Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Kena: Bridge of Spirits

02 Mar 2021 16:59 - 02 Mar 2021 16:59 #247139 by BigGreekGamer
Kena: Bridge Of Spirits: Ημερομηνία κυκλοφορίας
Ανακοινώθηκε στο State of Play του Φεβρουαρίου.
Στο State of Play του Φεβρουαρίου ανακοινώθηκε μεταξύ άλλων η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του Kena: Bridge of Spirits.Η εταιρεία ανάπτυξης Ember Lab παρουσίασε ένα νέο τρέιλερ του επερχόμενο Action-Adventure τίτλου, στο οποίο μαθαίνουμε περισσότερες πληροφορίες για τον κόσμο και το gameplay του Kena: Bridge of Spirits. Το τρέιλερ τελειώνει παρουσιάζοντας της ημερομηνία κυκλοφορίας, η οποία θα είναι τελικά τον Αύγουστο και όχι στο πρώτο τρίμηνο του 2021, όπως ήταν γνωστό ως τώρα.

​​​​​​​Το Kena: Bridge of Spirits θα κυκλοφορήσει στις 24 Αυγούστου του 2021 για PC, PS5 και PS4. 
Θα φορτώνει μέσα σε 2 δευτερόλεπτα  απ' τη στιγμή που θα το επιλέξετε στο dashboard του PS5.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Mar 2021 22:24 #247351 by Xintzi
Replied by Xintzi on topic Kena: Bridge of Spirits
Το νέο τρέιλερ φαίνεται εξίσου εντυπωσιακό και ο χρόνος φόρτωσης επίσης. Απλά θα χρειαστεί να περιμένουμε τελικά αρκετό διάστημα ακόμα.. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Mar 2021 23:17 #248415 by Geotsak
Replied by Geotsak on topic Kena: Bridge of Spirits
Νέο gameplay τρέιλερ του Kena: Bridge of Spirits βγήκε στην δημοσιότητα στο Future Games Show Spring Showcase το οποίο περιλαμβάνει υλικό που δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ ξανά, το οποίο έφτιαξε η Ember Lab ειδικά για το συγκεκριμένο φεστιβάλ.

Το gameplay τρέιλερ φανερώνει πως θα είναι το παιχνίδι, η εξερεύνηση του κόσμου του αλλά και τα Rots, τα πνεύματα που συντροφεύουν την Kena φορώντας μικρά καπελάκια. Τα καπέλα αυτά θα τα ξεκλειδώνει ο παίκτης είτε ανακαλύπτοντάς τα στον κόσμο του παιχνιδιού, είτε αγοράζοντάς τα με in-game currency στο κατάστημα του χωριού της Kena. Τα Rots όμως δεν θα είναι απλά διακοσμητικά, καθώς θα βοηθάνε την Kena να λύσει puzzles και, όταν μαζεύονται πολλά μαζί, θα την βοηθάνε να κερδίσει μάχες με την τρομερή τους δύναμη. Το τρέιλερ δείχνει επίσης για λίγο κάποια από τα τέρατα που θα αντιμετωπίζει η Kena και τμήματα gameplay σε στιλ Platform σε ένα όμορφο καταπράσινο σκηνικό.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Jul 2021 11:22 #254009 by Sigg
Replied by Sigg on topic Kena: Bridge of Spirits
H κυκλοφορία του Kena: Bridge Of Spirits καθυστερεί για τρίτη φορά.

 

Η εταιρεία ανάπτυξης Ember Lab ανακοίνωσε ότι το Kena: Bridge of Spirits θα υποστεί άλλη μια καθυστέρηση και πλέον θα κυκλοφορήσει στις 21 Σεπτεμβρίου.

Η Ember Lab δήλωσε στον επίσημο λογαριασμό του τίτλου στο Twitter ότι το στούντιο δουλεύει εξαιρετικά σκληρά στο Kena: Bridge of Spirits, αλλά χρειάζεται επιπλέον χρόνο για να "γυαλίσει" την κυκλοφορία σε όλες τις πλατφόρμες. Το στούντιο πήρε την απόφαση να μεταθέσει τον τίτλο από την κυκλοφορία του στις 24 Αυγούστου, επειδή ο επιπλέον χρόνος θα είναι κρίσιμος για να διασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Το Kena: Bridge of Spirits είχε αρχικά προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 24 Αυγούστου και θα έβγαινε περίπου την ίδια εποχή με άλλους μεγάλους τίτλους του Αυγούστου, όπως το 12 Minutes (19 Αυγούστου), το Ghost of Tsushima Director's Cut (20 Αυγούστου), το Psychonauts 2 (25 Αυγούστου) και το No More Heroes 3 (27 Αυγούστου). Αυτή είναι η τρίτη καθυστέρηση του Kena.

Το Kena: Bridge of Spirits θα κυκλοφορήσει στις 21 Σεπτεμβρίου του 2021 για PC, PS5 και PS4. 
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Jul 2021 17:14 #254020 by Hermez
Replied by Hermez on topic Kena: Bridge of Spirits
Το περιμένω πως και πως. Ας ελπίσουμε η έξτρα αναμονή να αξίζει.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification