Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

FIFA 22

14 Oct 2021 13:06 #256373 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic FIFA 22
Η EA ανακοίνωσε νέα συμφωνία με την FIFPro Όμως δεν σχολίασε το μέλλον του FIFA.

 Η Electronic Arts έκανε νέα συμφωνία με την FIFPro (Διεθνής Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών) με σκοπό να προσφέρει “ασυναγώνιστο ρεαλισμό” στο FIFA, κάτι που σημαίνει ότι είναι πιθανό η EA Sports να μετονομάσει το FIFA στο μέλλον.

 Η EA έκανε επέκταση στο συμβόλαιό της με την FIFPro την Τρίτη ως μέρος μιας “μακροπρόθεσμης δέσμευσης”. Η FIFPro είναι μια από τους 300+ επίσημους συνεργάτες της EA και με την επέκταση του συμβολαίου της, πλέον θα έχει πρόσβαση στα ονόματα χιλιάδων παικτών, καθώς θα μπορεί να χρησιμοποιήσει και πιο λεπτομερή μοντέλα για τους παίκτες των ομάδων. Εκτός αυτής της συμφωνίας, η EA έχει επίσης εξασφαλίσει τα δικαιώματα για το UEFA Champions League, Conmebol Libertadores, Premier League, Bundesliga και LaLiga Santader.

 Ο αντιπρόεδρος της EA Sports, David Jackson,  δήλωσε τα εξής : “Οι fans των football games μας, μας υπενθυμίζουν τακτικά ότι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό της EA Sports εμπειρίας είναι το immersion που επιτυγχάνεται με την χρήση των μεγαλύτερων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων, ομάδων και παικτών. Έτσι καταφέρνουμε να θολώσουμε τις γραμμές μεταξύ του ψηφιακού και του πραγματικού κόσμου στο ποδόσφαιρο. Η FIFPro θα συνεχίσει να είναι ένας σημαντικός συνεργάτης, καθώς θα χτίζουμε την επόμενη γενιά των football games της EA.”

 Ο επικεφαλής της FIFPro, Theo van Seggelen, δήλωσε τα εξής: “Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι που μπορούμε να επεκτείνουμε την συνεργασία μας με την EA Sports, ένας συνεργάτης που πραγματικά νοιάζεται για τους fans της και προσπαθεί να δημιουργήσει την καλύτερη εμπειρία για αυτούς.” Στην ανακοίνωσή της αυτή, η EA δεν ανέφερε το όνομα FIFA και σύμφωνα με την  πρόσφατη κατοχύρωση του trademark  EA Sports FC, είναι πιθανόν το FIFA να μετονομαστεί σε EA Sports FC. Η EA δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι μέχρι στιγμής.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Oct 2021 13:30 #256378 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic FIFA 22
Η Electronic Arts πάγωσε τις συζητήσεις με την FIFA διότι η ομοσπονδία της ζήτησε 1 δις δολάρια Για την ανανέωση της άδειας.
 Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μία έντονη φημολογία ότι  η Electronic Arts δεν θα ανανεώσει την άδειά της με την FIFA  για το ομώνυμο ποδοσφαιράκι και ότι η επόμενη έκδοση θα έχει διαφορετικό όνομα ( όπως το EA Sports FC )

 Με το μεταξύ τους συμβόλαιο να λήγει μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, σύμφωνα με αναφορά της New York Times, η FIFA θέλει σχεδόν τα διπλάσια από όσα πληρώνει η EA για τα δικαιώματα του ονόματος. Για κάθε χρόνο, η EA δίνει 150 εκατομμύρια δολάρια. Η FIFA ζήτησε ένα δις δολάρια για κάθε κάθε τετραετία, η οποία θα λήγει μετά το εκάστοτε Παγκόσμιο Κύπελλο.

 Πέρα από τα χρήματα της συμφωνίας, ένα ακόμη θέμα έχει να κάνει με τα δικαιώματα των παικτών. Η FIFA θέλει να περιορίσει την αποκλειστικότητα της EA, ώστε να μπορεί να πουλήσει τα δικαιώματα και σε άλλες εταιρείες. Ωστόσο, η EA θέλει να επεκτείνει τα δικαιώματα και να συμπεριλάβει πραγματικά στιγμιότυπα αγώνων, τουρνουά και ψηφιακά προϊόντα όπως Non-fungible tokens. Αν οι δύο εταιρείες δεν έρθουν σε συμφωνία, τότε η EA θα αναγκαστεί να αλλάξει το όνομα στο ποδοσφαιράκι της και να σταματήσουμε να το βλέπουμε ως FIFA, κάτι που ισχύει για σχεδόν τρεις δεκαετίες.

 Η σειρά FIFA έχει πουλήσει πάνω από 325 εκατομμύρια αντίτυπα μέχρι και το 2021 και έχει αποφέρει στην EA πάνω από 20 δις δολάρια από το 1993. Το FIFA 22 έχει 9.1 εκατομμύρια παίκτες και 7.6 εκατομμύρια ομάδες στο Ultimate Team. Έχουν παιχτεί πάνω από 460 εκατομμύρια αγώνες.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Oct 2021 13:35 #256578 by Stathis Moose Stathopoulos
Replied by Stathis Moose Stathopoulos on topic FIFA 22
Η FIFA έκανε δήλωση πάνω στο θέμα

Η FIFA έκανε μια δήλωση μετά από αναφορές ότι οι διαπραγματεύσεις με την ΕΑ τελμάτωσαν, λέγοντας ότι το football gaming και τα eSports “πρέπει να εξελιχθούν περισσότερο από το να ελέγχεις και να εξαγοράζεις όλα τα δικαιώματα και τις άδειες.”
Μέσα στην εβδομάδα κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο διάφορα άρθρα που ήθελαν την EA να μετονομάζει την σειρά FIFA, λόγω της μη ανανέωσης του συμβολαίου της με την FIFA. Αμφότεροι δεν σχολίασαν τον λόγο για τον οποίο προέκυψε αυτό. Σύμφωνα με αναφορές, ο ένας λόγος που σταμάτησαν οι διαπραγματεύσεις είναι οικονομικής φύσεως, καθώς η FIFA σχεδίαζε να αυξήσει το κόστος των αδειών της στα ένα δισεκατομμύρια δολάρια για κάθε κύκλο τεσσάρων ετών του World Cup. Ακόμα, σύμφωνα με τις αναφορές, η EA ήθελε να χρησιμοποιήσει την άδεια χρήσης του FIFA για να κάνει τουρνουά και ψηφιακά αντικείμενα όπως NFTs, ενώ η FIFA ήθελε να περιορίσει την χρήση των αδειών της.

Η πρόσφατη δήλωση της FIFA κάνει εντελώς ξεκάθαρη την θέση της, καθώς η οργάνωση πιστεύει ότι το football gaming και τα eSports “θα πρέπει να είναι ένας χώρος που δεν αφορά μόνο μια εταιρεία να ελέγχει όλα τα δικαιώματα και τις άδειες.” Ειδικότερα, η δήλωση της FIFA πάνω στο θέμα ανέφερε τα εξής: “Εταιρείες τεχνολογίας και κινητής τηλεφωνίας ανταγωνίζονται για να μπορούν να συσχετιστούν με το FIFA. Έτσι, η FIFA έχει σχέσεις με διάφορα τμήματα της βιομηχανίας, όπως developers , επενδυτές, αναλυτές και παίκτες, ώστε να χτίσει ένα μακροπρόθεσμο πλάνο για το gaming και τα eSports.”

Η FIFA συνέχισε: “Το gaming και τα eSports είναι από τα πιο ταχεία αναπτυσσόμενο media στον πλανήτη. Επομένως είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την FIFA και τους συμμέτοχους να μεγιστοποιήσουν τις ευκαιρίες που αφορούν το ποδόσφαιρο και τους gamers. Η FIFA πρέπει επίσης να υποστηρίξει τους 211 οργανισμούς που συνεργάζεται, ώστε να εκμεταλλευτούν τις νέες ευκαιρίες που παρουσιάζονται τα τελευταία χρόνια. Ως μέρος αυτής της στρατηγικής, η FIFA δεσμεύεται στο να συνεχίσει να οργανώνει τουρνουά eSports που βασίζονται στα skills, κάτω από το brand FIFAe. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα χρησιμοποιήσουμε το FIFA World Cup και το FIFA Women’s World Cup ως πλατφόρμες για να λανσάρουμε νέα games και τουρνουά eSports.”

Όσον αφορά την EA, φαίνεται πως η εταιρεία ανάπτυξης θα μετονομάσει το ποδοσφαιράκι της σε EA Sports FC.

Δείτε το πρώτο μας FIFA 22 Livestream για φέτος, το πρώτο μας Ultimate Team βίντεο και το Career mode σε Ultimate δυσκολία.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Oct 2021 13:41 #256599 by Stathis Moose Stathopoulos
Replied by Stathis Moose Stathopoulos on topic FIFA 22
Η EA Sports έριξε πάνω από 30.000 bans στο FIFA Ultimate Team



Προς όσους παίκτες έκαναν exploit το "no loss" glitch .

Η Electronic Arts ανακοίνωσε ότι έριξε πάνω από 30.000 bans σε παίκτες του FIFA 22, οι οποίοι έκαναν exploit το "no loss glitch" του Ultimate Team.

Σύμφωνα με λάθος των developers , το συγκεκριμένο glitch επέτρεπε  στους παίκτες να σημειώσουν εύκολα 20 σερί νίκες στο Ultimate Team Champions. Το glitch σημειώθηκε τόσο σε κονσόλες PlayStation όσο και Xbox. Οι παίκτες απλά πατούσαν το κουμπί PlayStation ή το Xbox που βρίσκεται στο μέσο του χειριστηρίου τους κατά την διάρκεια ενός αγώνα και περίμεναν να λήξει το timeout. Το παιχνίδι δεν τους έδινε ήττα, άρα μπορούσαν να κάνουν quit από αγώνες που θα έχαναν, χωρίς να έχουν επιπτώσεις.


We have identified over 30K active accounts that exploited this issue consistently and have suspended them from FIFA 22 online for 7 days, preventing them from participating in this week’s FUT Champions Finals.

Read about our Positive Play Charter here - t.co/KR5ZrE9X5O t.co/c5wih0bkGR

— FIFA Direct Communication (@EAFIFADirect) October 20, 2021

Με αυτό τον τρόπο, οι παίκτες όταν επρόκειτο να χάσουν έκαναν το συγκεκριμένο "quit" που δεν τους στοίχιζε. Όταν κέρδιζαν ένα ματς το άφηναν να λήξει κανονικά μέχρι να κάνουν ένα σερί 20 νικών. Οι παίκτες αποκτούσαν έτσι και rewards (ανταμοιβές) από το συγκεκριμένο σερί. Επλήγη ακόμα και το Transfer Market του Ultimate Team, αφού με τόσους παίκτες που αποκτήθηκαν από κάρτες, οι αξίες των παικτών έπεσαν κατά πολύ. 

.

Η EA έριξε πάνω από 30.000 bans σε παίκτες που εκμεταλλεύονταν διαρκώς το glitch. Τα bans έχουν διάρκεια 7 ημέρες, κάτι που σημαίνει ότι οι παίκτες αυτοί δεν θα συμμετάσχουν στα FUT Champions Finals αυτής της εβδομάδας, δηλαδή το Weekend League. Παρά το εβδομαδιαίο ban, οι παίκτες θα κρατήσουν τα rewards τους, κάτι που ανάγκασε πολλούς χρήστες να διαμαρτυρηθούν στο Reddit. Βέβαια η EA προφανώς και δεν μπορούσε να ρίξει permaban, γιατί το exploit βασίζεται σε λάθος των developers της και όχι σε hacking.

Πέρα από τα bans, η EA Sports ενημέρωσε στο Trello ότι θα διορθώσει το πρόβλημα σε νέο update.

Διαβάστε περισσότερα για το δεύτερο μεγάλο update του FIFA 22.

Δείτε αναλυτικά όλες τις αλλαγές και τις διορθώσεις που γίνονται με το νέο patch του FIFA 22 .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Oct 2021 10:22 #256650 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic FIFA 22
Η EA δημοσίευσε νέα στατιστικά σχετικά με την δημοτικότητα του FIFA 22 Ενώ οι διαπραγματεύσεις με την FIFA ακόμα συνεχίζονται.

 Καθώς οι διαπραγματεύσεις μεταξύ FIFA και EA βρίσκονται ακόμα υπό εξέλιξη, η EA Sports δημοσίευσε νέα στατιστικά που δείχνουν την τεράστια δημοτικότητα της σειράς FIFA.

 Μετά από 22 ημέρες από την κυκλοφορία του, οι gamers έχουν παίξει το FIFA 22 συνολικά για 46 τρισεκατομμύρια λεπτά, δηλαδή περίπου 87,8 εκατομμύρια χρόνια σε gameplay. Ακόμα, οι παίκτες έχουν σκοράρει πέντε δισεκατομμύρια γκολ και έχουν παίξει συνολικά 2,1 δισεκατομμύρια αγώνες. Σύμφωνα με την ΕΑ, οι παίκτες παίζουν περίπου 89 εκατομμύρια αγώνες την ημέρα.

 Ο επικεφαλής της FIFA, David Jackson,  δήλωσε τα εξής : “Η ανάπτυξη των παγκόσμιων ποδοσφαιρικών πλατφορμών μας συνεχίζει με εντυπωσιακό ρυθμό και η φανταστική μας κοινότητα αλληλοεπιδρά με αυτό σε ένα εκπληκτικό επίπεδο. Είμαστε ενθουσιασμένοι και θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε αυτή την ανοδική πορεία, κάνοντας την πιο immersive εμπειρία ποδοσφαίρου διαθέσιμη σε όλους τους fans μας σε όλο τον κόσμο.”  Στο career mode του FIFA 22, οι παίκτες έχουν δημιουργήσει περισσότερα από 3,1 εκατομμύρια νέα custom clubs και 2,1 εκατομμύρια παίκτες έχουν ασχοληθεί με το career mode του FIFA 22. Ακόμα, η EA ανακοίνωσε ότι στο Pro Clubs mode έχουν παιχτεί περισσότεροι από 57,7 εκατομμύρια αγώνες και ότι έχουν δημιουργηθεί περισσότερα από 326,000 θηλυκά  avatars . Στο Volta, οι παίκτες έχουν επεξεργαστεί περισσότερα από 1,5 εκατομμύριο avatars και έχουν παίξει περισσότερους από 21 εκατομμύρια αγώνες. Τέλος, η EA δεν δημοσίευσε καθόλου τις συνολικές πωλήσεις του FIFA 22, ούτε ανακοίνωσε κάποια στατιστικά σχετικά με το Ultimate Team mode.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Oct 2021 22:59 #256737 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic FIFA 22
Η EA Sports χρησιμοποιεί την επέτειο της Sheffield FC για να ζητήσει από τους παίκτες να μην είναι ενοχλητικοί στα online matches του FIFA 22 Θέτοντας μερικούς άγραφους κανόνες.

 Η EA Sports  χρησιμοποιεί  την επέτειο της Sheffield FC για να ζητήσει από τους παίκτες να μην είναι ενοχλητικοί στα online matches.

 Η Sheffield FC ιδρύθηκε το 1857 και σύμφωνα με την FIFA, αποτελεί την παλαιότερη ομάδα ποδοσφαίρου, που είναι ακόμα ενεργή. Η EA Sports χρησιμοποιεί την συγκεκριμένη επέτειο για να κυκλοφορήσει το FOAT Code, το οποίο περιέχει κάποιους άγραφους κανόνες για τα online matches του FIFA 22. Συγκεκριμένα παρακαλεί τους παίκτες να μην παραιτούνται από τα matches λόγω θυμού και να μην πατάνε pause στην μέση του online match. Επίσης σας ζητάει να κάνετε skip στα replays των goals που δεν αξίζουν τον χρόνο και να μην γιορτάζετε το κάθε ιδροκοπημένο goal. Στο FIFA Ultimate Team, όταν παραιτείστε από τα matches δεν λαμβάνετε Coins ενώ εμφανίζεται η προειδοποίηση ότι θα υπάρξουν κυρώσεις αν το επαναλαμβάνετε συνεχώς. Παρόλα αυτά το rage quitting δεν έχει ελαττωθεί από την κοινότητα του FIFA.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Nov 2021 00:06 #257149 by paolo75gr
Replied by paolo75gr on topic FIFA 22
Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα με το FIFA 22 στο υπολογιστή .όταν παίζω από πλήρη οθόνη πάει μόνο του σε παράθυρο
και μπαίνει σε παύση αν είμαι σε scuade battle κανένα πρόβλημα ξανά πατάω με το ποντίκι μέσα στην οθόνη και επανέρχεται όταν όμως παίζω online τότε χάνω το παιχνίδι .έχω κάνει τα πάντα.έχω αλλάξει όλες τις ρυθμίσεις .
αν μπορείς να με βοηθήσεις ή ξέρει κάποιον .
σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Nov 2021 11:05 #257187 by Stathis Moose Stathopoulos
Replied by Stathis Moose Stathopoulos on topic FIFA 22
Άνοδος στην Division 5

Στο νέο μας FIFA 22 livestream είχαμε μια απίστευτη άνοδο, αήττητοι. Στο τέλος του βίντεο σας έχουμε και επικό Squad Building Challenge, με παίκτη-έκπληξη που μας έτυχε. Να σημειώσουμε ότι την Δευτέρα το livestream θα ξεκινήσει στις 21:30.




Δείτε επίσης το πρώτο μας Ultimate Team βίντεο και το Career mode σε Ultimate δυσκολία.

Αν ψάχνετε συμπαίκτες ή αντιπάλους στο FIFA τότε γράψτε το ID σας εδώ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 03:00 #257774 by Stathis Moose Stathopoulos
Replied by Stathis Moose Stathopoulos on topic FIFA 22
Η ΕΑ Sports ίσως αναγκαστεί να αφαιρέσει τον Diego Maradona από το FIFA 22




Έπειτα από απόφαση του Δικαστηρίου της Αργεντινής.

Η ΕΑ Sports ίσως αναγκαστεί να αφαιρέσει τον Diego Maradona από το FIFA 22, μετά από απόφαση του δικαστηρίου της Αργεντινής.

Σύμφωνα με το site Infobae , ένας δικαστής έκανε δεκτή την αίτηση για πνευματικά δικαιώματα για τον Maradona από τον δικηγόρο Matias Morla. Απ’ότι φαίνεται η EA Sports είχε κάνει συμφωνία με φίλο και πρώην manager του Maradona, Stefano Ceci, ο οποίος δεν μπόρεσε να αποδείξει ότι έχει εξουσιοδότηση να υπογράψει κάτι τέτοιο. Ο Diego Maradona είναι διαθέσιμος σε αρκετά από τα FIFA ενώ στο Ultimate Team υπάρχει ως icon card, όπου περιέχονται εμφανίσεις του από πολλά στάδια της καριέρας του. Ο Maradona έφυγε πέρυσι το Νοέμβριο από τη ζωή, σε ηλικία 60 ετών. Τον περασμένο Αύγουστο ο Morla πήρε τον έλεγχο του brand Maradona μετά από μία έντονη δικαστική διαμάχη.

<youtube>nEX7N7qWEjE</youtube>

Προς το παρόν ο Maradona είναι ακόμα διαθέσιμος Ultimate Team των FIFA 22 και FIFA 21.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Dec 2021 03:49 #257814 by Stathis Moose Stathopoulos
Replied by Stathis Moose Stathopoulos on topic FIFA 22
Καρδιακό στην Division 5



Δείτε το τελευταίο μας FIFA 22 livestream με Ultimate Team.
<youtube>eKC0daZMakc</youtube>

Όπως θα διαπιστώσετε, τα διάφορα θέματά τπυ δεν μας άφησαν να απολαύσουμε την όλη εμπειρία.

Δείτε επίσης το πρώτο μας Ultimate Team βίντεο και το Career mode σε Ultimate δυσκολία.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification