Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Alan Wake 2

01 Apr 2021 15:31 - 05 Apr 2021 11:51 #248687 by Αλεξάνδρα Αντασκαλίτσιι
Alan Wake 2 Θα κυκλοφορήσει από την Epic Games ως exclusive για το store της.
Πριν από ένα χρόνο, η Remedy ανακοίνωσε την υπογραφή μιας συμφωνίας έκδοσης με την Epic Games για να αναπτύξει δύο games για PC και κονσόλες.
Σύμφωνα με τον Jeff Grubb του VentureBeat, ένα από αυτά είναι το Alan Wake 2. Ο Grubb το αποκάλυψε αυτό στο  σόου του στο Twitch , εξηγώντας ότι η Remedy έψαχνε έναν εκδότη για να τη βοηθήσει να χρηματοδοτήσει το Alan Wake 2 και η Epic προσέφερε την καλύτερη προσφορά. Ο δημοσιογράφος δεν αποκάλυψε άλλες λεπτομέρειες σχετικά με το παιχνίδι, απλώς ότι ήταν κάτι που ήθελε να κάνει η Remedy.Όταν η συμφωνία ανακοινώθηκε το 2020, η Remedy είπε ότι το άλλο project θα τεθεί στο ίδιο σύμπαν, αλλά πρόκειται να είναι μικρότερο σε κλίμακα. Το Alan Wake 2 υποτίθεται ότι ήταν στα σκαριά εκείνη την εποχή.
 Η Epic υπέγραψε επίσης το επόμενο project από την Gen Design και την Playdead στο πλαίσιο της ίδιας ανακοίνωσης, σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσει exclusives για την πλατφόρμα της και όχι να βασιστεί μόνο πάνω στην αγορά χρονομεριστικών δικαιωμάτων αποκλειστικότητας όπως έχει κάνει μέχρι τώρα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Dec 2021 22:20 #258346 by Stathis Moose Stathopoulos
Alan Wake 2
Το πρώτο τρέιλερ στα The Game Awards.

Η Remedy Entertainment ανακοίνωσε το Alan Wake II στα The Game Awards.

Το Alan Wake II θα κυκλοφορήσει το 2023. Επί σκηνής στο Microsoft Theater ανέβηκε ο Sam Lake, Creative Director της Remedy Entertainment. Θα είναι το πρώτο Survival Horror της Remedy και επίσημα, μιας και το πρώτο Alan Wake είχε απλά στοιχεία Horror.Περισσότερα για το Alan Wake II θα μάθουμε το καλοκαίρι του 2022.

Το Alan Wake II θα κυκλοφορήσει το 2023.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Dec 2021 18:37 #259169 by Stathis Moose Stathopoulos
Θα παραμείνει Third-PersonΗ Remedy Entertainment δήλωσε ότι το Alan Wake II θα παραμείνει Third-Person, όπως και ο προκάτοχός του. Επίσης, ο Matthew Porretta θα επιστρέψει ως η φωνή του συγγραφέα πρωταγωνιστή (ήταν ο Dr. Casper Darling στο video game "Control"). Ο Ilkka Villi θα κάνει επίσης την επιστροφή του για το motion capture του πρωταγωνιστή. Είχε αναλάβει επίσης τον Alan Wake στο πρώτο μέρος.
Το Alan Wake II θα κυκλοφορήσει το 2023 για PC, PS5 και Xbox Series X.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification