Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

The Pirate Queen: A Forgotten Legend

01 Jun 2023 11:31 #271295 by Ερμής Δερβίσης

Το The Pirate Queen: A Forgotten Legend είναι ένα επερχόμενο Puzzle Adventure για VR με πρωταγωνίστρια την Lucy Liu.

Η ιστορία θα αφορά την ζωή της Cheng Shih, που ήταν ο πιο επιτυχημένος πειρατής, έχοντας ένα στόλο 70.000 ανθρώπων τον 19ο αιώνα. Στον ρόλο της Shih θα δούμε την Lucy Liu, γνωστή για ταινίες όπως τα Charlie’s Angels και Kill Bill. Εταιρία ανάπτυξης του The Pirate Queen θα είναι η Singer Studios. Η Game Director Eloise Singer δήλωσε: Η Lucy είναι ένα τεράστιο ταλέντο και η ερμηνεία της ως Pirate Queen είναι πραγματικά εξαιρετική. Ήταν μεγάλη χαρά που δουλέψαμε μαζί της για να φέρουμε τον χαρακτήρα στη ζωή και η δυνατότητά της να φέρει βάθος στον χαρακτήρα πρόσθεσε διάφορες βαθμίδες πολυπλοκότητας στην προσωπικότητα της Cheng Shih.
Η Lu έχει ξαναδουλέψει σε video games, καθώς είχε παίξει την Vivienne στο Sleeping Dogs, την Alex στο Charlie’s Angels και την Elise στο SSX Tricky. Η ίδια δήλωσε: Είμαι ενθουσιασμένη που δουλεύω με την Eloise για να φέρουμε στην ζωή την ξεχασμένη ιστορία της Cheng Shih, μίας αξιοθαύμαστης γυναίκας που έγινε ο πιο δυνατός ηγέτης πειρατών στην εποχή της Δυναστείας Qing. Το project αποτελεί την πρώτη φορά που ερμηνεύω έναν χαρακτήρα μέσα από αυτό τον τρόπο και με τιμάει που θα συνεργαστώ με την Singer Studios για να μοιραστούμε αυτή την ιστορία με ένα νέο και μεγαλύτερο κοινό.

Το The Pirate Queen: A Forgotten Legend θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024 για Steam VR και Quest 2.
 
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Jun 2023 02:19 #271342 by Nikos Georgopoulos
The Pirate Queen: A Forgotten Legend
Adventure για VR με πρωταγωνίστρια την Lucy Liu.

Το The Pirate Queen: A Forgotten Legend είναι ένα επερχόμενο Puzzle Adventure για VR με πρωταγωνίστρια την Lucy Liu.

Η ιστορία θα αφορά την ζωή της Cheng Shih, που ήταν ο πιο επιτυχημένος πειρατής, έχοντας ένα στόλο 70.000 ανθρώπων τον 19ο αιώνα. Στον ρόλο της Shih θα δούμε την Lucy Liu, γνωστή για ταινίες όπως τα Charlie’s Angels και Kill Bill. Εταιρία ανάπτυξης του The Pirate Queen θα είναι η Singer Studios. Η Game Director Eloise Singer δήλωσε: Η Lucy είναι ένα τεράστιο ταλέντο και η ερμηνεία της ως Pirate Queen είναι πραγματικά εξαιρετική. Ήταν μεγάλη χαρά που δουλέψαμε μαζί της για να φέρουμε τον χαρακτήρα στη ζωή και η δυνατότητά της να φέρει βάθος στον χαρακτήρα πρόσθεσε διάφορες βαθμίδες πολυπλοκότητας στην προσωπικότητα της Cheng Shih.Η Lu έχει ξαναδουλέψει σε video games, καθώς είχε παίξει την Vivienne στο Sleeping Dogs, την Alex στο Charlie’s Angels και την Elise στο SSX Tricky. Η ίδια δήλωσε: Είμαι ενθουσιασμένη που δουλεύω με την Eloise για να φέρουμε στην ζωή την ξεχασμένη ιστορία της Cheng Shih, μίας αξιοθαύμαστης γυναίκας που έγινε ο πιο δυνατός ηγέτης πειρατών στην εποχή της Δυναστείας Qing. Το project αποτελεί την πρώτη φορά που ερμηνεύω έναν χαρακτήρα μέσα από αυτό τον τρόπο και με τιμάει που θα συνεργαστώ με την Singer Studios για να μοιραστούμε αυτή την ιστορία με ένα νέο και μεγαλύτερο κοινό.

Το The Pirate Queen: A Forgotten Legend θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024 για Steam VR και Quest 2.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification