Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Stonefly

27 Feb 2021 14:50 - 27 Feb 2021 15:03 #246940 by Xintzi
Stonefly was created by Xintzi
Το Stonefly είναι ένα χαλαρό,κουλ, mech adventure που βγαίνει αυτό το καλοκαίρι

Πιλοτάρετε ένα mech μέσα σε ένα μαγεμένο δάσος.  Το Indie studio Flight School ανακοίνωσε τον τελευταίο του τίτλο, Stonefly.


  


Ο τίτλος περιγράφεται ως μια "μαγευτική mech περιπέτεια" με τους χρήστες να αναλαμβάνουν το ρόλο της Annika,μίας εφευρέτριας της οποίας πιλοτάρετε το mech μέσα από ένα μαγεμένο δάσος. Το studio κυκλοφόρησε προηγουμένως το Creature in the Well το 2019. Το Stonefly έρχεται στο PS5, το PS4, το Xbox One, το Xbox Series X/S, το Nintendo Switch και το PC μέσω της εκδότριας MVM Interactive. 

"Το Stonefly είναι ένα συναρπαστικό επόμενο βήμα για τη μικρή ομάδα ανάπτυξής μας. Σχεδιάσαμε ένα παιχνίδι που αντικατοπτρίζει το ταξίδι της Annika για να βρει την αυτοπεποίθησή/εμπιστοσύνη της, ως ένας εφευρέτης που καυχιέται για τις άγνωστες έννοιες του κόσμου", δήλωσε ο διευθυντής του παιχνιδιού Bohdon Sayre.  

"Το MWMi ήταν απίστευτα υποστηρικτικό με το Creature in the Well,έτσι ήταν ένα φυσικό επακόλουθο(ταίριαζε)να συνεργαστεί για το Stonefly. Μας έδωσαν δημιουργική ελευθερία σε κάθε στάδιο καθώς κάναμε το δρόμο μας μέσα από αυτό το φιλόδοξο έργο"(project).  

Ο EVP Ethan Stearns της MVM Interactive πρόσθεσε: "Το Flight School Studio δημιουργεί παιχνίδια που σαγηνεύουν τους παίκτες, κάτι που είναι εμφανές από το πόσο πολύ οι άνθρωποι αγαπούσαν το Creature in the Well για το ικανοποιητικό gameplay και τη μοναδική προσέγγισή του στο είδος hack-and-slash και στα παιχνίδια με dungeons που μοιάζουν επιτηδευμένα μεταξύ τους.Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε ξανά μαζί τους και θα φέρουμε το Stonefly σε παίκτες σε όλο τον κόσμο. Το παιχνίδι προσφέρει στους παίκτες μια διασκεδαστική περιπέτεια σε έναν εκπληκτικό κόσμο που το Flight School Studio δημιούργησε σχολαστικά και μιλάει για την ικανότητα της ομάδας να ανυψώνει τα παιχνίδια και την αφήγηση μέσα από την απίστευτη τεχνική τους(την τέχνη τους)."

 
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification