Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Peaky Blinders video game

23 Mar 2019 14:10 #224281 by Γιάννης Σιδηρόπουλος
Ανακοινώθηκε το πρώτο video game adaptation της σειράς Peaky Blinders.

Η Endemol ανακοίνωσε την συνεργασία της με την Curve Digital για την δημιουργία ενός video game που στρέφεται γύρω από το σύμπαν της δημοφιλέστατης σειράς Peaky Blinders. Δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για το project ή κάποιο τρέιλερ, ωστόσο γνωρίζουμε πως πρόκειται για έναν Action τίτλο με αφηγηματικό περιεχόμενο που θα κυκλοφορήσει το 2020 για PC και κονσόλες.

Το δελτίο τύπου που δημοσιεύθηκε για το παιχνίδι αναφέρει πως οι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να ελέγξουν όλους τους αγαπημένους τους χαρακτήρες από τον κόσμο του Peaky Blinders καθώς εξερευνούν γνώριμες τοποθεσίες της σειράς. Η Anil Mistry, director της Endemol ανέφερε μεταξύ άλλων: “Στις Curve και FuturLab έχουμε συνεγράτες που θα παραδώσουν ένα ποιοτικό παιχνίδι που θα απολαύσουν όλοι οι fans της σειράς και οι gamers. Ο μοναδικός κόσμος που δημιουργήθηκε από την σειρά Peaky Blinders ταιριάζει από μόνος του στον τύπο του gaming και οι παίκτες μπορούν να αρχίσουν να ανυπομονούν για μία αυθεντική, καινοτόμα, immersive εμπειρία”.


Ο διευθύνων σύμβουλος της Curve Digital, Dominic Wheatley, υποστήριξε πως το Peaky Blinders είναι το αγαπημένο του TV Show και ανυπομονεί να εργαστεί σε μία τέτοια IP.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Mar 2019 16:46 #224286 by Astro
Replied by Astro on topic Peaky Blinders video game
Πολύ γουστάρω με αυτή την είδηση, μακάρι να γίνει.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification