Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Subnautica: Below Zero

14 Apr 2021 11:33 #249359 by Ερμής Δερβίσης

Η συνέχεια του Subnautica έρχεται τον Μάιο.

Το Subnautica: Below Zero, sequel του Subnautica του 2018, έρχεται τον Μάιο.

Στο Subnautica: Below Zero θα υπάρχει μία νέα ιστορία, καινούργια περιβάλλοντα για να εξερευνήσετε, καινούργια items για να φτιάξετε και νέα μυστήρια για να λύσετε. Το παιχνίδι αποτελεί συνέχεια του Subnautica και βρίσκεται σε Early Access εδώ και δύο χρόνια. Στο τρέιλερ βλέπουμε επίσης τα πλάσματα που θα συναντήσετε, όπως τα Sea Monkeys και Snow Stalkers.



Το Subnautica: Below Zero θα κυκλοφορήσει στις 14 Μάιου για PC, PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox One και Switch.
 
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 May 2021 05:02 - 25 May 2021 05:04 #251466 by Γιώργος Τσάκωνας
 

Ξεκίνησα να παίζω Subnautica: Below Zero και έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος. Τα γραφικά είναι εξαιρετικά και υπάρχει μεγάλη πληθώρα χλωρίδας και πανίδας, αν και η δεύτερη είναι ίσως λίγο φτωχότερη από αυτή του αρχικού παιχνιδιού. Το σενάριο μέχρι στιγμής δείχνει συμπαθητικό. Το soundtrack είναι αρκετά ατμοσφαιρικό και συνεισφέρει ιδιαίτερα στην μετάδοση συναισθημάτων. Περισσότερα στο review που θα δημοσιευτεί σύντομα.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Jun 2021 19:17 #251945 by Γιώργος Τσάκωνας
Διαβάστε το review του Subnautica: Below Zero



Ολοκλήρωσα το Subnautica: Below Zero και μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Το σενάριο είναι αρκετά ενδιαφέρον και το παιχνίδι εστιάζει πιο πολύ σε αυτό σε σύγκριση με το πρώτο Subnautica. Τα γραφικά είναι πολύ όμορφα, ενώ οι εξαιρετικοί ήχοι του παιχνιδιού επανορθώνουν σε μεγάλο βαθμό για το μάλλον αδιάφορο soundtrack.

Βρήκα την διάρκεια επίσης ικανοποιητική, αν και λίγο μικρότερη από αυτήν του πρώτου τίτλου. Γενικότερα πρόκειται για μία πλήρη εμπειρία Survival και ένα ικανοποιητικό sequel του Subnautica που δεν πρέπει να λείπει από κανέναν fan του είδους. Διαβάστε περισσότερα στο review μου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Apr 2022 12:02 #263043 by Nikos Georgopoulos
Ένα νέο Subnautica βρίσκεται σε ανάπτυξη




Θα είναι Turn-Based Strategy.

Η εταιρεία ανάπτυξης Unknown Worlds ετοιμάζει ένα νέο Subnautica, κάτι που άφησε σαφώς να εννοηθεί μέσα από αγγελία εργασίας, στην οποία ζητάει Senior Narrative Designer.

Η θέση αφορά "το επόμενο παιχνίδι στο σύμπαν Subnautica" όπως αναφέρει χαρακτηριστικά. Το tweet της Unknown Worlds αναφέρει: "Αναζητούμε Senior έναν Narrative Designer για να συνεργαστεί μαζί μας, για να βοηθήσει στη διαμόρφωση του επόμενου video game στο σύμπαν του Subnautica". Η κωδική του ονομασία είναι Project M. και περιγράφεται ως ένα «εξ ολοκλήρου μοναδικό Turn-Based Strategy βασισμένο σε έναν κόσμο επιστημονικής φαντασίας».


We're seeking a Senior Narrative Designer to work with us to help shape the next game in the Subnautica universe! ?️?

Come and join our fully remote studio and let's make great games together. Check out the full job description here ? t.co/SfOKSmKpkT

— Unknown Worlds (@UnknownWorlds) April 7, 2022

Το παιχνίδι σύμφωνα με τις αγγελίες βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης. Η Unknown Worlds έγινε το έκτο στούντιο στον όμιλο Krafton, όταν εξαγοράστηκε από την εταιρεία πέρυσι. Στον όμιλο ανήκουν και οι εταιρείες Striking Distance Studios, Bluehole Studio, RisingWings, Dreamotion και φυσικά τα PUBG Studios.

Η Krafton ανακοίνωσε πρόσφατα την απόφασή της να εισέλθει στην αμφιλεγόμενη αγορά NFT προκειμένου να συνεχίσει να επεκτείνει τις δραστηριότητές της. Το συγκεκριμένο project θα έχει ως στόχο την κατασκευή μιας «πλατφόρμας NFT metaverse» δίπλα στον Naver Z.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification