Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

PS4 vs Xbox One

01 May 2019 12:09 - 01 May 2019 12:14 #224925 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic PS4 vs Xbox One

Blood Prince wrote: Από τα exclusives του PS4 δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.Μπορεί να έχει περισσότερα από το XBOX One αλλά μόνο το Bloodborne μου άρεσε.

Με το God of War δεν ξετρελάθηκα πέρα από την βασική ιστορία,το Uncharted 4 με αφήνει παγερά αδιάφορο....οπότε ίσως και το the last of us να αποκτήσω κάποια στιγμή αλλά ένα με δύο exclusives έχει και το Xbox One.


Το τι αρέσει σε εσένα δεν σημαίνει ότι πρέπει ή δεν πρέπει να αρέσει και στην πλειοψηφία του κόσμου και ευτυχώς ισχύει αυτό.
Δηλαδή δεν είσαι το επίκεντρο του κόσμου.

Ευτυχώς ο κόσμος τα παιχνίδια που είπες όχι μόνο τα προτίμησε αλλά με το να τα αγοράζει τα πήγε τρομερά ψηλά σε σχέση με άλλα παιχνίδια και τις πωλήσεις που είχαν παγκοσμίως.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 May 2019 14:34 #224928 by Δημήτρης Κάτσης
Ότι και να λέμε παιδιά να είναι καλά η Microsoft που αποφάσισε για να προωθήσει τα windows 10 να βγάζει εκεί όλα της τα παιχνίδια και δεν τίθεται θέμα για τα exclusives. Προσωπικά αν δεν υπήρχαν τα exclusives του PS4 θα έμενα στο PC. Και δεν μιλάμε μόνο για τα βαριά χαρτιά (Βλέπε Uncharted 4, Bloodborne, Horizon Zero Dawn, God Of War, Marvel's Spiderman και προσεχώς The Last of Us part II και Death Starding), αλλά και για ένα σκασμό διαμαντάκια τα οποία είναι πολύ ποιοτικά (Days Gone, Ratchet & Clank, Infamous Second Son, Until Dawn, Yakuza 6 The song of Life, Gran Turismo Sport, Driveclub και προσεχώς το Ghost of Tsusima και ίσως και κάτι ακόμα). Παιχνίδια τα οποία αν είναι κοντά στο γούστο σου με κυρίαρχο τα action adventures με light rpg στοιχεία απλά είναι μια πανδαισία τίτλων. Το PS NOw στην Ελλάδα με τις υποδομές που έχουμε δεν θα έρθει σύντομα. Θα μου κάνει εντύπωση ακόμα και αν προλάβει την επόμενη γενιά κονσολών. Όποιος δεν νοιάζεται για τα exclusives και θέλει μια κονσόλα επειδή δεν έχει λεφτά για pc το One X είναι η ακριβότερη και συνάμα η καλύτερη λύση. O καλύτερος συνδυασμός σε αυτή την γενιά είναι χωρίς αμφιβολία PS4 και PC.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 May 2019 21:51 #224944 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic PS4 vs Xbox One
Γιατί να μην έρθει το psn now στην Ελλάδα??

Αν το αφήσει ως έχει η Sony κυρίως stream τότε ναι θα αργήσει αλλά αν το κάνει όπως είναι το αντίπαλο xbox game pass που μπορείς να κατεβάσεις στη κονσόλα όποιο παιχνίδι θέλεις από αυτά που είναι στη λίστα και να το παίξεις μετά ακόμα και ofline μια χαρά θα έρθει και Ελλάδα.

Και πίστεψε με εδώ είσαι και εδώ είμαι στη νέα γενιά κονσολών στο ps5 στάνταρ το psn now ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ STREAM αλλά όπως το xbox game pass και στη τιμή αλλά και στο στήσιμο και αυτό γιατί όσο αφορά τουλάχιστον αυτή την υπηρεσία η Microsoft έχει σαρώσει.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 May 2019 00:20 #224947 by Δημήτρης Κάτσης
Δεν είπα δεν θα έρθει αλλά πως θα αργήσει να έρθει. Ακόμα καλά καλά δεν έχει έρθει στην Ευρώπη. Η υπηρεσία απευθύνετε και σε χρήστες PC. Στο pc μόνο μεσώ stream γίνεται να παίξεις το οποιοδήποτε παιχνίδι. Στο ps4 ήδη το έχουν κάνει για παιχνίδια του ps2 και του ps4 να παίζουν offline κατεβασμένα στην κονσόλα. Όμως όχι του ps3. Στο ps5 θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα την προσαρμόσουν αλλά όταν το game pass σου δίνει 3 μήνες με 1€, 14 μέρες δωρεάν δοκιμή και χρήση με κατέβασμα-εγκατάσταση σε PC και XBOX ONE δεν υπάρχει τρόπος να αποτύχει...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 May 2019 21:19 #224957 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic PS4 vs Xbox One
Οι 3 μήνες 1 ευρώ που λες και το 1 μήνας 1 ευρώ δεν θα το δίνει για πάντα η Microsoft απλά αυτά είναι βήματα marketing για να γίνει ευρέως γνωστό το xbox game pass και να το μάθει ο κόσμος μετά από τότε σιγά μην ξαναδείς τέτοιες τιμές στο game pass.

Κάτι παρόμοιο πιστεύω θα κάνει και η Sony στην αρχή για να μάθει ο πολύς κόσμος το psn now.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 May 2019 23:15 #224960 by Δημήτρης Κάτσης
Και πιστεύεις λάθος καθώς μπορεί το PS NOW να μην έχει έρθει ακόμα στα μέρη μας αλλά σε έσοδα έχει ήδη τα τριπλάσια από αντίστοιχες άλλες υπηρεσίες σε σύγκριση και με το xbox game pass. Αφού λοιπών η υπηρεσία που δεν είναι ακόμα διαθέσιμη στις περισσότερες χώρες έχει τέτοια έσοδα δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος να την μειώσουν η να την προωθήσουν τζάμπα όπως έκανε η Microsoft με τα xbox one s και το game pass. Η sony αύξησε την συνδρομή και αφαίρεσε τα δωρεάν παιχνίδια για ps3 και ps vita. Η αισχροκέρδεια της sony στα καλύτερα της. Όσο για το game pass ισχύει πως είναι προωθητική ενέργεια αλλά τα 10€ για 1 μήνα και τα 30€ για 3 μήνες + της 14 δωρεάν δοκιμαστικές μέρες είναι πολύ νορμάλ πόσα την ώρα που η το PS NOW κοστίζει 20$ για 1 μήνα, 45$ για 3 μήνες και 100$ για 1 χρόνο με μόλις 7 μέρες δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου. Όπως πάντα τα ίδια ποσά θα ισχύουν και σε € και οι εκπτώσεις δεν θα είναι σε επίπεδο 97% όπως το game pass τώρα. Μια προωθητική ενέργεια που θυμάμαι ήταν στα 12$ για 1 μήνα και στα 20$ για 3 μήνες. Ούτε για 50% εκπτώσεις δηλαδή. Φυσικά για να μην αδικούμε και την SONY η υπηρεσία της προσφέρει τα 4πλάσια σχεδόν παιχνίδια με πάρα πολλά exclusives σε PS2-3-4. Και φυσικά την δυνατότητα να τα παίξεις όλα έστω και μεσώ streaming στο pc. Ενώ το μοναδικό αποκλειστικό του game pass το Halo 5 Guardians δεν μπορείς να το παίξεις στο PC. Η υπηρεσία προωθείται αργά και η Ελλάδα δεν είναι στις πρώτες θέσεις για να έχει σειρά. Και από την στιγμή που η υπηρεσία έχει και το streaming αναπόφευκτα και οι υποδομές θα παίξουν τον ρόλο τους. Οι περισσότερες 24 συνδέσεις έχουν λιγότερη από 12 η και 10mbs ενώ ακόμα και οι fiber γραμμες σε πολλές περιοχές δεν πιάνουν τις πλήρη ταχύτητα με το 50αρα γραμμή να συγχρονίζεται στα 35-38mbs να είναι σαν το καφέ με τυρόπιτα. Από το 50, 60 η ακόμα και 70%+ απώλεια μάλλον το 30-35% είναι μια βελτίωση.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 May 2019 16:15 - 03 May 2019 16:49 #224969 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic PS4 vs Xbox One
Το οτι λες εσυ οτι εχει περισσοτερα εσοδα απο το xbox game pass δεν μου λεει πραγματικα τιποτα οπως δεν πρεπει να σου λεει κι εσενα το οτι εγω λεω οτι το xbox game pass εχει περισσοτερα εσοδα απο το psn now.

Απο τη στιγμη που καμια απο τις δυο εταιριες δεν εχουν βγαλει επισημα το ποσοι gamers ειναι σε καθε υπηρεσια δεν μπορουμε να ξερουμε τιποτα και απλα κανουμε υποθεσεις.

Και λαβε και κατι αλλο οτι το ps4 εχει πουλησει τουλαχιστον τις διπλασιες πωλησεις απ' οτι το xbox one ετσι επομενως πολυ μεγαλυτερη βαση χρηστων κ.τ.λ.

Και το σημαντικοτερο ολων επειδη στην νεα γενεια κονσολων δεν ξερουμε πια απο τις δυο εταιριες θα πουλησει περισσοτερο παγκοσμιως δεν μπροουμε να ξερουμε και τι marketing σκηνικα θα ακολουθησουν.
Πιστευεις δηλαδη οτι αν αντιστραφουν οι ρολοι και το νεο xbox πουλησει περισσοτερο απο το ps5 δεν θα κανει και η Sony τα ιδια ακριβως που εχει κανει τωρα η Microsoft με το psn now......

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 May 2019 20:33 #224971 by Δημήτρης Κάτσης
Εσύ μπορείς να λες και να πιστεύεις ότι θες. Το ίδιο και εγώ. Οι αριθμοί όμως λένε την αλήθεια και η απόδειξη είναι εδώ
www.superdataresearch.com/gaming-subscription/
Χωρίς καν να βγει από την Αμερική το PS NOW καταλαμβάνει το 52% της αγοράς ξεπερνώντας το game pass και της υπηρεσίες της ΕΑ που είναι διαθέσιμες σε πάνω από 30 χώρες συμπεριλαμβανομένου και της Ελλάδας...
Το PS NOW όπως και να λανσαριστεί στην Ελλάδα δεν θα έρθει πριν έρθει στις μεγάλες Ευρωπαϊκές χώρες και στις χώρες με καλύτερες υποδομές της Ευρώπης. Μακάρι να έρθει νωρίτερα. Αλλά προσωπικά κρατάω μικρό καλάθι.
Αν το xbox πουλήσει περισσότερα μια υπηρεσία που σαρώνει δεν έχει τον παραμικρό λόγω να σκοτωθεί. Γενναίες εκπτώσεις κάνουν αυτοί που δεν πουλάνε και όχι αυτοί που πουλάνε. Ακόμα και σε αυτή την γενιά κονσολών το ps4 μόνο ακριβό δεν ήταν. Το σημαντικότερο είναι να υπάρχει εγκατεστημένη βάση. Αν υπάρχει μετά μπορείς και να πλασάρεις διαφόρων ειδών συνδρομές. Αυτό προσπάθησε να κάνει η Microsoft και θα το προσπαθήσει και την επόμενη γενιά κονσολών.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 May 2019 07:55 #224973 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic PS4 vs Xbox One
Ξεχνας κατι πολυ σημαντικο που ειναι απολυτα σηνδεδεμενο με αυτο.

Ποσες κονσολες εχει πουλησει παγκοσμιως το ps4, ps4slim & ps4pro και ποσες το xbox one, xbox one s & xbox one x?

Απο τη στιγμη λοιπονπου εχουν πουληθει πολυ παραπανω κομματια ps4 παγκοσμιως σε σχεση με τα xbox one τα νουμερα των psn now & xbox one pass δεν ειναι αντικημενεικα ουτε δειχνουν κατι.


Αν ειχαν και οι δυο εταιριες περιπου τις ιδιες πωλησεις κονσολων παγκοσμιων τοτε ναι να το δεχτο αν θα ηταν μια απο τις δυο πανω σε νουμερα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 May 2019 15:51 #224978 by Δημήτρης Κάτσης
Αμφότερες οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες και για Η/Y. Και το PS NOW λόγω του streaming μπορεί να τρέξει και σε Η/Υ με πολύ χαμηλότερες απαιτήσεις από τα σημερινά standars. Φυσικά έχει και κάποια παιχνίδια 5ετιας το game pass. Η ουσία είναι πως στην παρούσα φάση το PS NOW είναι πολύ πιο κερδοφόρο από το game pass. Τα νούμερα πάντα είναι αντικειμενικά. Ειδικά όταν το game pass απευθύνετε σε 30+ χώρες και το PS NOW δεν έχει έρθει ακόμα στην Ευρώπη καλά καλά τι να λέμε? Χαώδης η διαφορά και δεν πρόκειται να γυρίσει εύκολα και σύντομα...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification