Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Fortnite

12 Mar 2018 17:48 #213365 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Microsoft και Epic Games επιβεβαιώνουν ότι η Sony δεν θέλει το cross-play με το Xbox One

Σε σχετικές ερωτήσεις που έγιναν στο Twitter, τόσο η Microsoft μέσω του Phil Spencer, όσο και η Epic Games, δήλωσαν ότι επιθυμούν την ύπαρξη cross-play μεταξύ PS4 και Xbox One. Κατ' επέκταση, για άλλη μια φορά η Sony είναι αυτή που φέρεται να μην επιθυμεί το cross-play μεταξύ των δύο κονσολών.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Mar 2018 17:23 #213396 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Fortnite Remote Explosives


Σύμφωνα με ανακοίνωση της Epic Games στο Twitter , στο νέο patch του Fortnite θα προστεθούν εκρηκτικά.

Με τα Remote explosives, θα μπορείτε να ανατινάξετε τους εχθρούς σας από απόσταση. Προφανώς θα έχουν ιδιαίτερη χρησιμότητα σε κτίρια ή κατασκευές εχθρών. Ωστόσο, θα χρησιμοποιείτε στρατηγική παρόμοια με αυτή των παγίδων, περιμένοντας τον εχθρό να πλησιάσει τα εκρηκτικά προκειμένου να τα πυροδοτήσετε έγκαιρα. Ακόμη δεν γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες, όπως το αν τα εκρηκτικά θα περιέχουν παγίδα υπό την μορφή νάρκης ή αν θα πυροδοτούνται από μόνα τους.

Όσον αφορά τα jet packs, η συγκεκριμένη προσθήκη τεστάρεται ακόμη και δεν γνωρίζουμε πότε θα προστεθεί. Η Epic Games πάντως πρόσθεσε το hunting rifle αυτό το μήνα και διόρθωσε αρκετά bugs.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Mar 2018 17:28 #213398 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Fortnite: Λογαριασμοί χρηστών έγιναν hack


Σύμφωνα με παράπονα χρηστών στο forum της Epic Games και στο Reddit , πολλοί λογαριασμοί έχουν πέσει σε χέρια hackers.

Στους συγκεκριμένους λογαριασμούς έχουν αγοραστεί V-Bucks (το in-game Νόμισμα του παιχνιδιού) και το game mode με την ονομασία "Save the World" όπου παίζετε το βασικό σενάριο του παιχνιδιού, είτε μόνοι, είτε με Co-op. Θυμίζουμε ότι το Save the World πρέπει να το αγοράσετε, ενώ το Battle Royale είναι δωρεάν.

Σύμφωνα με το Kotaku , κάποιοι χρήστες είδαν μέχρι και χρειώσεις 100 και 150 δολαρίων στο λογαριασμό τους, μιας και οι hackers απέκτησαν πρόσβαση στα στοιχεία των πιστωτικών καρτών τους. Η Epic Games έχει μπλοκάρει την πρόσβαση σε αρκετούς hackers και έχει αποζημιώσει τους χρήστες για τα χρήματα που έχασαν. Η εταιρεία δήλωσε ότι οι hackers χρησιμοποίησαν γνωστές τεχνικές hack και όποιος δει κάποιο θέμα με τον λογαριασμό του θα πρέπει να επικοινωνήσει άμεσα με την τεχνική υποστήριξη.

Καλό θα ήταν βέβαια να έχετε επαλήθευση μέσω δύο βημάτων ώστε ο λογαριασμός σας να είναι ασφαλής.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Mar 2018 17:30 #213425 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Η Activision καλοβλέπει το Battle Royale genre


Η Activision βλέπει με θετικό μάτι το ενδεχόμενο να δημιουργήσει το δικό της Battle Royale game.

Σύμφωνα με το Dow Jones Newswire , η εταιρεία επενδύσεων Oppenheimer ανέβασε την αξία των μετοχών της Activision Blizzard από τα 70 στα 87 δολάρια έκαστη και πρόσθεσε ότι ενδέχεται να ανέβουν κι άλλο με τα επόμενα mobile games και την ανάπτυξη του Overwatch, αλλά και με πιθανή είσοδο στα Battle Royale games. Η διοίκηση τόνισε -σε πρόσφατο συνέδριο προς τους επενδυτές της- ότι "πάντοτε ακολουθεί με γρήγορο βήμα τις εξελίξεις".

Μέχρι στιγμής υπάρχουν διάφορα games της Activision Blizzard, τα οποία θα μπορούσαν να αποκτήσουν Battle Royale mode, όπως τα Overwatch, Destiny 2 και Call of Duty ή κάποιο εντελώς νέο παιχνίδι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Mar 2018 10:52 #213453 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
E3 2018: Fortnite events με celebrities


Το τελευταίο διάστημα το Fortnite έχει ανεβάσει κατά πολύ την βάση χρηστών του. Στις αρχές της χρονιάς ανταγωνιζόταν σκληρά το PlayerUnknown's Battlegrounds και τον Φεβρουάριο ξεπέρασε τα 3,4 εκατομμύρια ταυτόχρονους χρήστες του, καθότι δωρεάν. Πλέον, με την E3 2018 να έρχεται τον Ιούνιο στο Los Angeles, η Epic Games αποφασίζει να παίξει δυνατά.

Σύμφωνα με την παρακάτω ανακοίνωσή της και προφανώς με αφορμή την απήχηση που έχει το Fortnite σε επώνυμους , όπως οι rapper Drake και Travis Scott ή ο ιδρυτής του MegaUpload που έκαναν χθες livestream, η Epic Games ετοιμάζει ένα μεγάλο πάρτι με καλεσμένους 50 διασημότητες και 50 Pro gamers, οι οποίοι θα δώσουν κόντρα σε μια μεγάλη μάχη. Είναι σαν να παίζουν ποδοσφαιριστές με ηθοποιούς και τραγουδιστές, με την διαφορά ότι εδώ μιλάμε για eSports παιχνίδι, ενώ δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί πως θα χωριστούν οι δύο ομάδες.

Στην E3 2018 η Epic Games θα έχει περίπτερο και βέβαια ετοιμάζει live show με τον παραπάνω αγώνα. Οι επώνυμοι που θα προσκληθούν θα είναι έκπληξη.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Mar 2018 11:21 #213462 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Προστέθηκε το νέο update που προσθέτει στο Fortnite τα εκρηκτικά. Τα remote explosives τύπου C4 σας βοηθούν να ανατινάξετε τους εχθρούς σας από απόσταση και να ρίξετε τις οχυρώσεις τους.

Επίσης, προστέθηκαν νέα αντικείμενα, όπως το Supply Llama στο Battle Royale mode με το οποίο βρίσκετε loot οπουδήποτε, αλλά και το Luck of the Storm Questline στο Save the World mode με το οποίο ανακαλύπτετε θησαυρούς και μυθικά πλάσματα. Επίσης, με το Smarock Reclaimer Outlander στο Save the World mode γεμίζετε τα abilities σας σκοτώνοντας εχθρούς.


Patch 3.3
- Με το νέο patch διορθώθηκαν θέματα απόδοσης με τους servers, πολλά bugs και μειώθηκε η χρήση του bandwidth όποτε οι παίκτες πηδούν.
- Σε κάθε αγώνα θα υπάρχουν τρία Supply Llama σε κάθε χάρτη και θα ανοίγουν όπως τα treasure chests. Θα περιέχουν 500 Wood, Stone και Metal, 10 ammo από κάθε τύπο, τρεις παγίδες και consumables.
- Τα Remote Explosives θα βρίσκονται στα Supply Llamas, τα Treasure Chests, το Loot ορόφων και τα Supply Drops σε stacks των τεσσάρων (έως και δέκα στο inventory).

Blitz mode
Από τις 19/3 θα προστεθεί επίσης το Limited Time Mode: Blitz, με μικρότερες περιόδους σε storms, άρα πιο γρήγορα matches. Η καταιγίδα θα κλείνει τον χάρτη με το που θα ξεκινάει το ματς.
Η μέγιστη διάρκεια αγώνα θα ανέρχεται στα 15 λεπτά. Τα treasure chests θα spawnάρουν με ποσοστό 80-90% (αντί για 50-70%) και τα κουτιά πυρομαχικών 85-95% (αντί για 65-80%).
Θα υπάρχουν επίσης περισσότερα Launchpads, resources και μεγαλύτερο treasure chest health. Τα κουτιά πυρομαχικών θα διπλασιαστούν (250 αντί για 120).

Δείτε αναλυτικά όλα τα patch notes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Mar 2018 09:57 #213514 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Το Fortnite Battle Royale στην 1η θέση στο App Store


Κατά την εβδομάδα κυκλοφορίας του στο iOS, το Fortnite Battle Royale κατάφερε να ανέβει άμεσα στην πρώτη θέση σε charts 13 χωρών στο App Store, σύμφωνα με πληροφορίες του SensorTower.com .

Η πρωτιά επετεύχθη μέσα σε μόλις 12 ώρες, ενώ η έκδοση για iOS υποστηρίζει cross-play με PC, PS4 και Xbox One. Η έκδοσή του είναι σχεδόν ίδια με αυτή των κονσολών, με διαφορές σε γραφικά και χειρισμό. Για να την παίξετε ωστόσο θα πρέπει να έχετε το iOS 11.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Mar 2018 10:57 #213585 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Αλλαγές στο Blitz mode

Η Epic Games προχώρησε σε ορισμένες αλλαγές στο Blitz mode με το σημερινό hotfix (σ.σ. μικρό patch).

Με τα νέα δεδομένα, μειώθηκαν τα loot resources από 100 σε 60 και το farming των resources από 200% σε 150%. Στόχος της Epic Games είναι να προσφέρει μια πιο ομαλή εμπειρία για όλους σας και γι' αυτό τον λόγο μειώνει λίγο το loot που είναι ούτως ή άλλως υψηλό, μιας και η πολύ γρήγορη απόκτηση καλού εξοπλισμού και resources από ορισμένους παίκτες, δεν ωφελούσε και τόσο το gameplay.

Διαβάστε περισσότερα για τις νέες αλλαγές στο Reddit.

Το Blitz αποτελεί mode περιορισμένου χρόνου. Τέτοιου είδους modes διαρκούν περίπου μία εβδομάδα. Ελπίζουμε να κρατήσει λίγο παραπάνω, μιας και η Epic Games δεν έχει ανακοινώσει ακόμη ημερομηνία λήξης. Επίσης, με το hotfix οι developers απενεργοποίησαν προσωρινά το όπλο Boogie Bomb, λόγω ενός bug και θα το επαναφέρουν σύντομα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Mar 2018 11:13 #213607 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Fortnite: Το friendly fire αφαιρέθηκε λόγω τοξικών παικτών


Η Epic Games ανακοίνωσε ότι αφαίρεσε το friendly fire στο Fortnite για να αποφύγει τους τοξικούς παίκτες στο παιχνίδι.

Την δήλωση έκανε ο Ben Lewis-Evans, επικεφαλής έρευνας για την εμπειρία χρηστών στην εταιρεία, ο οποίος όσο το friendly fire ήταν ενεργό λάμβανε καθημερινά αναφορές από χρήστες οι οποίοι σκοτώνονταν από συμπαίκτες τους, οι οποίοι ήθελαν να πάρουν τα αντικείμενά τους ή απλά ήθελαν να τους τρολάρουν. Κατά συνέπεια, το παιχνίδι επηρεαζόταν αρνητικά. Σίγουρα το friendly fire συμβάλει στο ρεαλισμό, αλλά ακόμα κι αν υπάρξει έτσι kill, αυτό θεωρείται ατύχημα και κάτι τέτοιο απογοητεύει τους χρήστες που το παθαίνουν.

Μετά την αφαίρεση του συγκεκριμένου χαρακτηριστικού, οι τοξικοί παίκτες περιορίστηκαν και οι αναφορές των χρηστών σταμάτησαν για το συγκεκριμένο θέμα.

Δείτε τι ισχύει για το Fortnite Battle Royale για κινητά.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Mar 2018 11:20 #213609 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Fortnite v3.3.1: Προστίθεται το Heavy Shotgun και η Flame Trap


Η Epic Games θα προσθέσει δύο νέα όπλα στο Fortnite, το Heavy Shotgun και την Flame Grill Floor Trap.

Τα δύο αυτά όπλα θα προστεθούν αύριο 22 Μαρτίου με το patch 3.3.1. Το Heavy Shotgun θα έχει καλύτερο range από τα απλά.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification