Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Tony Hawk's Pro Skater remake

25 Aug 2020 15:23 #237822 by Giorgos Tsolaridis
Tony Hawk's Pro Skater remasters
Δημοσιεύθηκε καινούργιο τρέιλερ με περισσότερα levels.


Το Tony Hawk’s Pro Skate 1 + 2 θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One στις 4 Σεπτεμβρίου και θα συνοδεύεται από μπόλικη νοσταλγία.

Δημοσιεύθηκε καινούργιο τρέιλερ για να γιορτάσουν την επικείμενη κυκλοφορία του παιχνιδιού, το οποίο μας δείχνει καινούργια levels. Στο τρέιλερ βλέπουμε το Streets level από το original Tony Hawk’s Pro Skater και το Bullring από το δεύτερο παιχνίδι με ανανεωμένα γραφικά και σύγχρονο στυλ. Μέχρι στιγμής το μόνο level που έχουμε δει πλήρως είναι το Warehouse, όμως τώρα μπορούμε να δούμε τα Mall, Downhill Jam, Roswell και πολλά άλλα.


Στο τρέιλερ βλέπουμε επίσης το create-a-park mode, το οποίο θα σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τα δικά σας επίπεδα και να τα μοιραστείτε με online. Έχει γίνει πλήρης αναβάθμιση στον γραφικό τομέα, καθώς έχουν βελτιωθεί και κάποια μικροπράγματα. Η εταιρία ανάπτυξης Vicarious Visions έχει δηλώσει πως το πακέτο των Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 remaster δεν θα περιέχει μικροσυναλλαγές.

Τα Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2, πρόκειται να χτυπήσουν στην νοσταλγία, καθώς θα χρησιμοποιηθεί και το επίσημο soundtrack. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 4 Σεπτεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One, ενώ εδώ μπορείτε να βρείτε τον οδηγό προπαραγγελίών.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Sep 2020 14:29 #238282 by Φίλιππος Κανελλόπουλος
Στο Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 μπορείτε να παίξετε ως ο Jack Black
Ο Officer Dick επιστρέφει ως playable χαρακτήρας.


Ο Jack Black κάνει την εμφάνισή του ως Officer Dick στο Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 και θα μπορείτε να τον επιλέξετε με λίγη παραπάνω προσπάθεια.

Το Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 σας δίνει αυτή την δυνατότητα και ενώ ο Black δεν εμφανίζεται ως ο εαυτός του δανείζει το πρόσωπο του και την φωνή του στον Officer Dick. Σε προηγούμενα games της σειράς, ο Officer Dick ήταν ουσιαστικά NPC, ο οποίος κυνηγούσε τους παίκτες με το golf kart του. Κάποια στιγμή είχατε την ευκαιρία να τον ξεκλειδώσετε ως playable χαρακτήρα. Ο Dick ήταν skater ο οποίος ήταν ντυμένος ως αστυνομικός και το makeover στο Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2, σίγουρα τον κάνει πιο αρεστό.

Πάντως για να ξεκλειδώσετε τον Officer Dick-Jack Black θα πρέπει να υπερβάλλετε λίγο εαυτόν. Θα πρέπει να ολοκληρώσετε και τα 24 challenges στο Created Skater. Με την ολοκλήρωσή τους, o Black θα είναι επιλέξιμος στο Skater menu.

To Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 κυκλοφορεί για PC, PS4 και Xbox One.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Sep 2020 21:58 #239433 by Μιχάλης Χριστοφέλης
Το 1999 μία νέα skating εμπειρία έκανε τα πρώτα της στον κόσμο του gaming, και δεν είναι άλλη από την πολύ πετυχημένη σειρά Tony Hawk's. 21 χρόνια αργότερα, η Activision ανακοινώνει την κυκλοφορία των 2 πρώτων κυκλοφοριών ως remakes για τις νέες κονσόλες και υπολογιστές της εποχής. Αυτή την φορά την ανάπτυξη αναλαμβάνει η Vicarious Visions, η οποία έχει αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις από την εξαιρετική δουλειά που έκανε στην remake τριλογία Crash Bandicoot. Οι καλές αυτές εντυπώσεις επιβεβαιώθηκαν με την κυκλοφορία των Pro Skater 1+2 για PC, PS4, Xbox One, αφού κατάφερε να απογειώσει το gameplay διατηρώντας την νοοτροπία των αρχικών παιχνιδιών.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Sep 2020 22:13 #239578 by Μιχάλης Χριστοφέλης
Διαβάστε εδώ το review για το Tony Hawk's Pro Skater 1 & 2




Το Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 καταφέρνει αυτό που ενδιαφέρει κάθε παίκτη στις περιπτώσεις remake, να μην αλλοιώνεται ο αρχικός χαρακτήρας του παιχνιδιού, αλλά ταυτόχρονα να υπάρχει μία βελτίωση και διάφορες μικρές προσθήκες που απογειώνουν την εμπειρία. Εξαιρετικά εμπλουτισμένο soundtrack, τρομερά σχεδιασμένες πίστες με πανέμορφα γραφικά, και πάνω απ' όλα απολαυστικό gameplay, συνθέτουν την τελευταία κυκλοφορία της Vicarious Visions, που μας έχει χαρίσει επίσης ένα υπέροχο remake της σειράς Crash Bandicoot.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Nov 2020 23:22 #240745 by Giorgos Tsolaridis
Παίκτης του Tony Hawk's Pro Skater δημιουργεί skate park με θέμα το Hogwarts
Μπορείτε να παίξετε και ως Χάρι, Ρον ή Ερμιόνη.


Τo Tony Hawk's Pro Skater 1+2 μας έχουν δώσει μία σειρά από custom skate parks από fans που αρέσκονται στην δημιουργία. Στην είδηση μας ο Redditor Skramblez έχει δημιουργήσει ένα skate park εμπνευσμένο από το Hogwarts του Harry Potter αναδημιουργώντας ολόκληρο το κάστρο και προσαρμόζοντας το κατάλληλα για τις σανίδες σας. Ο Skramblez πέρα από το κάστρο, αναδημιούργησε και κάποιους χαρακτήρες από την διάσημη σειρά βιβλίων και ταινιών όπως οι τρεις πρωταγωνιστές.


Παρά το ότι τα custom parks στα Tony Hawk's Pro Skater 1+2 είναι περιορισμένα όσον αφορά τις λεπτομέρειες που μπορούν να συμπεριληφθούν, το Hogwarts Castle custom park συμπεριλαμβάνει τους ψηλούς πύργους, την αυλή και φυσικά το Great Hall των ταινιών. Δεν πρόκειται για την πρώτη δημιουργία του Skramblezκαθώς ο ίδιος είχε φτιάξει επίσης ένα κάστρο από το Super Mario 64. το City Escape από το Sonic Adventure 2 και το Hyrule Castle από το Smash Bros.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 May 2021 17:48 #251438 by Giorgos Tsolaridis
Φήμη: Ένα νέο Tony Hawk's video game βρίσκεται στα σκαριά Σύμφωνα με δήλωση του ντράμερ των CKY.

 Ηλικιακές αξιολογήσεις και κατοχυρώσεις trademark πολλές φορές φανερώνουν την επερχόμενη κυκλοφορία ενός παιχνιδιού, ακόμα και αν δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα. Όπως έγινε με τα Tony Hawk’s Pro Skater 1+2, όπου οι μπάντες μιλούσαν για το licensing των τραγουδιών τους στο παιχνίδι, έτσι και τώρα οι δηλώσεις ενός μουσικού υποδεικνύουν την κυκλοφορία ενός νέου Tony Hawk’s Pro Skater.

 Ο ντράμερ της μπάντας CKY σε μια πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε, μίλησε για το Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 και αναφέρθηκε και σε ένα “επερχόμενο” Tony Hawk’s. Ειδικότερα, όταν ρώτησαν τον Jess Margera αν τραγούδια της μπάντας του έχουν εμφανιστεί στα προηγούμενα Tony Hawk’s, ο ίδιος δήλωσε: “Ναι, και νομίζω ότι θα κάνουμε και για το νέο που θα κυκλοφορήσει.”
 
 Αργότερα, όταν ρώτησαν τον Margera σε ποιο ακριβώς Tony Hawk’s αναφέρεται, ο ίδιος δήλωσε ότι δεν αναφέρεται στα remaster που κυκλοφόρησαν τώρα. Το τραγούδι των CKY με τίτλο 96 Quite Bitter Beings υπήρχε στο soundtrack του Tony Hawk’s Pro Skater 3.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Jun 2022 13:19 #265165 by Nikos Georgopoulos
Το Tony Hawk’s Pro Skater 3+4 ήταν στα σχέδια της Vicarius Visions πριν ενωθεί με τη Blizzard




Σύμφωνα με τον ίδιο τον Tony Hawk.

Το Tony Hawk’s Pro Skater 3+4 ήταν στα σχέδια της Vicarius Visions πριν ενωθεί με τη Blizzard, σύμφωνα με τον ίδιο τον Tony Hawk.

Ο Hawk δήλωσε σε stream στο Twitch : "Αυτό ήταν το σχέδιο μέχρι λίγο πριν την κυκλοφορία του Tony Hawk’s Pro Skater 1+2. Θα κάναμε το 3+4 αλλά τότε η Vicarius απορροφήθηκε οπότε έψαχναν για άλλους developers αλλά τελικά το θέμα είχε τελειώσει. Η Activision έψαχνε κάποιον να κάνει το 3+4 αλλά δεν εμπιστευόταν κάποιον όσο την Vicarius. Άκουγαν διάφορες προτάσεις από εταιρείες ανάπτυξης αλλά καμία δεν τους άρεσε. Μακάρι να υπήρχε τρόπος να το επαναφέρουμε. Ποιος ξέρει μπορεί κάποια στιγμή να λύσουμε. Ποτέ δεν περιμένα να κάνουμε το 1+2 20 χρόνια μετά".



Η Vicarius Visions ιδρύθηκε το 1991 και εξαγοράστηκε από την Activision το 2005. Πρόσφατα η εταιρεία ενώθηκε με την Blizzard και μετονομάστηκε σε Blizzard Albany και θα έχει υποστηρικτικό ρόλο σε σειρές όπως τα Diablo.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Sep 2023 21:22 #273026 by Nikos Georgopoulos
Το Tony Hawk's Pro skater 1+2 κυκλοφορεί στο Steam




Τρία χρόνια μετά το Epic Games Store!

Μετά από τρία χρόνια που έκανε το αρχικό του ντεμπούτο ως Epic Games Store exclusive, το Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 έρχεται στο Steam  και κυκλοφορεί στις 3 Οκτωβρίου.

Το Tony Hawk’s Pro Skater 1+2- το οποίο είχε αρχικά κυκλοφορήσει για PS4, Xbox One και για το Epic Games Store τον Σεπτέμβριο του 2020- συνδυάζει τα πολυαγαπημένα remakes που είχαν αναπτυχθεί από τη Neversoft ,σε ένα μοναδικό πακέτο. 



Η Activision ανακοίνωσε την κυκλοφορία του παιχνιδιού για τις 3 Οκτωβρίου στην πλατφόρμα της Valve. Ενώ η άφιξή του μπορεί να καθυστέρησε τρία χρόνια, η Activision φαίνεται ότι εξακολουθεί να ελπίζει να αποσπάσει μερικά επιπλέον κέρδη από τη μετάβαση του Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 στην πλατφόρμα του Steam.

Ο publisher έχει θέσει για κυκλοφορία και μία Digital Deluxe Edition - που περιέχει το βασικό παιχνίδι, το DLC The Ripper skater, συν "μοναδικά ρετρό ρούχα" και create-a-skater boards για αγορά όταν το παιχνίδι έρθει στο Steam την επόμενη εβδομάδα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification