Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Hidden Deep

08 Feb 2021 11:49 - 08 Feb 2021 11:50 #245898 by Hermez
Hidden Deep was created by HermezΗ Daedalic Entertainment ανακοίνωσε ένα θα κυκλοφορήσει το Hidden Deep, ένα τίτλο τον οποίο έχει αναπτύξει μόνος του ο developer, Lukasz Kaluski.

Ο Kaluski ξεκίνησε την ανάπτυξη του Hidden Deep το 2014 και τα τελευταία τρία χρόνια το χρηματοδοτεί μόνος του. Ο ίδιος έχει δηλώσει στην επίσημη ιστοσελίδα του: "Το Hidden Deep είναι αναμφίβολα το μεγαλύτερο project της ζωής μου, στο οποίο έχω δώσει τον ιδρώτα μου και την καρδιά μου και το έχω ευχαριστηθεί πολύ".Στο Hidden Deep θα εξερευνήσετε μία πολύ μεγάλη εγκατάσταση ο οποίο βρίσκεται στο βάθος ενός ωκεανού την οποία έχουν καταλάβει εξωγήινοι. Στην έρευνα σας θα προσπαθήσετε να μάθετε τι συνέβη στο πλήρωμα και για να επιβιώσετε θα χρησιμοποιήσετε όπλα και gadgets. Το Hidden Deep έχει εμπνευστεί από τις ταινίες Alien και The Thing καθώς και από το πρώτο Half-Life. Στο ταξίδι σας θα περάσετε από περισσότερες από 50 πίστες, ενώ θα υπάρχει και ένα challenge mode στο οποίο θα έχουν τυχαία δομή κάθε φορά.
Attachments:
The following user(s) said Thank You: Frazzle

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Feb 2021 12:05 #245900 by Frazzle
Replied by Frazzle on topic Hidden Deep
Εξαιρετική δουλειά από ένα μόνο developer κιόλας. Αναμένω περισσότερα νέα μέσα στο 2021!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Feb 2021 17:32 #246035 by BigGreekGamer
Replied by BigGreekGamer on topic Hidden Deep
Hidden Deep
2D Action game δημιουργημένο από ένα μόνο άνθρωπο.


Η Daedalic Entertainment ανακοίνωσε ένα θα κυκλοφορήσει το Hidden Deep, ένα τίτλο τον οποίο έχει αναπτύξει μόνος του ο developer, Lukasz Kaluski.

Ο Kaluski ξεκίνησε την ανάπτυξη του Hidden Deep το 2014 και τα τελευταία τρία χρόνια το χρηματοδοτεί μόνος του. Ο ίδιος έχει δηλώσει στην επίσημη ιστοσελίδα του: "Το Hidden Deep είναι αναμφίβολα το μεγαλύτερο project της ζωής μου, στο οποίο έχω δώσει τον ιδρώτα μου και την καρδιά μου και το έχω ευχαριστηθεί πολύ".


Στο Hidden Deep θα εξερευνήσετε μία πολύ μεγάλη εγκατάσταση ο οποίο βρίσκεται στο βάθος ενός ωκεανού την οποία έχουν καταλάβει εξωγήινοι. Στην έρευνα σας θα προσπαθήσετε να μάθετε τι συνέβη στο πλήρωμα και για να επιβιώσετε θα χρησιμοποιήσετε όπλα και gadgets. Το Hidden Deep έχει εμπνευστεί από τις ταινίες Alien και The Thing καθώς και από το πρώτο Half-Life. Στο ταξίδι σας θα περάσετε από περισσότερες από 50 πίστες, ενώ θα υπάρχει και ένα challenge mode στο οποίο θα έχουν τυχαία δομή κάθε φορά.

Το Hidden Deep θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021 για PC και μέχρι τις 9 Φεβρουάριου μπορείτε να δοκιμάσετε το demo του στο Steam.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification