Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

I Am Dead

07 Feb 2021 19:25 - 06 Mar 2021 00:41 #245873 by Smoses
I Am Dead was created by Smoses
Το I Am Dead είναι ένα puzzle Adventure απο την indie εταιρία ανάπτυξης Hollow Ponds. Με διάρκεια 3 ώρες, καταφέρνει να αφηγηθεί μια όμορφη ιστορία και να μας βάλει σε σκέψεις σχετικά με ανθρώπους που έχουμε και δεν έχουμε στην ζωή μας. Τα mechanics του I Am Dead είναι αρκετά απλά και τα puzzles δεν εμφανίζουν την παραμικρή δυσκολία. Όμως αυτό δεν επηρεάζει καθόλου τον αφηγηματικό τομέα, μιας και τα Adventures εστιάζουν σε αυτό.

Για indie, το voice acting είναι εξαιρετικά ποιοτικό, οι χαρακτήρες χαριτωμένοι και ιδιαίτεροι και τα τοπία χρωματιστά και πανέμορφα. Η περιορισμένη ελευθερία που μας δίνει το I Am Dead για εξερεύνηση δεν μας ενοχλεί και τόσο. Το gameplay είναι επαναλαμβανόμενο, ωστόσο λόγω της μικρής του διάρκειας οριακά δεν καταφέρνει να κουράσει. Ο μόνος παράγοντας που μας βάζει σε σκέψεις σχετικά με την αγορά του είναι η τιμή του αναλογιζόμενοι την μικρή διάρκειά του.

Διαβάστε το review εδώ!

Science isn’t about why! It’s about why not!
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Feb 2021 14:10 - 18 Feb 2021 14:17 #246472 by BigGreekGamer
Replied by BigGreekGamer on topic I Am Dead
I Am Dead review

Υπάρχει ζωή μετά τον θάνατο; Μπορεί.
Στις μέρες μας τα Indie δεν είναι και τόσο σπάνια όσο ήταν στο παρελθόν. Πλέον, αρκετοί gamers ίσως προτιμούν τα Indie περισσότερο από κάποιους ΑΑΑ τίτλους. Αυτό συμβαίνει κυρίως γιατί οι Indie εταιρίες πειραματίζονται σε μεγαλύτερο βαθμό από τους τιτάνες της gaming βιομηχανίας. Θα έλεγε κανείς ότι οι μικρές αυτές “εταιρίες” ανάπτυξης έχουν μείνει ακόμα στο δημιουργικό στάδιο και δεν έχουν αναλωθεί από τα πολύπλοκα ζητήματα του μάρκετινγκ, της απήχησης και γενικότερα των πωλήσεων. Για αυτό τον λόγο προσφέρουν στον παίκτη πιο “περίεργες” και πρωτότυπες εμπειρίες σε σύγκριση με τεράστιες εταιρίες ανάπτυξης.

Κάντε κλικ στον τίτλο για να διαβάσετε το αναλυτικό review.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification