff Minter και το στούντιο του Llamasoft, κυκλοφορεί τώρα στο PlayStation 4. Κοστίζει 9.79$ από το PlayStation Store και έχει δυνατότητα σετ VR. Το τρέιλερ είναι παρακάτω:







 Το Moose Life, το οποίο βγήκε σε PC στις 12 Αυγούστου του 2020, προσφέρει «θεαματική shooty δράση(shooter) και ένα κορυφαίο techno soundtrack(σύστημα ήχου)», και έχει δημιουργηθεί στο στυλ ενός παιχνιδιού arcade της δεκαετίας του 1980. 



Είναι "ειδικά σχεδιασμένο για να σας μεταφέρει σε μια χαρούμενη tranced-out(εκστασιακή)απόλαυστική ζώνη γεμάτη ελάφια και μανιτάρια". Για το σκοπό αυτό, οι παίκτες ρίχνονται στο ρόλο ενός ουράνιου τόξου σε στυλ voxel με ελάφια καθώς πετούν ασταμάτητα στην οθόνη, μάχοντας για τη διάσωση μικροσκοπικών προβάτων από εχθρικά διαστημόπλοια. 



O Minter είναι φυσικά ο αρχιτέκτονας ενός από τα πρώτα παραδείγματα trance shooter: Tempest 2000 του 1994 για την Atari Jaguar. 



 Από τότε,η Llamasoft έχει εργαστεί στην μηχανή Virtual Light με lightsynths, τη visualiser μουσική του Xbox 360, και παιχνίδια όπως το Space Giraffe , Gridrunner Revolution, Polybius και το Minotaure Arcade games. 



Ο Minter πρόσφατα εστίασε στο VR, και οτιδήποτε η Lamasoft δημιουργεί είναι playable(διαθέσιμο να παιχτεί) εντός και εκτός της εικονικής πραγματικότητας "σαν θέμα που μπορεί να γίνει φυσικά". 



 "Η εμβάπτιση μέσω σετ VR φτιάχνει την διάθεση σας και δίνει μια ακόμα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην ευφορία της φύσης των παιχνιδιών μας".


 
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification