Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Resident Evil Village

10 May 2021 22:30 #250802 by Ερμής Δερβίσης

Mod μετατρέπει την Lady Dimitrescu του Resident Evil Village στον Thomas το τρενάκι
Μόνο το πρόσωπό της.


Ο modder Barney the Dinosaur δημιούργησε το mod Count Theodora για το demo του Resident Evil Village, όπου αντικαθιστά το πρόσωπο της Lady Dimitrescu με τον Thomas το τρενάκι.

Το συγκεκριμένο mod χρειάζεται να έχετε ήδη εγκατεστημένο το Fully Mod Manager καθώς και ένα ακόμα mod όπου αντικαθιστά τις κόρες της Lady Dimitrescu με την ίδια, ώστε να μπορέσετε να την πολεμήσετε.

Δείτε το mod:
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 May 2021 22:32 #250803 by Ερμής Δερβίσης
Το Resident Evil Village δεν θα είναι συνεχώς το ίδιο τρομακτικό με το Resident Evil 7
Ήταν ένα από τα παράπονα των παικτών σύμφωνα με την Capcom.


Ο παραγωγός του Resident Evil Village, Tsuyoshi Kanda, δήλωσε σε συνέντευξή του στο Axios Gaming, ότι ένα πολύ κοινό παράπονο που άκουσε η Capcom για το Resident Evil 7, ήταν ότι ο τίτλος ήταν υπερβολικά τρομακτικός.

Συγκεκριμένα, ο Kanda δήλωσε: "Κάποιες από τις απόψεις των παικτών σχετικά με το Resident Evil 7, είναι ότι ήταν πολύ τρομακτικό για να το παίξουν. Απ’τη μία αυτός ήταν ο σκοπός μας και αυτό αποτελεί κομπλιμέντο για εμάς. Όμως θέλουμε πάντα να δημιουργούμε το οποίο να νιώθει άνετε να το παίξει οποιοσδήποτε, οπότε Resident Evil Village χαμηλώσαμε την ένταση σε σχέση με το Resident Evil 7, ώστε οι παίκτες να μην φοβούνται διαρκώς."

Επιπλέον ο Kanda πρόσθεσε ότι η ομάδα θέλει με κάθε Resident Evil, να πετυχαίνει μία διαφορετική ισορροπία μεταξύ του τρόμου και της δράσης που να ταιριάζει στο κάθε παιχνίδι: "Εκεί που πρέπει να δίνουμε αρκετή προσοχή είναι η καμπύλη της έντασης. Επιπλέον μαθαίνουμε ότι οι παίκτες παθαίνουν ανοσία στον φόβο αν βρίσκονται συνεχώς σε κάποια έντονη κατάσταση. Οι στιγμές γαλήνης γίνονται ώστε οι παίκτες να μην γίνουν αναίσθητοι στον τρόμο. Ένα καλό παράδειγμα είναι τα safe rooms στα Resident Evil, όπου οι παίκτες ξέρουν ότι είναι ασφαλείς και μπορούν να ανασάνουν."

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 May 2021 22:46 #250813 by Ερμής Δερβίσης

Το κάστρο της Lady Dimitrescu στο Resident Evil Village περιείχε αρχικά δεκάδες κόρες της, αντί για τρεις
Σύμφωνα με τον art director του τίτλου.


Το αρχικό σχέδιο του κάστρου Dimitrescu αρχικά περιείχε δεκάδες από της κόρες της Lady Dimitrescu, σύμφωνα με τον Tomonori Takano, art director του Resident Evil Village.

Συγκεκριμένα ο Takano δήλωσε: "Υπήρχε μία περίοδος όπου δεν υπήρχαν μόνο τρεις αδερφές αλλά δεκάδες και όλες ήθελαν να τραφούν από το αίμα του Ethan. Όμως μετά από αρκετές δοκιμές, αποφασίστηκε ότι η οικογένεια Dimitrescu θα αποτελείται από την Alcina Dimitrescu και τις τρεις κόρες της. Πειραματιστήκαμε με αρκετές εκδοχές τους κατά την αρχική ανάπτυξη του παιχνιδιού. Σε κάποια φάση κρατούσαν τεράστια ψαλίδια. Σε έναν άλλο σχεδιασμό τους είχαν τεράστιες γλώσσες και σε έναν άλλο κρατούσαν μαστίγια".


Ο Takano τόνισε ότι η οικογένεια Dimitrescu τρέφεται αποκλειστικά από αίμα ανδρών και για αυτό οι παίκτες θα δουν αρκετούς άντρες σταυρωμένους έξω από το κάστρο τους καθώς αποτελούν παλιότερα γεύματα. Η Capcom όταν σχεδίαζε την συγκεκριμένη οικογένεια ήθελε να δημιουργήσει χαρακτήρες, τους οποίους ο κόσμος θα έβρισκε ταυτόχρονα τρομακτικούς και περίεργα όμορφους. Ο σκηνοθέτης του Resident Evil Village, Morimasa Sato δήλωσε επίσης: "Είχαμε μία κεντρική ιδέα για κάθε τοποθεσία του χωριού, όταν τις σχεδιάζαμε. Για το κάστρο η ιδέα ήταν να σχεδιάσουμε όμορφο τρόμο. Αυτό ξεκίνησε και την ιδέα του να υπάρχουν πολλές κόρες".
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 May 2021 22:57 #250816 by Ερμής Δερβίσης
Έχοντας ολοκληρώσει το Resident Evil Village, έχω να πω ότι άξιζε την αναμονή. Τα γραφικά του είναι εξαιρετικά και το σενάριο αρκετά ενδιαφέρον για τα δεδομένα της σειράς. Η διάρκεια είναι σχετικά μικρή, όπως άλλωστε και όλων των Resident Evil, καθώς είναι φτιαγμένα για πολλά playthroughs και κυνήγι trophies. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία στο περιεχόμενο και θα δείτε και στιγμές μεγάλου τρόμου αλλά και δράσης. Προσωπικά με άφησε και αισιόδοξο για το μέλλον της σειράς.  Περισσότερα στο αναλυτικό review μου.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 May 2021 23:15 #250820 by Γιώργος Τσάκωνας
Η Capcom χρησιμοποίησε ένα ψηλό ραβδί με ένα αφρολέξ στην κορυφή για να βοηθήσει την ηθοποιό Maggie Robertson, η οποία έκανε το motion capture της Lady Dimitrescu από του Resident Evil Village.

Η Lady Dimitrescu έχει ύψος 2,9 μέτρα, οπότε για να γνωρίζει η ηθοποιός το πραγματικό μέγεθος του χαρακτήρα και την θέση των ματιών της ήταν αναγκαία η χρήση αυτής της μεθόδου. Η Robertson επικοινωνεί συχνά με τους fans του Resident Evil Village μέσω του Twitter και μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού ήταν σε θέση να μοιραστεί υλικό από τα παρασκήνια. Η Robertson δημοσίευσε μία φωτογραφία της δίπλα στο ραβδί της Lady Dimitrescu.
Αυτό που προκάλεσε γέλιο είναι πως το αφρολέξ που έβαλαν στην κορυφή του ραβδιού για να απεικονίσουν την θέση του προσώπου της έχει πάνω ένα sad face emoticon! Η Robertson μοιράστηκε επίσης ένα βίντεο που περιέχει τον εαυτό της και τους motion capture artists για τους Chris Redfield και Ethan Winters. Το βίντεο περιλαμβάνει το motion capture για πολλές σκηνές του παιχνιδιού, όπως το σημείο που η Lady Dimitrescu γλύφει αίμα από το χέρι του Ethan.

Το Resident Evil Village ξεπέρασε τους 100.000 ταυτόχρονα ενεργούς χρήστες στο Steam, κάτι που αποτελεί ρεκόρ για όλα τα games της σειράς. Στο Twitch άγγιξε τους 620.000 θεατές για μία χρονική στιγμή.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 May 2021 09:44 #250876 by Giorgos Tsolaridis
Resident Evil Village: Ολλανδός σκηνοθέτης ισχυρίζεται ότι η Capcom αντέγραψε τα σχέδια των τεράτων του Ο Richard Raaphorst σύγκρινε τις ομοιότητες των πλασμάτων.

 Ένας Ολλανδός σκηνοθέτης ταινιών, ισχυρίζεται ότι  η Capcom αντέγραψε ένα σχέδιό του  για ένα τέρας και το εισήγαγε χωρίς την άδειά του στο Resident Evil Village.

 Ο Richard Raaphorst, ο οποίος σκηνοθέτησε το Frankenstain's Army το 2013, μοιράστηκε με το κοινό μερικές εικόνες στο προφίλ του στο LinkedIn, συγκρίνοντας το τέρας που σχεδίασε για την ταινία του και το τέρας που εισήγαγε η Capcom στο Resident Evil Village. Το εν λόγω πλάσμα μοιάζει αρκετά με Big Daddy που έχει κολλημένο στο κεφάλι έναν ανεμιστήρα όπως θα δείτε στην πρώτη εικόνα, ενώ η δεύτερη απεικονίζει τόσο το τέρας στην ταινία του Raaphorst αλλά και το τέρας του Resident Evil Village.

 Ο Raaphorst δήλωσε: "Το 2013 σκηνοθέτησα την ταινία μου Frankenstain's Army. Είναι μία τρελή ταινία για τέρατα η οποία είναι γεμάτη με πλάσματα τα οποία σχεδίασα, ένα από τα οποία έχει χρησιμοποιηθεί χωρίς την άδειά μου ή έστω μία αναφορά στο Resident Evil Village."

​​​​​​​Ο χρήστης του Twitter, CloneKorp δήλωσε επίσης στο thread ότι υπάρχουν ακόμα περισσότερα πλάσματα της ταινίας του Raaphorst τα οποία μοιάζουν με τα τέρατα του Resident Evil Village. Ο Raaphorst απάντησε στον CloneKorp: "Ω! φίλε, αυτό είναι χειρότερο απ' ότι νόμιζα. Στην αρχή νευρίασα, μετά αισθάνθηκα περηφάνια και τώρα τα βλέπω αυτά και στεναχωρήθηκα."

 Ο Raaphorst είπε επίσης ότι θέλει να κάνει ξεκάθαρο πως δεν γνωρίζει εάν η Capcom το έκανε εσκεμμένα αλλά "το περιεχόμενο είναι κάτι παραπάνω από σύμπτωση" και ότι αν η Capcom τον ειδοποιούσε από πριν θα αισθανόταν πολύ κολακευμένος. Ο Ολλανδός σκηνοθέτης δήλωσε μάλιστα ότι δεν σκοπεύει να κινηθεί νομικά και ότι απλά ελπίζει η Capcom να του δώσει τα εύσημα. Η Capcom δεν έχει πάρει θέση για το ζήτημα μέχρι στιγμής.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 May 2021 10:50 #250914 by Giorgos Tsolaridis
Resident Evil Village review


Ο απόλυτος εφιάλτης ενός πατέρα, σε ένα αφιλόξενο χωριό.
 Η σειρά τρόμου της Capcom έχει περάσει από 40 κύματα στην μεγάλη πορεία της, η οποία φέτος κλείνει τα 25 χρόνια. Οι πρώτοι τρεις τίτλοι Resident Evil βρίσκονται ακόμα και σήμερα στις λίστες με τα καλύτερα Horror games. Η πρώτη όμως μεγάλη αλλαγή ήρθε με το Resident Evil 4, το οποίο εκτός του ότι είναι το παιχνίδι που έκανε γνωστή την κάμερα πάνω από τον ώμο του χαρακτήρα στα video games, άφησε πίσω του και ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι του τρόμου που έκανε τόσο αγαπητή την σειρά. Ο τίτλος έλαβε εξαιρετικές κριτικές και έκανε πολύ καλές πωλήσεις, με αποτέλεσμα η Capcom να το πάει ένα βήμα παραπέρα. Το αποτέλεσμα ήταν τα Resident Evil 5 και 6 να μην ανήκουν καν στην κατηγορία Horror και να είναι απλά Action Third-Person Shooters. Και οι δύο αυτοί τίτλοι πούλησαν επίσης πολύ, όμως οι μακροχρόνιοι fans της σειράς δεν ήταν ευχαριστημένοι με την πορεία της ως τότε.

 Το κερασάκι στην τούρτα ήταν και οι κυκλοφορίες διάφορων  spin-offs  και Multiplayer games στο σύμπαν της σειράς, τα οποία ήταν το ένα χειρότερο από το άλλο, όπως το Operation Raccoon City. Για χρόνια η σειρά έδειχνε να έχει πιάσει πάτο, ώσπου το 2017 η Capcom αποφάσισε να ακούσει του fans της σειράς και να την επιστρέψει στις ρίζες της, με το Resident Evil 7: Biohazard. Το Resident Evil 7 αποτέλεσε και την δεύτερη μεγάλη αλλαγή στην σειρά καθώς χρησιμοποιούσε First-Person οπτική. Μπορεί η συγκεκριμένη οπτική να μην τους ενθουσίασε όλους, όμως ο περισσότερος κόσμος συμφώνησε ότι ήταν ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση για την σειρά. Στην συνέχεια ακολούθησαν και τα εξαιρετικά  remakes  των Resident Evil 2 και Resident Evil 3, αλλά φέτος ο Capcom μας παρουσιάζει το επόμενο κεφάλαιο της σειράς, με το Resident Evil Village. Το Resident Evil Village είναι αριθμητικά το όγδοο κεφάλαιο της βασικής σειράς, στην πραγματικότητα όμως το δέκατο, καθώς υπάρχουν και τα Resident Evil 0 και Code Veronica και αποτελεί άμεση συνέχεια του Resident Evil 7.


Κάντε κλικ στον τίτλο για να διαβάσετε το αναλυτικό review.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 May 2021 11:00 #250916 by Giorgos Tsolaridis
Η Capcom για να διαφημίσει την κυκλοφορία του Resident Evil Village, δημιούργησε ένα σχέδιο ενός Lycan σε ένα λόφο στην Αγγλία Έχει μήκος 100 μέτρα.
 Στις 3 Μαΐου εμφανίστηκε ένα τεράστιο σχέδιο ενός Lycan σε ένα λόφο στο Somerset της Αγγλίας και στις 7 Μαΐου αποκαλύφθηκε ότι είναι εκεί για να διαφημίσει την κυκλοφορία του Resident Evil Village, καθώς προστέθηκε και το όνομα του τίτλου.

 Η τοπική σελίδα SomersetCountyGazette δήλωσε ενθουσιασμένη που ο τόπος του χρησιμοποιήθηκε για την διαφήμιση ενός video game, παρόλο που δεν το ήξεραν. Το σχέδιο έχει μήκος 100 μέτρων και ύψος 58 μέτρων. Εκπρόσωπος της SomersetCountyGazette δήλωσε: "Το τεράστιο πλάσμα το οποίο θυμίζει κάποια πλάσματα από τους θρύλους της χώρας, δημιουργήθηκε σε λιγότερο από 24 ώρες. Το σχέδιο εμφανίστηκε μέσα σε μια νύχτα ανάμεσα σε μερικά από τα πιο απομονωμένα χωριά της Μεγάλης Βρετανίας στο Blackwood Hills του Somerset και δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει έναν από τους νέους τρομακτικούς εχθρούς του Resident Evil Village".

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 May 2021 11:10 #250918 by Giorgos Tsolaridis
Mod του Resident Evil Village αντικαθιστά το κεφάλι της Rose με του Chris Redfield Έχει και facial  animations .

 Η ομάδα modders JTegh δημιούργησε το τρομακτικό mod Mini Me Chris για το Resident Evil Village, το οποίο αντικαθιστά το κεφάλι της νεογέννητης Rose με το κεφάλι του Chris Redfield.

 Το πρόσωπο της Rose φαίνεται κυρίως στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, όμως το mod έχει μέχρι και animations. Η JTegh δήλωσε: "Ήταν ένα χαζό αστείο που μας ήρθε στο μυαλό, οπότε έπρεπε να το κάνουμε". 

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 May 2021 20:19 #250998 by Απόστολος Μητσακούλης
Μόλις το απέκτησα . Δν άντεξα τελικά και το πήρα :P
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification