Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Η Warner Bros αποφάσισε να υποστηρίξει το Blue-Ray

08 Aug 2020 14:40 #237332 by Giorgos Tsolaridis
Η Warner Bros. και η Rocksteady ετοιμάζουν παιχνίδι Suicide Squad
Η ύπαρξή του επιβεβαιώθηκε, μαζί με την ημερομηνία αποκάλυψης.


Η Rocksteady επιβεβαίωσε μέσω του Twitter ότι τα αποκαλύψει το Suicide Squad στις 22 Αυγούστου.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Aug 2020 03:23 #237782 by Μάνος Γρυπάρης


Η Rocksteady Studios επιβεβαίωσε τις φήμες που την θέλουν να αναπτύσσει ένα παιχνίδι για το Suicide Squad.

Το Suicide Squad: Kill The Justice League, όπως ονομάζεται, αποτελεί ένα Third-Person Action-Adventure, το οποίο θα παίζεται είτε solo, είτε με 2-4 παίκτες μέσω Co-op. Αν παίζετε single-player, θα επιλέγετε όποιον από τους τέσσερις υπερήρωες επιθυμείτε, κάτι που θα ισχύει και στο multiplayer.

Κάθε υπερήρωας θα έχει τις δικές του κινήσεις με μια πληθώρα από abilities, ενώ το gameplay θα είναι open world. Θα περιπλανιέστε στη Metropolis και θα έχετε μια πληθώρα από όπλα, τα οποία θα διαθέτουν customizations, αλλά και skills τα οποία θα μαθαίνουν οι ήρωές σας όσο προχωρούν στις αποστολές τους.Όσον αφορά στο σενάριο, η ιστορία θα ακολουθεί τους  Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang και King Shark , οι οποίοι θα πρέπει να αναλάβουν μια ακατόρθωτη αποστολή να σώσουν την Γη και να εξοντώσουν τους αντίπαλους Super Heroes της DC. Κάθε ήρωας που θα ελέγχετε θα έχει ένα θανατηφόρο εκρηκτικό στο κεφάλι του, άρα όλοι τους δεν θα έχουν άλλη επιλογή από το να συνεργαστούν μαζί και να επιτύχουν σε αυτή τη δύσκολη αποστολή, όπως μέλη της Task Force X της Amanda Waller.

Το Suicide Squad: Kill The Justice League θα κυκλοφορήσει το 2022 για PC, PS5 και Xbox Series X.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Oct 2021 13:36 #256584 by Stathis Moose Stathopoulos
Story trailer

Η Rocksteady Studios και η Warner δημοσίευσαν ένα story trailer για το επερχόμενο Suicide Squad: Kill the Justice League. Το story trailer έχει τον τίτλο: "Ticking" και δείχνει τα τέσσερα μέλη του Suicide Squad: Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang και King Shark, καθώς και τον Penguin, τον "evil" Superman και τους Flash, Green Lantern, Wonder Woman και άλλους ήρωες.
Οι τέσσερις κακοί έχουν βάλει ως στόχο να σκοτώσουν τους ήρωες της Justice League. Το gameplay θα είναι open world και θα υποστηρίζει single-player με βοηθητικούς ήρωες bots από την CPU (με δυνατότητα εναλλαγής του χαρακτήρα που θα ελέγχετε) ή Co-op 2-4 παικτών.

Το Suicide Squad: Kill The Justice League θα κυκλοφορήσει το 2022 για PC, PS5 και Xbox Series X.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Dec 2021 22:29 #258219 by Aνέστης Αδαμίδης
Προσωπικά, δε με συγκίνησε εν τέλει το συγκεκριμένο παιχνίδι. Όπως το κόβω, ούτε θα ασχοληθώ μαζί του, εκτός κι αν υπάρξουν τίποτα δραματικές αλλαγές στο μέλλον. Είδωμεν.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Dec 2021 21:48 #258268 by Αθανάσιος
Για μένα φαίνεται να αξίζει να το δοκιμάσει κάποιος

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Dec 2021 22:29 #258270 by Aνέστης Αδαμίδης
Κοίτα, δημιουργός είναι η Rocksteady, που έχει επανηλειμένως αποδείξει ότι είναι πολύ καλό το επίπεδο των παιχνιδιών της, ειδικά με την ανάπτυξη των Batman. Αλλά το συγκεκριμένο, δε με συγκινεί. Τουλάχιστον από το τρέιλερ μόνο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Dec 2021 22:21 #258350 by Stathis Moose Stathopoulos
Suicide Squad: Kill the Justice League gameplay trailer
Παρουσιάστηκε στα The Game Awards.

Η Rocksteady Studios παρουσίασε το πρώτο gameplay trailer για το Suicide Squad: Kill the Justice League. Η Amanda Waller, μία από τις ηρωίδες του παιχνιδιού, ανέβηκε επί σκηνής και αναφέρθηκε στην Task Force X.

Στο τρέιλερ εμφανίζονται ένα σωρό αντι-ήρωες. Δείτε το παρακάτω.Το Suicide Squad: Kill The Justice League θα κυκλοφορήσει το 2022 για PC, PS5 και Xbox Series X. X.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Feb 2022 00:54 #261032 by Nikos Georgopoulos
Suicide Squad: Kill the Justice League: Περίοδος κυκλοφορίας
Καθυστερεί για το 2023.

Το επερχόμενο παιχνίδι Suicide Squad της Rocksteady: Kill the Justice League έχει καθυστερήσει μέχρι το 2023, σύμφωνα με νέες πληροφορίες.

Η είδηση προέρχεται από το Bloomberg  το οποίο επικαλείται πηγές που γνωρίζουν καλά το θέμα. Λόγος για την αναφερόμενη καθυστέρηση δεν δόθηκε. Το Suicide Squad: Kill the Justice League ανακοινώθηκε στο DC FanDome 2020 και αρχικά είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή φέτος. Η ιστορία ακολουθεί τους Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang και King Shark, οι οποίοι πρέπει να αναλάβουν μια "αδύνατη αποστολή για να σώσουν τη Γη" και να σκοτώσουν τους παγκόσμιους DC Super Heroes.Mια πρωτότυπη αφήγηση διαδραματίζεται μέσα σε μια open world Μητρόπολη, οι τέσσερις DC Super-Villains αντιμετωπίζουν εισβολείς εξωγήινους και DC Super Heroes που είναι πλέον αποφασισμένοι να καταστρέψουν την πόλη που κάποτε ορκίστηκαν να προστατεύσουν. Η ομάδα πρέπει να έχει κατά νου τα θανατηφόρα εκρηκτικά που είναι εμφυτευμένα στα κεφάλια τους, τα οποία θα μπορούσαν να εκραγούν με το πρώτο σημάδι ανυπακοής. To Suicide Squad: Kill the Justice League μπορεί να παιχτεί μόνο του ή με έως και τέσσερις παίκτες σε Co-op, αν παίζετε μόνοι σας, μπορείτε να αλλάζετε μεταξύ των χαρακτήρων κατά βούληση, όπως και στο παιχνίδι πολλαπλών παικτών. Κάθε μέλος της ομάδας θα έχει μοναδικές κινήσεις με ικανότητες διάσχισης μαζί με μια ποικιλία όπλων για να προσαρμόσετε και δεξιότητες για να κατακτήσετε.

Το Suicide Squad: Kill The Justice League θα κυκλοφορήσει το 2022 για PC, PS5 και Xbox Series X.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Mar 2022 18:47 #262516 by Nikos Georgopoulos
Ο creative director έκανε επίσημη δήλωσηΟ creative director του επερχόμενου Suicide Squad: Kill The Justice League της Rocksteady ανακοίνωσε τον λόγο που η κυκλοφορία του Suicide Squad μετακινήθηκε στο 2023.
Ο συνιδρυτής της Rocksteady και creative director του Suicide Squad: Kill The Justice League, Sefton Hill, έκανε την εξής δήλωση μέσω Twitter: “Λάβαμε την δύσκολη απόφαση να αναβάλλουμε την κυκλοφορία του Suicide Squad: Kill The Justice League για την άνοιξη του 2023. Γνωρίζουμε πως μια τέτοια αναβολή θα εκνευρίσει τους gamers, όμως προσπαθούμε να αναπτύξουμε το καλύτερο παιχνίδι που μπορούμε. Ανυπομονώ να φέρουμε το χάος στην Metropolis μαζί. Ευχαριστώ για την υπομονή σας.” Το Suicide Squad: Kill The Justice League είχε ανακοινωθεί στο DC FanDome 2020 για PC, PS5 και Xbox Series X. Η αρχική περίοδος κυκλοφορίας ήταν το 2022.


We've made the difficult decision to delay Suicide Squad: Kill The Justice League to Spring 2023. I know a delay is frustrating but that time is going into making the best game we can. I look forward to bringing the chaos to Metropolis together. Thanks for your patience. pic.twitter.com/VOSwTM6Zak

— Sefton Hill (@Seftonhill) March 23, 2022

Το Suicide Squad: Kill The Justice League θα κυκλοφορήσει σε PC, PS5 και Xbox Series X την άνοιξη του 2023.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification