Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Contrast

01 Nov 2013 18:43 #134836 by Βασίλης Καμακάρης
[center:1b2m5okz] [/center:1b2m5okz]

Το Contrast αποτελεί την παρθενική δημιουργία της καναδικής Compulsion Games, το οποίο δείχνει να αποτελεί μία αξιόλογη προσθήκη στους launch τίτλους του PlayStation 4, τουλάχιστον όσον αφορά στον τομέα των indie δημιουργιών.

[center:1b2m5okz][youtube:1b2m5okz]
[/youtube:1b2m5okz][/center:1b2m5okz]


Το Contrast θα είναι διαθέσιμο για download από τις 29 Νοεμβρίου για PC, PS3, Xbox 360 και PS4.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Apr 2015 23:02 #159767 by Παντελής Δασκαλέλος
Το Contrast ανήκει σε μια ιδιαίτερη κατηγορία παιχνιδιών όσον αφορά τις βαθμολογίες που έχει αποσπάσει. Κοινώς είναι love it or hate it. Εγώ προσωπικά ανήκω στην πρώτη κατηγορία, αφού το έχω απολάυσει τρεις φορές μια στο PS4 όταν το έδινε δωρεάν το Plus, μια στο Xbox One το καλοκαίρι, αλλά και πολύ πρόσφατα στο Xbox 360. Και τις τρεις φορές που το έπαιξα δεν βαρέθηκα και αυτό γιατί η ιστορία του είναι πραγματικά αξιόλογη. Γενικά αν ένα παιχνίδι έχει καλό σενάριο με κρατάει και ως ένα βαθμό αδιαφορώ για τα τυχόν ελλατώματά του. Όποιος έχει το ίδιο σκεπτικό με μένα καλά θα κάνει να το τσιμπήσει πάραυτα.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το σχετικό review κάνοντας κλικ εδώ .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Feb 2017 18:08 #193492 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Το τερμάτισα το παιχνιδάκι. Πρόκειται για μια πολύ αξιόλογη δημιουργία, την οποία αξίζει να δοκιμάσουν όλοι οι λάτρεις των indies. Συνδυάζει αρμονικά 2D με 3D platform στοιχεία, παίζει με τις σκιές, αφήνει πολλά περιθώρια ερμηνείας σε αρκετές στιγμές, αλλά αυτοπεριορίζεται από την πολύ μικρή διάρκειά του (4 ώρες βαριά-βαριά). Το σενάριο είναι εξαιρετικό και το όλο setting άκρως ατμοσφαιρικό, στη Γαλλία περί τα μέσα της δεκαετίας του 1920. Αν το βρείτε σε προσφορά, επενδύστε άφοβα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification