Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Star Wars: Battlefront 2

17 Jan 2021 11:09 #244708 by Giorgos Tsolaridis
Το Star Wars: Battlefront 2 εμφανίζει errors μετά την δωρεάν προσφορά
Σε ορισμένους χρήστες.


Η δωρεάν διάθεση του Star Wars Battlefront 2 στο Epic Games Store έχει προκαλέσει προβλήματα στο Action της Electronic Arts, αφού ο αριθμός χρηστών έχει ανέβει σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Ορισμένοι χρήστες βλέπουν τα σφάλματα 623 και 918 να εμφανίζονται όταν προσπαθούν να κάνουν login, μιας και οι servers έχουν υπερφορτωθεί. Ο community manager της EA ζήτησε συγγνώμη για τα προβλήματα και δήλωσε ότι η χωρητικότητα των servers θα αυξηθεί από την πλευρά της EA ώστε να καλυφθεί η ζήτηση.
Δείτε το σχετικό tweet.

Θυμίζουμε ότι η προσφορά για το δωρεάν Star Wars Battlefront 2 ισχύει στο Epic Games Store από χθές μέχρι και την Πέμπτη στις 18:00. Αν το ενεργοποιήσετε τότε το κρατάτε μόνιμα στο λογαριασμό σας.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Jan 2021 01:06 #245217 by Giorgos Tsolaridis
To Star Wars: Battlefront II ξεπέρασε τους 19 εκατομμύρια παίκτες
Kατά την διάρκειά της δωρεάν διαθεσιμότητάς του.


Η περίοδός της δωρεάν διάθεσης του Star Wars: Battlefront II στο Epic Games Store είδε τεράστια απήχηση από το κοινό.

Η EA ανακοίνωσε ότι το sci-fi Shooter προσέλκυσε περισσότερους από 19 εκατομμύρια παίκτες ευχαριστώντας τους υποστηρικτές της μέσω του Twitter: "Ευχαριστούμε πολύ για την συνεχή σας υποστήριξη. Θα παρακολουθούμε την πρόοδο σας με μεγάλο ενδιαφέρον. Είθε η δύναμη να είναι μαζί με τους troopers σας."


Δεν είναι ξεκάθαρο αν οι 19 εκατομμύρια παίκτες ήταν κατά κύριο λόγο νέοι παίκτες ή αν επανήλθαν παίκτες οι οποίοι το είχαν κατεβάσει παλαιότερα. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, ο αριθμός είναι εντυπωσιακός και αποτελεί επιτυχία για την ΕΑ.

Μετά την κυκλοφορία του το 2017, το Star Wars: Battlefront II αποτέλεσε θέμα συζήτησης λόγω των loot boxes και των μικροσυναλλαγών του. Η EA αποφάσισε να αποσύρει τα loot boxes έκτοτε, τα οποία και δεν επέστρεψαν ποτέ. Το ζήτημα πήρε τόσο μεγάλες διαστάσεις, σε σημείο το τότε σχεδόν αδιάφορο θέμα των loot boxes να γίνει επίκεντρο συζητήσεων και ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα στοιχεία των video games στο σήμερα.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification