Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

The Last of Us (PS3, PS4)

03 Apr 2023 12:53 - 03 Apr 2023 14:10 #270520 by Μιχάλης Τσακίρογλου
Διαβάστε το The Last of Us: Part I (PC) review

Είναι πολύ κρίμα να βλέπουμε ένα τόσο  καλό παιχνίδι να έχει μεταφραστεί έτσι για τους υπολογιστές. Θυμάμαι συζητάγαμε ένα φίλο μου και λέγαμε, επειδή βγαίναμε κοντά το Resident Evil 4 remake και The Last of Us, ότι το Resident Evil ήταν πιο πιθανό να μην τρέχει καλά, γιατί η  Naughty Dog δε θα επέτρεπε ποτέ στο διαμαντάκι της να γίνει relese σε αυτή την κατάσταση. Δυστυχώς, ζούμε στην εποχή που σχεδόν τα μισά παιχνίδια τα οποία βγαίνουνε δεν τρέχουνε. Είναι κρίμα που βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση αλλά πολύ σύντομα, και ήδη έχουν ξεκινήσει, θα το φτιάξουν patches.

Διαβάστε αναλυτικά το review για να δείτε τα προβλήματά του

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Apr 2023 11:27 #270524 by Nikos Georgopoulos
Review bombing και στο MetacriticΤο review bombing συνεχίζεται από τους χρήστες, αυτή τη φορά στο Metacritic, όπου το The Last of Us: Part I για PC έχει user reviews στο 1.7/10 . Τα reviews του είναι στο 6/10.
Διαβάστε το review του The Last of Us: Part I στο PS5 από τον Ερμή Δερβίση και δείτε το αντίστοιχο review του The Last of Us: Part I για PC από τον Μιχάλη Τσακίρογλου. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 May 2023 21:23 #270992 by Nikos Georgopoulos
The Last of Us mod αντικαθιστά το πρόσωπο του Joel με τον Pedro Pascal
Για όσους αγαπούν τη σειρά.

Ένα mod του The Last of Us στα PC αντικαθιστά το πρόσωπο του Joel με αυτό του ηθοποιού Pedro Pascal, που τον υποδύεται στη σειρά του HBO.

Το mod που δημιουργήθηκε από τον Speclizer σε συνεργασία με την ομάδα modding στα Alpha Studios σας επιτρέπει να βάλετε το πρόσωπο του Pedro Pascal σε αυτό του Joel. Το modείναι τρομακτικά ακριβές.Το mod λειτουργεί αρκετά ομαλά, αλλά μερικές φορές αποσυγχρονίζεται κατά τη διάρκεια των cutscenes .

Κατεβάστε το mod .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Jul 2023 11:28 #272188 by Nikos Georgopoulos
The Last of Us mod το μετατρέπει σε FPS
Μεγαλύτερος τρόμος, πιο εύκολοι στόχοι.

Ένα νέο mod για το The Last of Us στα PC το μετατρέπει...σε First-Person Shooter!

Ο YouTuber και modder Voyagers Revenge δουλεύει σε ένα FPS mod για το Last of Us. Το mod έχει σκοπό να κάνει το παιχνίδι όχι μόνο να παίζει σαν First-Person Shooter, αλλά και να κάνει τη μάχη πιο έντονη και βίαιη. Μπορείτε να δείτε το mod σε δράση σε ένα βίντεο οκτώ λεπτών που ανέβηκε πρόσφατα.Στο βίντεο, ο δημιουργός δείχνει πώς η μάχη από το Last of Us Part 1 γίνεται πλέον σε μια οπτική που μοιάζει με FPS. Κάποια στιγμή βλέπουμε τον Joel να συγκρατεί τα κύματα των μολυσμένων εχθρών με ένα πιστόλι και shotgun και το σκηνικό θυμίζει λίγο Dying Light ή Far Cry. Το mod δείχνει θετικό δείγμα γραφής παρότι ακόμη αναπτύσσεται.

Σύμφωνα με τα βίντεο του Voyagers Revenge, το mod, πάνω στο οποίο εργάζεται εδώ και μερικούς μήνες, αναπτύσσεται χρησιμοποιώντας εργαλεία που έχουν δημιουργηθεί από άλλους modders, τους Flawless Widescreen, JediJosh920 και TheMagicalBlob.

Το Voyagers Revenge δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας. Η έκδοση του mod είναι «ασταθής» και αναπτύχθηκε σε μια «παλαιότερη έκδοση του παιχνιδιού» που είναι επιρρεπής σε crashes. Ωστόσο, ο δημιουργός προτείνει ότι κάποια έκδοση του mod ενδέχεται να κυκλοφορήσει δημόσια στο μέλλον, λέγοντας στους viewers να «μείνουν συντονισμένοι» και προσθέτοντας ότι «η κοινότητα mod για το Last of Us πρόκειται να ξυπνήσει».

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Aug 2023 11:32 #272396 by Nikos Georgopoulos
The Last Hope: Κλώνος του The Last of Us στο Nintendo Switch
Η Sony τον κατέβασε με copyright claim.

Η Nintendo μάλλον έχει ευαισθησίες μόνο όταν πρόκειται για τα δικά της games, καθώς άφησε να περάσει ολόκληρος κλώνος του The Last of Us για το Nintendo Switch!

Το παιχνίδι ονομάζεται The Last Hope: Dead Zone Survival και είναι ένα open world Survival με χαρακτήρες...ολόιδιους με αυτούς της σειράς The Last of Us. Η Sony έστειλε copyright claim και το αφαίρεσε από το Nintendo eShop.Το παιχνίδι πωλούνταν τον Ιούλιο και πλέον η Sony έχει στείλει εξώδικο για να αφαιρέσει μέχρι και τα τρέιλέρ του από το YouTube. Σαν ποιότητα το παιχνίδι είναι εντελώς scam. Το έχουν αναπτύξει ερασιτέχνες developers αντιγράφοντας τους χαρακτήρες του The Last of Us και βάζοντας υποτυπώδες gameplay χωρίς κανένα βάθος, χάλια animations και πάει λέγοντας. Απλά για να κοροϊδέψουν τους κατόχους του Switch.

Άραγε αυτοί που εγκρίνουν τα games στην αντίστοιχη ομάδα της Nintendo έχουν όντως μαύρα μεσάνυχτα;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification