Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Fortnite

09 Feb 2018 13:13 #212357 by Giannhs
Θα μιλήσω όσο πιο αντικειμενικά γίνεται, μιας κι έχω παίξει και τα δύο παιχνίδια. Κατά την γνώμη μου ήταν αναμενόμενο το Fortnite να ξεπεράσει κάποια στιγμή το PUBG σε ταυτόχρονους χρήστες κι αυτό μιας και λόγω της μεγάλης έκρηξης που είχαν τα Battle Royal παιχνίδια το τελευταίο διάστημα, μπορεί το Battlegrounds να αποτελεί σαφώς ένα θεαματικό και εθιστικό παιχνίδι, ωστόσο δεν είναι ολοκληρωμένο. Το Fortnite από την άλλη ξεπήδησε από το πουθενά κι εκμεταλλεύτηκε την τάση των gamers δημιουργώντας ένα πολύ πλήρες παιχνίδι με ένα πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα, το οποίο συνεχώς αλλάζει και βελτιώνεται σε αντίθεση με τον ανταγωνιστή του που όσο περνάει ο καιρός εμφανίζει όλο και περισσότερο θέματα. Ωστόσο μην μπείτε στο τρυπάκι να συγκρίνετε τα δύο παιχνίδια μεταξύ τους καθώς το μόνο κοινό που έχουν είναι το battle royal mode, κατά τα άλλα έχουν εντελώς διαφορετικούς μηχανισμούς. Ακόμη δύο λόγοι που το Fortnite πέτυχε αυτό το ρεκόρ είναι, πρώτον το γεγονός ότι είναι free to play ( παρόλο που περιέχει microtransactions) και δεύτερον το ότι ανταποκρίνεται καλύτερα σε χαμηλότερα συστήματα, πχ μπορώ να το παίξω ακόμη και το λάπτοπ που έχω από το πρώτο έτος στο πανεπιστήμιο, δεν μιλάω καν για σταθερό pc. Ελπίζω μέσω αυτού του γεγονότος και οι δυο εταιρείες ανάπτυξης να συνεχίσουν να αναπτύσσουν τα παιχνίδια τους και να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους χρήστες τους.
Attachments:
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Feb 2018 20:53 - 12 Feb 2018 13:37 #212410 by Πιέρρος Φουστέρης
Παίζω εδώ και περίπου, 2 εβδομάδες κι έχω ξετρελαθεί. Είμαι, φυσικά, ακόμα νουμπάς, μιας και μαθαίνω το πού να πέφτω, ποια όπλα είναι καλύτερα, τι να κουβαλάω και τι όχι και άλλα πολλά. Έχω αρχίσει, επίσης, να παίζω περισσότερο στο solo, μιας και στα squads δεν υπάρχει καμία συνεννόηση και ο καθένας πάει και κάνει ό,τι γουστάρει, με αποτέλεσμα τα ενωμένα squads να θερίζουν τους πάντες. Στο χτίσιμο είμαι σκράπας (παίζω και από Xbox One, οπότε ο συγχρονισμός μου μεταξύ "ξύλου" και χτισίματος είναι πάρα πολύ κακός), αλλά έχω αποφασίσει να το αφήσω για λίγο στην άκρη για να βελτιωθώ στους υπόλοιπους τομείς. Επίσης, ένα μεγάλο προτέρημα για μένα είναι η σύνδεση, διότι έχω μέτριο ίντερνετ στο σπίτι μου και ενώ σε άλλα παιχνίδια έχω αρκετά προβλήματα στο multiplayer, στο Fortnite έχω αντιμετωπίσει ελάχιστο lag. Για όποιον ενδιαφέρεται, μπορεί να με κάνει ελεύθερα add για να παίξουμε παρέα: DoUzOsGR

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Feb 2018 13:39 #212436 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Fortnite Battle Royale V4 patch: 60 fps στις κονσόλες και 50v50


Η Epic Games ανακοίνωσε το νέο της patch, το οποίο προσθέτει μια σειρά από αναβαθμίσεις, ορισμένες εκ των οποίων βελτιώνουν την απόδοση του παιχνιδιού, καθώς επίσης και την επίλυση αρκετών bugs.

Η πιο χαρακτηριστικά αναβάθμιση είναι η υποστήριξη των 60 frames ανά δευτερόλεπτο στις κονσόλες, με τις ελάχιστες δυνατές απώλειες στον τομέα των γραφικών. Θα υπάρξει επίσης αναβάθμιση του Battle Royale lobby όπου οδηγείστε πριν ξεκινήσει ο αγώνας, καλύτερη απόδοση στους servers (20 Hz).

Στο matchmaking θα υπάρξει αντιστοίχιση παικτών που θα συνάδει περισσότερο με το skill τους, προστίθενται νέες εμφανίσεις στους χαρακτήρες και ετοιμάζονται νέα όπλα και consumables. Το πρώτο νέο όπλο που θα προστεθεί θα είναι το SMG.


Επίσης, έγιναν οι παρακάτω διορθώσεις:
- Καλύτερος έλεγχος κτιρίων στις κονσόλες.
- Επικοινωνία ομάδας και εκτός voice chat.
- Επανάληψη του queue από την death screen
- Εμφάνιση πυρομαχικών που έχετε σε κάθε όπλο στο weapon widget.
- Μπορείτε να κρατήσετε πατημένο το κουμπί της αναζήτησης όταν πλησιάζετε ένα αντικείμενο που ψάχνετε στην αναζήτηση.
- Μεγαλύτερο zoom στο χάρτη
- Βελτιώσεις στην quickbar
- Καλύτερη social αλληλεπίδραση με τους φίλους σας/Δυνατότητα πρόσκλησης από το Facebook, αρχικά για τους κατόχους PC και στη συνέχεια για τους κατόχους κονσολών.
- Limited time modes


Τι θα προστεθεί τις επόμενες ημέρες:

- Blitz Mode με πιο σύντομους αγώνες
- Να γίνεται drop στον πρώτο κύκλο
- Λιγότερος χρόνος ανάμεσα στους κύκλοςυ
- Αγώνες 50v50
- Διαχωρισμός κατά την εκκίνηση του αγώνα
- Converge στη μάχη
- Λεωφορείο για κάθε ομάδα
- Η δυνατότητα να μπορείτε να δείτε όλους τους συμπολεμιστές σας στο χάρτη
- Περισσότερα supply drops
- Custom matches
- Διορθώσεις στον ήχο

Τέλος, ανακοινώθηκε το Battle Pass για την Season 3, η οποία ξεκινάει σύντομα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Feb 2018 13:19 #212526 by Angel
Δωρεάν αντικείμενα για συνδρομητές του PS Plus


Αν έχετε PS4 και είστε συνδρομητής PS Plus, τότε κατεβάστε από το PlayStation Store το Fortnite Celebration Pack. Περιέχει δύο αποκλειστικά αντικείμενα, το glider και μία εμφάνιση. Τα αντικείμενα αυτά δεν είναι διαθέσιμα για αγορά και μπορείτε να τα κατεβάσετε μόνο αν είστε συνδρομητές.

Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε.

Το Fortnite μπορείτε επίσης να το κατεβάσετε δωρεάν καθότι είναι free-to-play σε PC, PS4 και Xbox One.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Feb 2018 10:49 #212731 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Fortnite patch 3.0 με πιο εύκολο και γρήγορο χτίσιμο


Η Epic Games ανακοίνωσε το patch 3.0 του Fortnite με πολλές ενδιαφέρουσες προσθήκες.

Στο νέο update θα υπάρξουν βελτιώσεις στο χτίσιμο για τα modes Battle Royale και Save the World. Θα υπάρχουν νέες επιλογές με κυριότερη το Turbo Building. Αντί να χτίσετε βάζοντας τα θεμέλια κομμάτι-κομμάτι, θα μπορείτε πλέον να το κάνετε ταχύτερα με το primary fire ή κάποιο άλλο κουμπί που χτίζει διαρκώς με το κομμάτι που επιλέξατε. Το σύστημα θα μοιάζει λες και απλώνετε τα κομμάτια στη σειρά, σαν να είναι μπογιά.

Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργείτε άμυνα γύρω σας πολύ πιο γρήγορα, ενώ ίδια τακτική θα ακολουθείται και στη δημιουργία υλικών. Αντί να αλλάζετε χειροκίνητα ανάμεσα στα τρία υλικά (ξύλο, πέτρα και μέταλλο) προκειμένου να τα χρησιμοποιήσετε, με την επιλογή "Auto Change Materials", θα μεταφέρεστε σε ένα άλλο υλικό όταν προσπαθείτε να χτίσετε αλλά δεν έχετε τα απαραίτητα υλικά. Ο συνδυασμός αυτών των επιλογών θα κάνει το χτίσιμο πιο προσιτό στους αρχάριους παίκτες.

Με το patch 3.0 θα μπορείτε ακόμη να χτίσετε ανάμεσα σε αντικείμενα. Κάποια μικρά αντικείμενα -όπως οι θάμνοι- θα καταστρέφονται, ώστε να χτίζετε πιο εύκολα. Θα μπορείτε λοιπόν να τοποθετήσετε το κτίριό σας πολύ πιο εύκολα. Το Update 3.0 θα μπει αρχικά στο Battle Royale Και μετέπειτα στο Save the World.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Feb 2018 14:39 #212752 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Fortnite: Hand Cannon και Season 3


Η Epic Games ανακοίνωσε δύο νέες ειδήσεις για το Fortnite. Ένα νέο όπλο θα προστεθεί στο Battle Royale mode, με την ονομασία Hand Cannon, ενώ οι servers θα τεθούν offline λόγω την έναρξη της Season 3.

Το Hand Cannon μπορεί να ρίξει ένα κτίριο με μία και μόνο βολή. Ως αντίκτυπο θα έχει μεγάλο διάστημα ανάκρουσης. Το πότε θα προστεθεί στο παιχνίδι δεν το γνωρίζουμε, αλλά η Epic games αρκέστηκε στο να μας πει ότι θα το δούμε σύντομα. Θα προστεθεί επίσης skin που θυμίζει James Bond ή John Wick αν προτιμάτε. Επίσης, στο νέο patch έχει προστεθεί στο παιχνίδι η Impulse Grenade και τα thematic shrines, που έχουν Κινέζικη αρχιτεκτονική και βρίσκονται διάσπαρτα στο χάρτη.

Season 3
Οι servers του Fortnite θα τεθούν offline αυτές τις ώρες που γράφεται το άρθρο για το patch 3.0. Όταν οι servers επανέλθουν θα ξεκινήσει και επίσημα η Season 3. Επίσης, θα τεθεί προς πώληση το Season 3 Battle Pass, το οποίο περιλαμβάνει 76 αντικείμενα με κόστος 10 ευρώ.

Με την Season 3, θα υπάρχουν νέες επιλογές για πλήρες customization του χαρακτήρα σας. Θα μπορείτε να παραμετροποιήσετε ότι έχει πάνω του ο ήρωάς σας, όλοι οι χαρακτήρες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν Back Bling και θα προστεθούν τρία νέα Blings στο Battle Pass. Με αυτό τον τρόπο οι χαρακτήρες θα διαφοροποιούνται περισσότερο μεταξύ τους, καθώς θα γίνονται συνδυασμοί μεταξύ των skins και των customizations.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Feb 2018 19:22 #212925 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Fortnite: Έρχονται τα jetpacks


Μετά την δυνατότητα χτισίματος, τα jump pads και το Battle Royale mode, η Epic Games αποφασίζει να προσθέσει ένα ακόμη στοιχείο στο gameplay της, τα jetpacks.

Όπως θα είδατε στο τέλος του χθεσινού μας livestream, μετά τον τελευταίο αγώνα εμφανίστηκε ανακοίνωση στο παιχνίδι, στην οποία παρουσιάστηκαν το Jetpack, ένας Royale Dragon και ένα νέο Battle Pass. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ενώ παίζετε Battle Royale, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε jetpack, να ανυψωθείτε σε κάποιο λόφο και να αιφνιδιάσετε τους εχθρούς σας.

Δείτε το παρακάτω βίντεο στο 1:45:30:


Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε πως ακριβώς θα υλοποιηθούν τα jetpacks εν μέσω loot. Κάποιοι αναφέρουν στο Reddit ότι το jetpack θα είναι μία portable εκδοχή του jump pad. Μένει ωστόσο να το δούμε στην πράξη.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Feb 2018 13:56 #212944 by Τάσος Μαραγκός
Μιας που μιλαμε για το Fortnite,θα ηθελα να τονισω κ αλλον εναν λογο οπου πολλοι παικτες εχουν αφησει το pubg..το απιστευτο hacking κ η αδιαφορια της εταιρειας να το εξαφανισει.

Επισης,θα ηθελα να παραθεσω ενα προβλημα μου κ αν καποιος ξερει ας βοηθησεις.Δν μπορω να μιλησω στους συμπαικτες.Το mic σε ολα τα αλλα games δουλευει αψογα εκτος απο το Fortnite.Ειναι ολα σωστα (mic,push to talk,voce chat κτλ.).Εχω δοκιμασει τις λυσεις που εχω διαβασει στο επισημο φορουμ του παιχνιδιου αλλα τπτ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Feb 2018 14:16 #212945 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Μιας που μιλαμε για το Fortnite,θα ηθελα να τονισω κ αλλον εναν λογο οπου πολλοι παικτες εχουν αφησει το pubg..το απιστευτο hacking κ η αδιαφορια της εταιρειας να το εξαφανισει.

Επισης,θα ηθελα να παραθεσω ενα προβλημα μου κ αν καποιος ξερει ας βοηθησεις.Δν μπορω να μιλησω στους συμπαικτες.Το mic σε ολα τα αλλα games δουλευει αψογα εκτος απο το Fortnite.Ειναι ολα σωστα (mic,push to talk,voce chat κτλ.).Εχω δοκιμασει τις λυσεις που εχω διαβασει στο επισημο φορουμ του παιχνιδιου αλλα τπτ.


Δοκίμασε να πας στα audio settings και βάλε για voice device το μικρόφωνο/συσκευή σου και όχι το default. Από ότι βλέπω έχουν το ίδιο πρόβλημα πάρα πολλά άτομα οπότε ίσως είναι κάποιο θέμα του παιχνιδιού.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Feb 2018 14:41 #212946 by Τάσος Μαραγκός
το εχω κανει κ αυτο κ δν εφτιαξε,δυστυχως.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification