Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum. Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.
Μα έχω κολλήσει χτυπάω όλες τις πόρτες και δεν ανοίγει κανείς, πάω στον βλάκα στην ρεσεψιόν και μου λέει ότι θέλει τα λεφτά, το εστιατόριο ανοίγει στις 6 και είναι 5:40, και η άλλη μου είπε να πάω να δω την Mila στις 8. Έχω γυρίσει όλο το ξενοδοχείο 3 φορές και δεν έχω βρει τίποτα. Δώσε μου ένα μικρό Hint για το που να κοιτάξω. Please save me!!! :-k
Μα έχω κολλήσει χτυπάω όλες τις πόρτες και δεν ανοίγει κανείς, πάω στον βλάκα στην ρεσεψιόν και μου λέει ότι θέλει τα λεφτά, το εστιατόριο ανοίγει στις 6 και είναι 5:40, και η άλλη μου είπε να πάω να δω την Mila στις 8. Έχω γυρίσει όλο το ξενοδοχείο 3 φορές και δεν έχω βρει τίποτα. Δώσε μου ένα μικρό Hint για το που να κοιτάξω. Please save me!!! :-k
Δοκιμασε να ανοιξεις τις πορτες που λενε staff-only.
I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.
Δεν ανοίγουν! Βρήκα ένα συνδετήρα και προσπάθησα να ανοίξω την βαλίτσα αλλά επειδή είναι πολύ λεπτό το σύρμα δεν γίνεται. Αυτή η παλιοκρεμάστρα που δεν κατεβαίνει με τίποτα χρειάζεται, αλλά μου κρατάει μούτρα.
Επιτέλους βρήκα τι πρέπει να κάνω αλλά κόλλησα πιο μετά που είσαι στο γραφείο του Dunning που πρέπει να πάρεις ένα φύλλο κάτω από κάτι σαν χρηματοκιβώτιο και μόλις χρησιμοποιήσεις το Crowbar πέφτει και έρχεται αυτός και σε πιάνει στα πράσα. :bduh: