Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Game of the Year: Κανονισμοί & Απορίες

24 Dec 2021 14:16 #258896 by Frazzle

Μάνο έχω μπερδευτεί. Κατά λάθος έκανα 3 σχόλια στο game of the year και δεν βρήκα κάποια επιλογή για να τα σβήσω. Επίσης χωρίς να δω ότι κάποια δώρα χωρίς κλήρωση είναι για level 10 και πάνω σχολίασα και στην αρχική.
 

Θα σβήσουμε τα επιπλέον σχόλια σου και το σχόλιο στην αρχική είδηση επειδή είναι από level 10 και πάνω.

Ευχαριστούμε.
The following user(s) said Thank You: George Mpoukas

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Dec 2021 18:32 #259147 by Stathis Moose Stathopoulos
Διαγωνισμός νέων κυκλοφοριών Δεκεμβρίου 2021: Ο νικητής




Κερδίζει μία κάρτα Steam των 20 ευρώ, προσφορά του Gamivo.

Ο διαγωνισμός νέων κυκλοφοριών Δεκεμβρίου στον οποίο κερδίζετε μία κάρτα Steam των 20 ευρώ προσφορά του Gamivo μόλις ολοκληρώθηκε.

Ο τυχερός νικητής:
Neon Lights



Ο νικητής θα πρέπει να στείλει email στο games [ατ] gameworld.gr με screenshot του προφίλ του, για την παραλαβή του δώρου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Dec 2021 18:37 #259170 by Blood Prince
Offtopic είσαι. Μην είσαι παπατρέχας. Το πόστ σου ουδεμία σχέση έχει με τον διαγωνισμό game of the year.

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Dec 2021 18:51 #259237 by Stathis Moose Stathopoulos
Τα βραβεία Game of the Year 2021




Είναι υπερπαραγωγή!

Στο διαγωνισμό Game of the Year, δίνουμε όπως πάντα κάθε χρόνο δύο βραβεία, ένα σε μία ελληνική gaming αντιπροσωπεία για το Game of the Year και ένα σε μία ελληνική εταιρεία ανάπτυξης για το Greek Game of the Year.

Ο Φαέθων Γρυπάρης ολοκλήρωσε την κατασκευή των φετινών βραβείων Game of the Year, τα οποία είναι μεγαλύτερα και πιο επικά από ποτέ! Δείτε τα παρακάτω.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, υπάρχει και βίντεο για το πως φτιάχνονται τα βραβεία:



Περισσότερα σχετικά με τα έργα του καλλιτέχνη στο Gryparis.gr

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Dec 2021 18:54 #259254 by Stathis Moose Stathopoulos
Διαγωνισμός για 9 περιφερειακά: 2 K60 Pro, 2 Logitech G435 και MM710




Μέσω YouTube

Το βίντεο του διαγωνισμού Game of the Year 2021 είναι γεγονός.

Σας παρουσιάζουμε τα δώρα του διαγωνισμού και σας καλούμε να συμμετάσχετε. Επίσης, μέσα από αυτό το βίντεο διεξάγεται ένας διαγωνισμός για 9 περιφερειακά:
- 2 gaming πληκτρολόγια Corsair K60 Pro, προσφορά της Westnet .
- 1 Logitech G435 headset, προσφορά της Logitech .
- 6 MM710 mouse, προσφορά της Msystems .



Μπορείτε να συμμετάσχετε τόσο στο διαγωνισμό του βίντεο, όσο και στον μεγάλο διαγωνισμό Game of the Year 2021 μέσω του Forum. Οι κληρώσεις είναι ξεχωριστές.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Dec 2021 04:07 - 28 Dec 2021 04:17 #259292 by Blood Prince
Θέλω να ρωτήσω , όσοι κερδίσουμε δώρο με κλήρωση/χωρίς κλήρωση , η αποστολή θα γίνει μέσω EΛΤΑ για όσους μένουν εκτός αττικής ; Ρωτάω γιατί λόγω covid δεν με βολεύει το ΕΛΤΑ, θα το σκεφτώ βέβαια , και σκέφτομαι μήπως συμμετέχω στον διαγωνισμό για να κερδίσω ψηφιακό δώρο.

edit Από ότι διάβασα στην πρώτη σελίδα είναι μέσω EΛΤΑ, οπότε πολύ πιθανόν θα συμμετέχω μήπως κερδίσω ψηφιακό δώρο. 

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Mar 2022 00:04 #262316 by Nikos Georgopoulos
Game of the Year 2021: Οι βραβεύσεις των εταιρειών



Bandai Namco και Άρης Δραγώνης παρέλαβαν τα δώρα τους.Το GameWorld ανακοινώνει τις βραβεύσεις των εταιρειών για τον διαγωνισμό Game of the Year 2021.Από το 2009 μέχρι σήμερα μοιράζουμε κάθε χρόνο δύο βραβεία, ένα στην αντιπροσωπεία που κερδίζει το Game of the Year και ένα σε μία ελληνική εταιρεία ανάπτυξης για το Game of the Year. Για το 2021 βραβεύσαμε τις εξής εταιρείες.Game of the Year: It Takes TwoΗ αντιπροσωπεία της Electronic Arts, Bandai Namco Hellas παρέλαβε το βραβείο της. Η Αργυρώ Μαζιώτη, Marketing Manager της εταιρείας, δήλωσε: "Είναι μεγάλη μας τιμή να αναγνωρίζεται το It Takes Two ως Game of the Year 2021. Πιστεύουμε ότι αυτό δείχνει την ποιότητα του παιχνιδιού, στα γραφικά, στις πωλήσεις, στο story και την ανάλογη επιτυχία που σημειώνει. Η Bandai Namco θα ήθελε να ευχαριστήσει πολύ το GameWorld.gr!Greek Game of the Year: The ShoreΟ Άρης Δραγώνης, ανεξάρτητος game developer , δήλωσε: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Gameworld.gr καθώς και τον Μάνο Γρυπάρη προσωπικά, αρχικά για το βραβείο που κέρδισα με το παιχνίδι μου, το The Shore και αφετέρου για την ανάδειξη των projects του ελληνικού game dev community. Είναι εξαιρετικά σημαντική για όλους μας η υποστήριξη καθώς καταβάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε κάτι που αγαπάμε.Το The Shore είναι ο πρώτος μου τίτλος (κυκλοφόρησε στις 19 Φεβρουαρίου 2021). Αυτή τη στιγμή εργάζομαι στο The Shore VR που αποτελεί ξεχωριστό τίτλο από το The Shore. Η VR έκδοση είναι διαθέσιμη κι αυτή στο Steam ως Early Access καθώς έχουν προγραμματιστεί updates για το προσεχές διάστημα.Παράλληλα, ετοιμάζω άλλο έναν τίτλο, αυτή τη φορά διαφορετικό σε θεματολογία, καθώς πρόκειται για το project Eresys, ένα Lovecraftian 4-person Co-Op παιχνίδι. Το Eresys θα μπορείτε να το υποστηρίξετε μέσω της crowdfunding πλατφόρμας, Kickstarter. Τέλος, στα σχέδια μου είναι και άλλος ένας τίτλος που θα ονομάζεται Necrophosis, εμπνευσμένος από τις δημιουργίες του Zdzislaw Beksinski".Μεγάλη επιτυχία στις πωλήσεις των δύο gamesΤο The Shore έχει σημειώσει πολλές χιλιάδες πωλήσεις στο Steam. Κοντεύει ήδη τα 1.000 user reviews, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι πολύ θετικά. Είναι ήδη ένα από τα πιο επιτυχημένα ελληνικά games, κάτι που σημαίνει ότι σταδιακά το ελληνικό game development ολοένα και ανεβαίνει σε αναγνώριση.Το It Takes Two έχει σημειώσει επίσης σημαντικές πωλήσεις στην ελληνική αγορά για το 2021 και όπως μας λέτε στο Greek PlayStation Community , έχει μεγάλη επιτυχία ιδιαίτερα στα ζευγάρια και στους casual gamers .Κατασκευή βραβείων: Φαέθων Γρυπάρης .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Jan 2023 10:51 #269295 by Nikos Georgopoulos
Game of the Year 2022: Τα βραβεία των εταιρειών




Δύο ακόμη πρωτότυπες κατασκευές.

Ο διαγωνισμός Game of the Year 2022 δεν δίνει μόνο δώρα αξίας 6.000 ευρώ σε όλους εσάς τους νικητές που ψηφίσατε τα games της χρονιάς, αλλά και δύο βραβεία στις νικήτριες εταιρείες σύμφωνα με τις ψήφους σας.

Τα φετινά βραβεία αποτελούνται από υλικά κατασκευασμένα από μεικτή τεχνική, με βάση από μάρμαρο και διάκοσμο από φύλλα χρυσού. Θα τα παραλάβουν η νικήτρια αντιπροσωπεία του Game of the Year και η ελληνική εταιρεία ανάπτυξης που κέρδισε το Greek Game of the Year. Μείνετε συντονισμένοι για το νέο άρθρο, που θα έχει τις βραβεύσεις των εταιρειών.

Τα βραβεία κατασκευάζονται στο GameWorld και είναι όπως πάντα κάθε χρόνο διαφορετικά.

Κατασκευή βραβείων: Φαέθων Γρυπάρης. Επισκεφθείτε το website και την Facebook page .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Feb 2023 10:49 #269912 by Nikos Georgopoulos
Game of the Year 2022: Οι βραβεύσεις των εταιρειών




Sony και Redsoup παρέλαβαν τα δώρα τους.

Το GameWorld ανακοινώνει τις βραβεύσεις των εταιρειών για τον διαγωνισμό Game of the Year 2022.

Από το 2009 μέχρι σήμερα μοιράζουμε κάθε χρόνο δύο βραβεία, ένα στην αντιπροσωπεία που κερδίζει το Game of the Year και ένα σε μία ελληνική εταιρεία ανάπτυξης για το Game of the Year. Για το 2022 βραβεύσαμε τις εξής εταιρείες.

Game of the Year: God of War Ragnarok
Η Sony παρέλαβε το βραβείο της και δήλωσε: «Η ομάδα του PlayStation Greece ευχαριστεί για το βραβείο!»

Greek Game of the Year: RedSoup Studio
Η RedSoup, δήλωσε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πολύ όλο το κοινό του GameWorld. Νιώθουμε πολύ χαρούμενοι που με το πρώτο παιχνίδι μας καταφέραμε να ευχαριστήσουμε έστω και μία μερίδα ανθρώπων και ελπίζουμε να μην απογοητεύσουμε κανέναν στα μελλοντικά μας σχέδια. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το μέλλον της Redsoup είναι μπροστά μας και γεμάτο νέες επιτυχίες, τις οποίες θα μοιραστούμε μαζί.

Σχετικά με τα επόμενα σχέδια της RedSoup, αυτή τη στιγμή ολοκληρώνεται το τελευταίο μεγάλο update για το Westwood Shadows καθώς και οι μεταφράσεις και έπειτα θα ακολουθήσει ένα διαφορετικό είδους παιχνίδι για το οποίο θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε στο μέλλον καθώς είμαστε ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο. Το Westwood Shadows έχει αυτή τη στιγμή σχεδόν όλο το περιεχόμενο και όλη την εμπειρία που θα υπάρχει και στο τελικό release , με μερικά μικροfixes σε visual θέματα και την προσθήκη όλων των γλωσσών».

Κατασκευή βραβείων: Φαέθων Γρυπάρης .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Dec 2023 12:42 #274100 by Ελευθέριος
Δεν εμφανίζει κουμπάκι για share στο Facebook σύμφωνα με τις οδηγίες για τον κανονισμό. Έχει μόνο για Linked in και X post. Δεν ξέρω αν κοιτάω λάθος ή έχει πρόβλημα ο browser μου

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification