Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

South of Midnight

11 Jun 2024 23:10 #276207 by Θανάσης Αφατίδης
Η Compulsion Games, δημιουργός του "We Happy Few," ανακοίνωσε το South of Midnight, ένα νέο Third-Person Action-Adventure Game. Το Game παρουσιάστηκε στο Xbox Showcase 2023 με ένα εντυπωσιακό stop-motion trailer, δίνοντας μια ματιά στον μοναδικό κόσμο και την ατμόσφαιρά του.Το South of Midnight διαδραματίζεται σε μια φανταστική εκδοχή του Νότου των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου η μαγεία και ο υπερφυσικός κόσμος συνυπάρχουν. Ο παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο της Hazel, η οποία ξεκινά μια αποστολή για να σώσει τη μητέρα της και να αποκαταστήσει τις ισορροπίες σε έναν κόσμο γεμάτο αρχαία πλάσματα και μυστηριώδη φαινόμενα.Η Hazel χρησιμοποιεί μια αρχαία δύναμη, γνωστή ως Weaving, για να αποκαθιστά τα πλάσματα και να αποκαλύπτει τα τραύματα που τα βασανίζουν. Το Game επικεντρώνεται στην αντιμετώπιση καταστροφικών Haints και την εξερεύνηση διαφόρων περιοχών του Νότου, ενώ η Hazel χρησιμοποιεί τη μαγεία της τόσο για μάχες όσο και για μετακινήσεις.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Jun 2024 09:06 #276221 by Nikos Georgopoulos
South of Midnight
Νέο Adventure από τους δημιουργούς του We Happy Few.

Η Compulsion Games, δημιουργός του "We Happy Few," ανακοίνωσε το South of Midnight, ένα νέο Third-Person Action-Adventure. Το South of Midnight παρουσιάστηκε στο Xbox Showcase 2023 με ένα εντυπωσιακό stop-motion trailer, δίνοντας μια ματιά στον μοναδικό κόσμο και την ατμόσφαιρά του.

Το South of Midnight διαδραματίζεται σε μια φανταστική εκδοχή του Νότου των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου η μαγεία και ο υπερφυσικός κόσμος συνυπάρχουν. Ο παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο της Hazel, η οποία ξεκινά μια αποστολή για να σώσει τη μητέρα της και να αποκαταστήσει τις ισορροπίες σε έναν κόσμο γεμάτο αρχαία πλάσματα και μυστηριώδη φαινόμενα.

Η Hazel χρησιμοποιεί μια αρχαία δύναμη, γνωστή ως Weaving, για να αποκαθιστά τα πλάσματα και να αποκαλύπτει τα τραύματα που τα βασανίζουν. Το South of Midnight επικεντρώνεται στην αντιμετώπιση καταστροφικών Haints και την εξερεύνηση διαφόρων περιοχών του Νότου, ενώ η Hazel χρησιμοποιεί τη μαγεία της τόσο για μάχες όσο και για μετακινήσεις.

Το πρώτο trailer του South of Midnight κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2023 κατά τη διάρκεια του Xbox Showcase, χρησιμοποιώντας stop-motion animation για να εισάγει τους χαρακτήρες και την ατμόσφαιρα του South of Midnight. Ένα δεύτερο trailer, που κυκλοφόρησε το 2024, αποκάλυψε περισσότερα για τους μηχανισμούς του South of Midnight και τα πλάσματα που θα αντιμετωπίσει η Hazel.
Το South of Midnight διαθέτει μια μοναδική καλλιτεχνική κατεύθυνση που συνδυάζει στοιχεία μαγικού ρεαλισμού με τη Southern Gothic αισθητική. Η SoundTrack είναι εμπνευσμένο από τη μουσική παράδοση του Αμερικανικού Νότου, προσφέρει μια βαθιά συναισθηματική και ατμοσφαιρική εμπειρία.

Σύμφωνα με τον TQ Jefferson της Survios, "Η Hazel είναι ένας πολυσύνθετος χαρακτήρας με βαθιά ιστορία και προσωπικότητα, σχεδιασμένη να αντικατοπτρίζει τις πραγματικές εμπειρίες και τα προβλήματα των ανθρώπων." Η ανάπτυξη του χαρακτήρα της Hazel έγινε με προσοχή στην αντιπροσώπευση, διασφαλίζοντας ότι η φωνή της γράφτηκε από γυναίκες με διαφορετικές εμπειρίες και απόψεις.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification