Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

PS4 vs Xbox One

20 Jun 2015 20:03 #163017 by Celebrongr
Προς Μανο!Aρα ακριβώς αυτό που είπα , δεν τα έχεις παίξει όλα! Το ότι δεν σε τράβηξε μέχρι ένα σημείο παίζοντας 1,5 από τους 8 νομίζω τίτλους δεν σε κάνει να έχεις ολοκληρωμένη άποψη για όλη την σειρά! Προς Θεού δεν σας το είπα προσωπικά αν και μέσα έπεσα, απλά σας ανέφερα διότι διαφωνώ μαζί σας!

Επίσης είπα ότι το 90% αυτών είναι έτσι, αν είναι κάποιος μέσα στο 10% τότε ok, γούστα είναι αυτά!

Ακόμα να προσθέσω ότι εκτος από το ωραίο story, το Halo είχε πάντα ωραία γραφικά για την εποχή του, συν ένα soundtrack να σου σηκώνεται η τρίχα! Βλέποντας τώρα ότι έχεις παίξει το Το Halo: Combat Evolved να θεωρήσω λοιπον ότι δεν το έπαιξες στην ώρα του για να σου δημιουργήσει τα ίδια συναισθήματα που δημιούργησε σε εμάς τότε! Παίζει και αυτό ρολο πιστεύω!

Προς StavrosDimou! Δεν έπαψα ποτε να είμαι και pc gamer, θεωρώ ατυχες το γεγονός με τα προβλήματα σου στο xbox 360 και ίσως να σε επηρέασε αρνητικά η όλη φάση, emena έβγαλε πολλά χρονια μέχρι να χαλάσει! Έπαψα να κάνω αναβάθμιση σε tower pc από την ώρα που άρχισα να παίρνω για pc laptop διότι μετακινούμε εδώ και πολλά χρονια συνεχεια και χωρίς κονσόλα μπορώ, χωρίς pc και internet πλέον όχι!

Προς παντελή! Έχεις δίκιο με τα games του ps4, και μετάνιωσα όπως είπα και εγώ που το πήρα day one, για να είμαι ειλικρινής, τα μονο παιχνίδια που έπαιξα από exclusives ήτανε το tlou remaster και το bloodborne τα οποια και ευχαριστήθηκα πολύ, σίγουρα μεγάλο ατού τα trigers και γενικά το κοντρόλερ του xbox one αλλα μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτό! Αν είχα διαλέξει το xbox one σίγουρα θα ευχαριστιόμουν το titanfall στο επαρκώ μέχρι τελικής πτώσεως αλλα τα υπόλοιπα δεν νομίζω να τα έπαιρνα διότι έχω γίνει πολύ επιλεκτικός στις αγορές μου λόγου buget και δεν μου κάνανε το κλικ, εκτος και αν είχα παρέα, δεν ξέρω αν έχουνε multi το dead rising και το ryse, τότε ίσως το σκεφτόμουν διαφορετικά!

Θα ακολουθήσω την συμβουλή σου μιας και από όλα όσα μου έγραψες μέχρι στιγμής μονο το Halo και το gears με ενδιαφέρουνε να παίξω, για τις υπηρεσίες δεν καίγομαι και τόσο, ειδικά την EA την έχω στην μπούκα, το backward όμως είναι καλή κίνηση αλλα όχι και για να αγοράσω μια καινούρια κονσόλα!
Αν δεν αλλάξει κάτι και γίνω εκατομμυριούχος για να πάρω όλες τις κονσόλες βασίζομαι πάνω σου να μας δείξεις την συνεχεια από halo και gears :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Jun 2015 20:37 - 20 Jun 2015 20:48 #163022 by Manos

Celebrongr wrote: Προς Μανο!Aρα ακριβώς αυτό που είπα , δεν τα έχεις παίξει όλα! Το ότι δεν σε τράβηξε μέχρι ένα σημείο παίζοντας 1,5 από τους 8 νομίζω τίτλους δεν σε κάνει να έχεις ολοκληρωμένη άποψη για όλη την σειρά! Προς Θεού δεν σας το είπα προσωπικά αν και μέσα έπεσα, απλά σας ανέφερα διότι διαφωνώ μαζί σας!

Δεν είναι ακριβώς αυτό που είπες. Δεν είπες κάτι τέτοιο. Ορίστε το κείμενο που έκανα quote.

Celebrongr wrote: [δεν μπορείς να συγκρίνεις το bioshock που έχει τους
μισους τίτλους με μια γιγάντια σειρά όπως το halo όταν δεν την έχεις παίξει όλη από την αρχή!Δεν είναι κάποιο καλύτερο από το άλλο απλά δεν τίθεται θέμα σύγκρισης![/i]


Έγραψες ξεκάθαρα "δεν την έχεις παίξει όλη από την αρχή!"
Και σου έγραψα ότι έχω παίξει τα πρώτα δύο. Από την στιγμή που το Halo 2 το παράτησα στη μέση θα έπρεπε να κάτσω με το ζόρι να παίξω τα επόμενα για να εκφέρω άποψη? Αν σε κάποιον δεν αρέσει μια σειρά από την αρχή της την σταματάει εκεί.Αν όταν δοκίμασες ένα Football Manager ή το Oblivion δεν σου άρεσαν κανένα από αυτά θα ήθελες να σε βάλω με το ζόρι να παίξεις το Skyrim και όλα τα επόμενα Football Manager μόνο και μόνο για να κάνουμε μια σύγκριση σεναρίου?

Celebrongr wrote: Ακόμα να προσθέσω ότι εκτος από το ωραίο story, το Halo είχε πάντα ωραία γραφικά για την εποχή του, συν ένα soundtrack να σου σηκώνεται η τρίχα! Βλέποντας τώρα ότι έχεις παίξει το Το Halo: Combat Evolved να θεωρήσω λοιπον ότι δεν το έπαιξες στην ώρα του για να σου δημιουργήσει τα ίδια συναισθήματα που δημιούργησε σε εμάς τότε! Παίζει και αυτό ρολο πιστεύω!

Συνεχίζεις να ακολουθείς το ίδιο τροπάριο και να προσβάλεις τις γνώσεις κάποιου πάνω στα games χωρίς να τον γνωρίζεις.

Όχι, δεν έγραψα ΠΟΥΘΕΝΑ ότι έπαιξα "σήμερα" το Halo: Combat Evolved! Το έπαιξα στα PC το 2003. Στην Ευρώπη ήρθε στο Xbox το 2002. Ένας χρόνος διαφορά για την ποιότητα γραφικών δεν είναι τίποτα!

Σταμάτα λοιπόν να βγάζεις συμπεράσματα για το:
1)Αν έχει παίξει κάποιος games.
2)Πότε τα έπαιξε
3)Ποιες κονσόλες έχει παίξει
και πάει λέγοντας.

Μάθε να ρωτάς τον άλλο όταν κάνεις διάλογο και να μην είσαι προκατειλημμένος μαζί του, ούτε να φαντάζεσαι πράγματα που δεν ισχύουν.

Θέλεις να σου πω κι εγώ με την σειρά μου ότι δεν έχεις παίξει την σειρά BioShock? Επικεντρώσου λοιπόν στη συζήτηση γιατί μιλάς με κάποιον που για να κάνει την δουλειά που κάνει έχει φροντίσει εδώ και 25 χρόνια να παίζει όλα τα genres και να έχει 35 κονσόλες και 700 games στην κατοχή του (+ μια πολύ μεγάλη συλλογή στο Steam) . Αντί να αμφισβητείς τις γνώσεις μου και το πότε έπαιξα τι μάλλον θα έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο κάτι που δεν βλέπω να ισχύει.

Celebrongr wrote: Mε τα games του ps4, και μετάνιωσα όπως είπα και εγώ που το πήρα day one, για να είμαι ειλικρινής, τα μονο παιχνίδια που έπαιξα από exclusives ήτανε το tlou remaster και το bloodborne τα οποια και ευχαριστήθηκα πολύ, σίγουρα μεγάλο ατού τα trigers και γενικά το κοντρόλερ του xbox one αλλα μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτό! Αν είχα διαλέξει το xbox one σίγουρα θα ευχαριστιόμουν το titanfall στο επαρκώ μέχρι τελικής πτώσεως αλλα τα υπόλοιπα δεν νομίζω να τα έπαιρνα διότι έχω γίνει πολύ επιλεκτικός στις αγορές μου λόγου buget και δεν μου κάνανε το κλικ, εκτος και αν είχα παρέα, δεν ξέρω αν έχουνε multi το dead rising και το ryse, τότε ίσως το σκεφτόμουν διαφορετικά!

Για αντίστοιχους λόγους όσοι πήραν Xbox One και τα games τους μπορούν να τα παίξουν στα PC με καλύτερα γραφικά (εξαιρούνται Forza, Sunset Overdrive) μπορεί να σου πουν ότι το μετάνιωσαν γιατί απλά θα έδιναν 30-40 ευρώ για κάθε game και θα ξεχνούσαν τα 400 (κάποιοι 500) για την κονσόλα.

Όποιος δεν έχει μεγάλη οικονομική άνεση δεν πρέπει να αγοράζει κονσόλες Day One πρώτον λόγω της τιμής και δεύτερον γιατί δεν έχουν μεγάλη γκάμα τίτλων. Το λιγότερο 2 χρόνια μετά θα έλεγα. Έτσι κι αλλιώς τα launch games σπάνια αξίζουν άρα το πολύ πολύ να παίξει τα πρώτα καλά exclusives με καθυστέρηση 6-12 μηνών.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Jun 2015 20:44 #163023 by Lordwinter
Replied by Lordwinter on topic PS4 vs Xbox One
@StavrosDimou: Κατανοώ απολύτως την πικρία σου για το RROD, αλλά μήπως δεν υπήρχαν περιστατικά με το YLOD; Εμένα το PS3 μου έχει βγάλει μηχανικό πρόβλημα και δεν φορτώνει τα δισκάκια και πρόβλημα στην κάρτα δικτύου και δεν μπορεί να συνδεθεί ούτε wired ούτε wireless κοινώς δεν μπορώ να παίξω νέα παιχνίδια (αντιθέτως ζει ακόμη το πρώτο μου Xbox 360). Συν ότι είχα αλλάξει πολύ περισσότερα PS1 λόγω του ελαττωματικού hardware πριν βγει το 7502 revision με τον σοβαρό εξαερισμό. Παρόλα αυτά αγοράσα PS2, PS4. Για την ιστορία το Xbox One έχει δικλείδα ασφαλείας που προστατεύει την κονσόλα από υπερθέρμανση.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Jun 2015 21:14 - 20 Jun 2015 21:51 #163024 by Celebrongr
Replied by Celebrongr on topic PS4 vs Xbox One
Μάνο το έγραψα ξεκαθαρα όπως είπες και εσύ, όλη από την αρχή! Το ότι δεν σου άρεσε στην αρχή τις σειράς είναι προσωπικό σου γούστο, αλλα όταν μου το συγκρίνεις και το θεωρείς ότι δεν είναι και τόσο καλο το story από ολη την σειρά τότε είσαι λάθος για εμενα! Μπορείς να πεις ότι δεν έχω παίξει όλα τα bioshock αλλα δεν το σύγκρινα εγώ με κάτι!
Τέλος πάντων, δεν έχω και ποσοστά από την 343 industries ούτε το θεωρώ το τέλειο παιχνίδι, αλλα δεν μου αρέσει να το συγκρίνουν και να το υποβαθμίζουν όταν δεν τα έχουνε παίξει όλα!

Συγγνώμη αν θεώρησα κάποια δεδομένα, για αυτό τα γράφω για να μπορείς να με διαψεύσεις!Και αυτό συζήτηση είναι sorry αν σε προσέβαλα δεν το ήθελα!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Jun 2015 21:37 - 20 Jun 2015 21:40 #163026 by snikefriend
Replied by snikefriend on topic PS4 vs Xbox One
Ας γράψω και εγώ τη γνώμη μου λοιπόν για την κόντρα μιας και έχει πάρει φωτιά η κόντρα όσο ο Spencer και ο Yoshida πίνουν τσίπουρα μαζί.

Manos wrote: Μπήκε η 8η γενιά και εκεί καθαρά η Microsoft έβγαλε τα μάτια της με το να μεταφέρει τα games και στα PC.

Καταρχάς αυτό που πληρώνει η Microsoft είναι το always online, το Kinect focusing και οι μανίες με την TV. Από κει και πέρα επειδή πρέπει να δούμε το θέμα σφαιρικά, η Microsoft δεν είναι SONY, έχει και δεύτερη «κονσόλα» να πουλήσει η οποία είναι τα Windows 10. Μπορεί να μειώσει λίγο τις πωλήσεις του Xbox βραχυπρόθεσμα αλλά θα κάνει ένα καλό launch για τα Windows 10 και μόλις αυτά καθιερωθούν στην αγορά, μη τα είδατε όλα αυτά τα games ξανά. Συνεπώς τα μάτια της δε βγάζει, μια χαρά ξέρουν αυτοί τι κάνουν. Να θυμίσω εδώ πως το Halo 2 ήταν η διαφήμιση της Microsoft για τα Windows Vista και δεν ξαναείδαμε ποτέ τίποτα για PC.

Manos wrote: Συνεπώς κάποιος αγοράζει PS4 για να παίζει Bloodborne, The Order: 1886, Killzone: Shadow Fall, FIFA 14-15 με την λίστα φίλων του στο PSN που προέκυψε από την προγενέστερη αγορά του PS3 (λόγω των exclusives του) και όχι από το Origin που δεν παλεύεται, LittleBigPlanet 3 κτλ. τα οποία δεν θα βγουν ποτέ σε κανένα PC.


Τα 3 αυτά παιχνίδια δεν πουλάνε κονσόλα γιατί:
Bloodborne: Ένα mod του Dark Souls (το επονομαζόμενο Dark Souls II.5) για το οποίο ακόμα και αν έχεις PS4 δεν σε νοιάζει να αγοράσεις διότι απλούστατα μπορείς να παίξεις ένα από τα υπόλοιπα 3 Souls games.
The Order: 1886: 6 ώρες παιχνίδι χωρίς replayability. Enough said.
Killzone: Shadow Fall: Ένα FPS με αδιάφορο story και multiplayer που δεν έχει κάτι περισσότερο να προσφέρει απότι τα μεγαθήρια CoD, Battlefield ή ακόμα και το Titanfall.
Fifa 14-15: Την κανονική περίοδο πώλησης των κονσολών, παγκοσμίως, ο περισσότερος κόσμος είχε Xbox 360 επομένως ακόμα και αυτό που λες να ίσχυε τότε το One θα έπρεπε να πουλάει περισσότερο.

Άρα καταλήξαμε ότι κανένα από αυτά τα παιχνίδια δε προσφέρει κάτι στο PS4. Για να μη παρεξηγηθώ εδώ θα ήθελα να προσθέσω ότι άλλα παιχνίδια όπως πχ το Infamous είναι παιχνίδια για τα οποία αξίζει κανείς να έχει το PS4.

Celebrongr wrote: Επίσης να προσθέσω ότι όσοι θεωρούν ότι το halo δεν έχει κανένα ιδιαίτερο story το 90% αυτών δεν έχει παίξει όλη την ιστορία του κόσμου του,sorry μάνο και χριστιάννα αλλα δεν μπορείς να συγκρίνεις το bioshock που έχει τους
μισους τίτλους με μια γιγάντια σειρά όπως το halo όταν δεν την έχεις παίξει όλη από την αρχή!Δεν είναι κάποιο καλύτερο από το άλλο απλά δεν τίθεται θέμα σύγκρισης!


Σε αυτό που λες έχεις άδικο και συμφωνώ με το Μάνο, διότι ο καθένας έχει την άποψή του για το story και μπορεί σε όποια φάση θεωρεί ότι βαρέθηκε να σταματήσει να παίζει. Για παράδειγμα το story του Uncharted είναι χώμα. Επίσης κατά τη γνώμη μου άλλο το story και άλλο η πλοκή και το σενάριο. Το story του Halo είναι βαθύ με πλήρες lore που δεν αρκείται μόνο στα παιχνίδια αλλά και σε βιβλία ενώ το Bioshock έχει πιο ενδιαφέρον setting και πολύ καλύτερη πλοκή.

Τέλος όταν μιλάμε για σύγκριση κονσολών δεν μπορούμε να αναφερόμαστε μόνο στα games αλλά και στα features και deals. Για παράδειγμα το backwards compatibility έμμεσα κάνει καλύτερο το Xbox One. Το ίδιο ισχύει και για deals όπως πχ με το Fallout 4 παίρνεις και το 3 δώρο, και το Rainbow Six Siege που παίρνεις το Vegas και το Vegas 2, για να μην αναφερθούμε σε προσφορές με 3 και 4 παιχνίδια δώρο συν χειριστήρια. Πολύ απλά, αντικειμενικά το Xbox One τη δεδομένη στιγμή είναι φθηνότερο και με πιο καλά exclusives είτε αυτά βγαίνουν στα Windows 10 είτε όχι. Και έχω και την απορία ποτς γκενεν όλοι να λένε ξαφνικά «α εγώ θα το παίξω στο PC» ενώ ταυτόχρονα απαρνιώνται και αφορίζουν τα Windows 10 χωρίς καν να τα έχουν δει και λένε «εγώ θα μείνω με τα 7 μου».
The following user(s) said Thank You: Raiven

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Jun 2015 21:40 - 20 Jun 2015 21:44 #163027 by nickarma
Replied by nickarma on topic PS4 vs Xbox One
καλησπερα κι απο μενα,εχει βγει off-topic λιγο η κουβεντα,αλλα επειδη δεν εχω PS4 ή Xbox One κι ακομα δεν πιστευω οτι καποια κονσολα αξιζει να αγοραστει γιατι νωρις λογω τιμης λιγων αποκλειστικων κτλ απλα μονο να σταθω στο εξης χωρις να βγω off-topic γιατι εχω παιξει Bioshock και Halo.

@Celebrongr: Για να καταλάβω, λες "Μπορείς να πεις ότι δεν έχω παίξει όλα τα bioshock αλλα δεν το σύγκρινα εγώ με κάτι!"

Δηλαδή τόση ώρα λες σε καποιον οτι δεν εχει παιξει Halo επειδη εχεις παιξει και ξαφνικα λες "δεν εχω παιξει ολα τα BioShock"?Ποια εχεις παιξει και ποσο?
Δηλαδη λες "δεν το συγκρινα με κατι" και ειπες στο πρωτο σου μηνυμα σε Μανο και Χριστιανα "να μην συγκρινουν το Bioshock που εχει τους μισους τιτλους με μια γιγαντια σειρα οπως το Halo". :blink:

Βλεπω φασκεις και μετα αντιφασκεις. Δεν θα παρω θεση για το ποιο ειναι καλυτερο γιατι και τα δυο εχουν καλο story αλλα το Bioshock το παιρνεις κυριως για το story και το single player και το Halo το εχεις και για το online αρα μεγαλυτερη διαρκεια.Το κατα ποσο αρεσει ενα story η οχι σε καποιον πιστευω ειναι προσωπικη αποψη.

Οσο για το ps4 vs xbox one απο το 2016.Για μενα.Αντε να πεις οτι θα παρεις τα Χριστουγεννα Xbox One επειδη θα γινεται της καριολας απο τιτλους.Forza 6,Halo 5,Rise of the Tomb Raider.Εκει ναι θα κανει σιγουρα πωλησεις η Microsoft και μετα η Sony...μπορει να το ξανασκεφτει για backwards compatibility.

Το The last guardian μην πάτε να το θεοποιησετε γιατι τα γραφικα που ειδαμε ηταν λιγο ps3.Αντικειμενικα παντα το Xbox One σιγουρα θα μειωσει την διαφορα.Βγαζει αυτα τα 3 + Quantum Break και η Sony μεχρι την Ανοιξη βγαζει Uncharted 4.
Gran Turismo 7? God of War 4? Horizon πότε? The last guardian πότε? Αντιο ζωη.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Jun 2015 21:49 - 20 Jun 2015 22:36 #163029 by Celebrongr
Replied by Celebrongr on topic PS4 vs Xbox One
Συνεχίζω να πιστεύω ότι για να έχεις ολοκληρωμένη άποψη πρέπει να τα έχεις παίξει όλα!
Θα φέρω ένα παράδειγμα από προσωπική εμπειρία σε τηλεοπτική σειρά!
Έχω δει μιάμιση season από breaking bad, το dropara γιατί βαρέθηκα και αγχώθηκα σε ένα σημείο!Μπορώ να βγω και να πω ότι το breaking bad είναι χειρότερο από μια άλλη σειρά και ότι το σενάριο του είναι μέτριο? Μπορεί η δεν μπορεί αυτός που την έχει δει όλη να με αμφισβητήσει ότι δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη?
Κάτι παρόμοιο δεν είναι και αυτό που γίνετε εδώ με το story των games?

προς nickarma Έχω παίξει όλα τα Halo δεν έχω παίξει όλα τα bioshock οποτε δεν μπορώ να τα συγκρίνω μεταξύ τους, δεν έχω ολοκληρωμένη αποψη για το bioshock! Σίγουρα στην τελική είναι θέμα kai γούστου!Επίσης το halo το έπαιρνα πάντα για το story line, το multi αν και το έπαιζα συχνά δεν το θεωρούσα κάτι το ιδιαίτερο με εξαίρεση ίσως του halo 3 και 4, αλλα αν θυμάμαι καλά είχα θέμα με το lag μιας και δεν είχανε στα περισσότερα dedicated server!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Jun 2015 22:59 - 20 Jun 2015 23:01 #163031 by deviljim92
Replied by deviljim92 on topic PS4 vs Xbox One
Λοιπόν παίδες ευχαριστημένος είμαι μέχρι στιγμής από PS4
Τις κονσόλες ακόμη δεν μπορούμε να τις κρίνουμε όταν κλείσουν 2-3 χρονιά στην αγορά τότε θα μετρήσουμε τα κουκιά τι exclusives βγήκαν και ποια είναι καλύτερη για αγορά!
Τωρα τα games που έχω σε ps4 είναι :gta V,Tomb raider ,diablo 3,The order 1886,bloodborne,assassins creed black flag.

Bloodborne:Για μένα παιχνιδαρα !Δεν είμαι hardcore gamer ούτε σχέση είχα με darks soul's είδα review, livestreaming και το πήρα αμέσως ωραίο παιχνίδι αρκετά δύσκολο με παίδεψε ένα μηνά και κάτι να το τελειώσω (πότε το παράταγα πότε συνέχιζα...)

The order 1886: To παιχνίδι έχει φάει κράξιμο έμενα μια φορά μου άρεσε έδωσα αυτά τα 60euro άλλα σε σχέση με το να αγόραζα call of duty ,battlefield το ίδιο είναι για μένα γιατί και εκεί θα σκάσω 60 και θα παίζω μόνο multi γιατί από single αυτά τα δυο games δεν έχουν.

Το infamous το νοίκιασα δεν μου έκανε εντύπωση ενα μετριο game κοντα στο 6/10 .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Jun 2015 23:15 #163032 by snikefriend
Replied by snikefriend on topic PS4 vs Xbox One

deviljim92 wrote: Λοιπόν παίδες ευχαριστημένος είμαι μέχρι στιγμής από PS4
Τις κονσόλες ακόμη δεν μπορούμε να τις κρίνουμε όταν κλείσουν 2-3 χρονιά στην αγορά τότε θα μετρήσουμε τα κουκιά τι exclusives βγήκαν και ποια είναι καλύτερη για αγορά!
Τωρα τα games που έχω σε ps4 είναι :gta V,Tomb raider ,diablo 3,The order 1886,bloodborne,assassins creed black flag.

Bloodborne:Για μένα παιχνιδαρα !Δεν είμαι hardcore gamer ούτε σχέση είχα με darks soul's είδα review, livestreaming και το πήρα αμέσως ωραίο παιχνίδι αρκετά δύσκολο με παίδεψε ένα μηνά και κάτι να το τελειώσω (πότε το παράταγα πότε συνέχιζα...)

The order 1886: To παιχνίδι έχει φάει κράξιμο έμενα μια φορά μου άρεσε έδωσα αυτά τα 60euro άλλα σε σχέση με το να αγόραζα call of duty ,battlefield το ίδιο είναι για μένα γιατί και εκεί θα σκάσω 60 και θα παίζω μόνο multi γιατί από single αυτά τα δυο games δεν έχουν.

Το infamous το νοίκιασα δεν μου έκανε εντύπωση ενα μετριο game κοντα στο 6/10 .


Δεν είπα ότι δεν είναι καλά τα παιχνίδια, είπα ότι δεν αξίζει να πάρεις PS4 για αυτά. Για το The Order, χαίρω πολύ για τα 60 ευρώ έτσι όπως το λες και το Call Of Duty έχει 6 ώρες campaign ποιοτικότατο (τουλάχιστον τα Modern Warfare) σαν το Order και bonus το Online :P Άρα είναι το ίδιο. Για το Bloodborne μόνο και μόνο ότι είναι Dark Souls II.5 το κάνει παιχνιδάρα απλά οι υπόλοιποι που έχουν Dark Souls δεν έχουν κάτι να ζηλέψουν από αυτό!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Jun 2015 23:57 #163035 by Agent94
Replied by Agent94 on topic PS4 vs Xbox One
Βλέπω εδώ διαμάχη. Εγω πάντως θα πω ότι είδα.Είχα one και το έδωσα για ps4.Ωραίο το one Αλλά ο λόγος που το πήρα ήταν το halo. Ωραίο και το 4 ωραία και η beta του 5 αλλά προσωπικά αυτό το fast paced Δεν είναι για halo. Αυτός είναι ο λόγος που ξενερωσα λίγο με την σειρά.Ίσως λάθος εποχή να το έδωσα μιας και το χβοχ έχει δυνατά αποκλειστικά αλλα από την άλλη το 2016 δείχνει για χρόνια της σονυ.Δλδ λογικά θα έχουμε Last guardian, uncharted 4,horizon, ratchet Και λογικά gran turismo 7.Ίσως και κάνα god of war.Αντίθετα η ms έχει το quantum και το gears για το 2016 μέχρι στιγμής. Πάντως Και οι 2 κονσολες είναι καλές. Τώρα σχετικά με τα γραφικά, το ps4 έχει πιο καθαρή εικόνα λόγος ανάλυσης και το έχω δει κιόλας οπότε όσα λένε ισχύουν άλλα δεν είναι και κάτι το τρομερό για να χάσεις κάποιο αποκλειστικο. Για να συνοψίσω απλά πάρτε μια κονσόλα και,παίξτε.Ότι σας κάνει κλικ.
The following user(s) said Thank You: deviljim92

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification