Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Tchia

13 Sep 2021 15:15 #255444 by Ερμής Δερβίσης

Open-world Adventure, εμπνευσμένο από το νησί Νέα Καληδονία

Κατά τη διάρκεια του PlayStation Showcase, παρουσιάστηκε το Tchia, ένα Open-world Adventure από την εταιρεία ανάπτυξης Awaceb.
Στον κόσμο του θα μπορείτε να σκαρφαλώσετε, να κάνετε gliding, να κολυμπήσετε και να σαλπάρετε με την βάρκα σας στο πέλαγος. Επιπλέον θα μπορείτε να κάνετε την κίνηση Soul Jump, η οποία σας επιτρέπει να πάρε τον έλεγχο 30 διαφορετικών ειδών ζώων. Τέλος όπως είδαμε στο τρέιλερ μπορείτε να παίξετε Ukulele, με τρόπο παρόμοιο με την κιθάρα στο The Last of Us: Part II. Οι μελωδίες σας θα επηρεάζουν και θα αλλάζουν τον κόσμο.Την πρωταγωνίστρια θα μπορείτε να την κάνετε customize με εκατοντάδες διαφορετικά cosmetics, όπως και την βάρκα σας. Στο ταξίδι σας θα έχετε διάφορα χρήσιμα items όπως φακό, σφεντόνα, πυξίδα και κάμερα. Η εταιρεία ανάπτυξης Awaceb δήλωσε ότι έχει από τα τοπία της Νέας Καληδονίας, όπου βρίσκεται και η έδρα της.

Το Tchia θα κυκλοφορήσει το 2022 για PC, PS5 και PS4.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 May 2022 19:03 #264435 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Tchia
Αναβολή κυκλοφορίας για το 2023 μαζί με νέο τρέιλερΗ εταιρεία ανάπτυξης Awaceb ανακοίνωσε ότι το Tchia θα κυκλοφορήσει τελικά το 2023.Ο λόγος είναι ότι θέλουν να τελειοποιήσουν όλους τους τομείς και τις μικρές λεπτομέρειες του Tchia, οι οποίες θα το κάνουν μία ξεχωριστή εμπειρία και το καλύτερο δυνατό παιχνίδι που μπορούν να κυκλοφορήσουν.


Update on Tchia ⬇️? pic.twitter.com/knQYkJSYT1

— Tchia (Awaceb) - Wishlist it! (@awaceb) May 20, 2022

Πέρα από την ανακοίνωση, κυκλοφόρησε και ένα νέο τρέιλερ του Tchia το οποίο παρουσιάζει την εξερεύνηση του ωκεανού.Το Tchia θα κυκλοφορήσει το 2023 για PC, PS5 και PS4.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification