Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum. Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.
Εγώ το έχω τερματίσει. Είναι όντως εθιστηκό, ένα καλοκαίρι είχα πωρωθεί τόσο που το τερμάτιζα μια φόρα την βδομάδα xD Και, ναί, το τέλος αλλάζει λίγο την δεύτερη φορά και μετά.
Ποιος σου ειπε αυτο το πραγμα ; Ενα save εχω κανει οταν μπαινεις στο γραφειο του Dunning
Αααα, τόσο μακριά έχεις φτάσει; Και εγώ που νόμιζα ότι τόσο καιρό το είχες τερματισμένο. Εγώ τώρα είμαι στο chapter 3. Billtrax δέκα είναι τα chapter; :-k
Ναι δέκα. Α και όταν ξημερώσει επόμενη μέρα μην ξεχάσεις να πας στην στέγη, έχει τέλεια θέα. Πρώτη φορά δεν είχα πάει και είχα μείνει όταν τ'όδα. Που είσαι τώρα;
Επιτέλους το τερμάτισα! Το παιχνίδι είναι κορυφή και ευχαριστώ τον BigBoss που το πρότεινε :icon bow: (ξετρύπωσες κανένα άλλο παιχνίδι. Ακόμα δεν έχουμε νέα για το πότε βγαίνει το επόμενο στην Ευρώπη ή στην Αμερική;
Επιτέλους το τερμάτισα! Το παιχνίδι είναι κορυφή και ευχαριστώ τον BigBoss που το πρότεινε :icon bow: (ξετρύπωσες κανένα άλλο παιχνίδι. Ακόμα δεν έχουμε νέα για το πότε βγαίνει το επόμενο στην Ευρώπη ή στην Αμερική;
Χεχε δεν κανει τίποτα
Εχω ξετρυπώσει το Scriblenauts αλλα αυτό βασικα είναι γνωστό Οχι νεοτερα δεν υπάρχουν
Αντε να τελιωσουν οι πανελληνιες να το συνεχίσω κι εγώ !!!
I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.