Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Fortnite

20 Sep 2017 09:59 #205723 by Angel
Κατά Λάθος Cross-Platform σε PS4 και Xbox One


Η Epic Games, εταιρεία ανάπτυξης του Fortnite, επέτρεψε κατά λάθος μέσα στο σαββατοκύριακο το cross-platform play μεταξύ κατόχων PS4 και Xbox One.

Όσοι έχετε το Fortnite και μία από τις δύο αυτές κονσόλες, μπορέσατε για πρώτη φορά να παίξετε παιχνίδι ενάντια στο...αντίπαλο δέος. Εδώ και καιρό η Microsoft ζητάει από την Sony να επιτρέψει στους χρήστες της να μπορούν να παίζουν μέσω της cross-platform δυνατότητας με κατόχους Xbox One, κάτι που η Ιαπωνική εταιρεία δεν επιθυμεί. Κάποιοι gamers νόμιζαν ότι ένα PC gamertag εμφανιζόταν σαν Xbox One gamertag και ότι απλά έπαιζαν με κατόχους PC. Τελικά η εν λόγω είδηση διέρρευσε γρήγορα. Η Epic Games δήλωσε ότι υπήρξε πρόβλημα στις ρυθμίσεις "το οποίο και διορθώθηκε".

Μέχρι σήμερα υπάρχουν πολλά games που υποστηρίζουν cross-platform play ανάμεσα στους κατόχους PC και κονσολών, όπως για παράδειγμα το Rocket League ή το Minecraft. Η Sony δεν επιθυμεί οι χρήστες της να συνδέονται με κατόχους Xbox One, ενώ υποστηρίζει cross-platform στα console exclusives που το επιτρέπουν, όπως είναι π.χ. το Street Fighter V.

Από την μεριά του, ο Phil Spencer, επικεφαλής του τμήματος Xbox, δήλωσε μέσω Twitter "Θα μου άρεσε αν η Sony άφηνε αυτή την δυνατότητα".

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Sep 2017 15:07 - 23 Sep 2017 14:33 #205779 by Μαρίνος Τζώτζης
Fortnite Review (ετοιμάζεται)

Έχω ήδη ρίξει αρκετές ώρες μέσα στην τελευταία εβδομάδα για το συγκεκριμένο. Οι εντυπώσεις μου είναι ανάμεικτες. Από τη μια είναι πολύ ευχάριστο να παίζεις και είναι ένα game που σε κερδίζει με το gameplay του (αν και κάπωςεπαναλαμβανόμενο), αλλά το πάει λίγο προς το pay-to-win. Έχει microtransactions τα οποία δεν είναι cosmetics ή κάτι που δεν επηρεάζει το game αλλά μπορούν να βοηθήσουν στο να γλυτώσει κανείς άπειρες ώρες grind βάζοντας χρήματα. Θα δείτες τις εντυπώσεις μας αναλυτικότερα στο review που θα ανέβει τις επόμενες μέρες στo Gameworld.gr!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Sep 2017 14:27 #206130 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Fortnite Review


Διαβάστε το review του Fortnite από τον Μαρίνο Τζώτζη και πείτε μας τη γνώμη σας για το παιχνίδι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Oct 2017 17:32 #206480 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
7 εκατομμύρια παίκτες

Το Fortnite έφτασε τα 7 εκατομμύρια παίκτες μετά την προσθήκη του Battle Royale mode. Ο αριθμός αυτός αφορά τόσο τους παίκτες του αρχικού παιχνιδιού, όσο και αυτούς που παίζουν το Battle Royale mode.

Για το Battle Royale mode θυμίζουμε ότι έχουν υπάρξει αντιδράσεις από την πλευρά της Bluehole, μιας και η Epic Games ανακοίνωσε ότι θα ακολουθήσει την συνταγή του Player Unknown's Battlegrounds.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Oct 2017 16:49 #206512 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Fortnite: Ban σε χιλιάδες cheaters του Battle Royale mode


Η Epic Games ισχυρίζεται πως εντόπισε αρκετούς παίκτες που χρησιμοποιούν διαφόρων ειδών cheats για το Fortnite, γι’ αυτό προχώρησε στον αποκλεισμό τους. Σύμφωνα με την εταιρεία μάλιστα η απομάκρυνσή τους από το Fortnite αποτελεί “την υψηλότερη προτεραιότητα” τους.

Ο Nathan Mooney, υπεύθυνος του community τόσο στο Fortnite όσο και στο Paragon δήλωσε σχετικά με το συμβάν: “Παίζουμε PvP games όπως το Fortnite: Battle Royale για την ακεραιότητα του competitive που περιέχουν. Για το συναίσθημα του να πυροβολήσουμε κάποιον και να εμφανιστεί το πολυπόθητο Victory Royale! Και μετά, υπάρχουν οι cheaters που κάνουν στροφή 360 μοιρών και σας πυροβολούν απευθείας στο κεφάλι, που σίγουρα όλοι γνωρίζουμε. Δουλεύουμε συνεχώς για να αποτρέψουμε τόσο τους cheaters όσο και όσους παρέχουν cheats στο κοινό. Και όπως είναι φυσικό λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα απέναντι σε όσους αποδειχθούν ένοχοι, αποκλείοντας τους από το Fortnite και γενικότερα ότι έχει να κάνει με την Epic Games. Δεν θέλουμε να δώσουμε αρκετά στοιχεία για το τι ακριβώς κάνουμε, ωστόσο δημιουργούμε περισσότερα εργαλεία και συνεχίζουμε. Χιλιάδες έχουν ήδη υποστεί ban και δεν σκοπεύουμε να σταματήσουμε.”

Το Player progression είναι ένα feature που θα προστεθεί τις ερχόμενες εβδομάδες στο Fortnite: Battle Royale που θα βοηθά την Epic Games να εντοπίζει ευκολότερα τους συνεχόμενους cheaters. Γι’ αυτό προσέθεσε: (Το Progression) Έρχεται θα μας δώσει την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε τους cheaters εντοπίζοντας τους ευκολότερα, ενώ το ban θα τους περιμένει στην γωνία! Για όλους τους επίμονους cheaters, εμείς θα συνεχίσουμε να αναζητούμε λύσεις.”

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Oct 2017 18:28 - 13 Oct 2017 18:29 #206746 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Μήνυση σε cheaters του Fortnite Battle Royale


Η εταιρεία ανάπτυξης Epic Games κατέθεσε μήνυση εναντίον δύο cheaters του Fortnite μόλις μια εβδομάδα μετά την υπόσχεση της να αντιμετωπίσει τους gamers του Battle Royale που δεν παίζουν με βάση τους κανόνες.

Σύμφωνα με δυο ξεχωριστές καταγγελίες που κατατέθηκαν στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Βόρειας Καρολίνας, οι κατηγορούμενοι Brandon Broom και Charles Vraspir συνδέονται με τον πάροχο cheats Addicted Cheats σαν προσωπικό υποστήριξης της ιστοσελίδας. Κατηγορούνται για την χρήση λογισμικού aimbot με την σκόπιμη πρόθεση να καταστρέψουν το παιχνίδι για άλλους gamers και για όσους παρακολουθούν streamers. Ωστόσο, κανένας απ τους δύο δεν κατηγορήθηκε για το ακριβές cheating αλλά για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων. Η Epic Games ισχυρίζεται πως οι πράξεις των κατηγορούμενων παραβιάζουν τα πνευματικά δικαιώματα της με την χρήση μη εξουσιοδοτημένου κώδικα σε κώδικα που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.
Διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Nov 2017 02:54 #207819 by Γιάννης Σιδηρόπουλος
Δικαιολογεί επάξια τον τίτλο του ως PUBG των φτωχών. Ειλικρινά είναι αρκετά ευχάριστο για παρέα και το PvP δεν διαφέρει αρκετά σε σχέση με τίτλους όπως το PUBG ή το Last Man Standing.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Nov 2017 11:29 #207910 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Το Fortnite έφτασε τους 800.000 ταυτόχρονους χρήστες


Μπορεί το PlayerUnknown's Battlegrounds να έφτασε πρόσφατα τα 2 εκατομμύρια ταυτόχρονους χρήστες, ωστόσο το Fortnite της Epic Games δείχνει να ανεβαίνει.

Το Fortnite έπιασε τους 811.000 ταυτόχρονους χρήστες το σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Λόγω της αυξημένης ζήτησης υπήρχαν θέματα με τους servers, αλλά η Epic Games ανακοίνωσε ότι εργάζεται σκληρά στο να τα επιλύσει. Στις αρχές του Οκτώβρη οι ταυτόχρονοι χρήστες στο Fortnite ήταν 525.000, αλλά απ' ότι φαίνεται η Epic Games δείχνει να ανεβαίνει. Την βοηθάει άλλωστε και το γεγονός ότι έχει ένα free-to-play παιχνίδι.

Το Fortnite έχει πλέον Battle Royale mode, όπως άλλωστε και το PUBG. Σε αυτό μπαίνουν 100 παίκτες σε έναν χάρτη μέχρι να μείνει ένας στο τέλος. Η διαφορά του με το PUBG είναι τα καρτουνίστικα γραφικά και ότι σας επιτρέπει να δημιουργήσετε κτίρια. Επιπλέον θυμίζουμε ότι παρέχεται δωρεάν.

Με το αυριανό patch του Fortnite, δεν θα υπάρχει όριο στο frame rate σε PS4 Και PS4 Pro, κάτι που θα μπορείτε να ρυθμίσετε από τα Settings.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Nov 2017 14:49 #208192 by Angel
20 εκατομμύρια παίκτες


Η εταιρεία ανάπτυξης Epic Games ανακοίνωσε πως το δημοφιλές Shooter Fortnite πέτυχε ένα σημαντικό ορόσημο ξεπερνώντας τους 20 εκατομμύρια παίκτες.

Η ανακοίνωση έγινε μέσω Twitter από την εταιρεία και σε δηλώσεις της διευκρινίστηκε πως αυτός ο αριθμός αφορά το βασικό παιχνίδι και το δωρεάν Battle Royale μαζί. Δεν διευκρινίστηκε ποιό ποσοστό των παικτών ανήκει στο βασικό παιχνίδι και ποιό στο Battle Royale, αν και είναι σίγουρο πως ο δωρεάν τίτλος θα έχει την μερίδα του λέοντος. Με αφορμή το γεγονός, η Epic Games δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο για να ευχαριστήσει την κοινότητα με μερικές στιγμές από διάφορα livestreams.

Δείτε το βίντεο:Τέλος, η εταιρεία ανακοίνωσε πως θα υπάρξει ένα νέο update για το Fortnite και νέες προσθήκες στο Battle Royale όπως θάμνοι για να κρύβεστε και το Season Shop. Δείτε όλες τις νέες προσθήκες κάνοντας κλικ εδώ.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Nov 2017 21:57 - 27 Nov 2017 21:58 #208774 by Angel


Η μητέρα του 14-χρονου cheater που κατηγορείται από την Epic Games, έχει προχωρήσει σε αντεπίθεση. Συγκεκριμένα, η μητέρα του αναφέρει πως ο γιος της δεν έκανε κάτι κακό αλλά η εταιρία κοιτάει να τιμωρήσει τον γιο της προκειμένου να τρομάξει πιθανόν άλλους cheaters. Η μητέρα αναφέρει πως

1) Ο γιος της δεν πείραξε τον κώδικα του παιχνιδιού όπως ανέφερε η Epic Games καθώς η εταιρεία δεν δίνει αυτή την δυνατότητα στους χρήστες της.
2) Παραδέχεται ότι ο γιος της χρησιμοποίησε cheats που υπήρχαν από πριν και έκανε livestream με αυτά αλλά και άλλα άτομα κάνουν ακριβώς αυτό το πράγμα.
3) To Fortnite ζητά άδεια από τους γονείς πριν το παίξει κάποιος κάτω των 18, άδεια την οποια εκείνη δεν έδωσε ποτέ.
4) Η Epic Games δεν μπορεί να δηλώσει απώλεια κερδών καθώς το Fortnite είναι free-to-play.
5) Δηλώνει πως ο γιος της τιμωρείται για παραδειγματισμό.
6) Το όνομα του 14-χρονου δηλώθηκε δημόσια από την Epic Games, κάτι που είναι παράνομο λόγω της ηλικίας του.
7) O γιος της δεν κέρδισε χρήματα από τα livestreams του με τα cheats.

H κατάσταση αναμένεται να ενημερωθεί τις επόμενες ημέρες.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification