Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

A Short Hike

06 Jan 2021 03:12 #244172 by Smoses
A Short Hike was created by Smoses

Το A Short Hike είναι ένα συμπαθητικό Adventure μικρής διάρκειας. Χειρίζεστε ένα γεράκι που περνάει τις διακοπές του με την θεία του σε ένα νησί και στόχος σας είναι να αναρριχειθείτε στην υψηλότερη κορυφή. Αυτό που κάνει το A Short Hike να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα Indie είναι ο "γεμάτος" κόσμος του, οι αξιολάτρευτοι NPC, καθώς και η αισθητική του. Τα mechanics είναι ευχάριστα και δεν παρουσίασαν κανένα πρόβλημα, ωστόσο η ιστορία μου φάνηκε λίγο απότομη.
Αναμείνατε για το σχετικό review!

Science isn’t about why! It’s about why not!
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Jan 2021 13:18 #244195 by BigGreekGamer
Replied by BigGreekGamer on topic A Short Hike
A Short Hike review


Μια μικρή περιπέτεια με πρωταγωνίστρια ένα γεράκι.

Είναι απίθανο το τι μπορεί να κάνει κάποιος με υπομονή, επιμονή και έναν υπολογιστή. Εκεί που παλαιότερα ίσως χρειαζόταν ομάδες ολόκληρες για να γράψουν χιλιάδες γραμμές κώδικα για ένα παιχνίδι, πλέον με εργαλεία όπως το Unity, κάποιος μπορεί μόνος του να δημιουργήσει, σχετικά ανώδυνα, το δικό του παιχνίδι. Αυτό έκανε ο Καναδός Adam Robinson-Yu ή αλλιώς γνωστός ως adamgryu. Ο Adam έχοντας δουλέψει ήδη πάνω σε ένα Indie με όνομα Pitfall Planet, αποφάσισε στις διακοπές του να αναπτύξει μόνος του ένα άλλο Indie και έθεσε στον εαυτό του διορία τριών μηνών για να το καταφέρει. Το αποτέλεσμα είναι το A Short Hike.

Ένα open-world Adventure μικρής διάρκειας με pixel-art γραφικά και συμπαθητικούς χαρακτήρες. Το A Short Hike έλαβε διθυραμβικές κριτικές όταν πρωτοκυκλοφόρησε στα PC και παρά την μικρή του διάρκεια κατάφερε να συγκεντρώσει φανατικούς οπαδούς. Ας εξετάσουμε λοιπόν την έκδοση του A Short Hike για το Switch και να δούμε αν αξίζει την μικρή τρύπα στην τσέπη σας.

Κάντε κλικ στον τίτλο για να διαβάσετε ολόκληρο το review

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Mar 2021 00:44 #247363 by Smoses
Replied by Smoses on topic A Short Hike
Το A Short Hike είναι αυτό που ακριβώς περιγράφει ο τίτλος, μια μικρή περιπέτεια. Με διάρκεια 1-2 ώρες είναι ένα παιχνίδι που παίζετε για να κάνετε διάλειμμα απο το κύριο παιχνίδι που παίζετε εκείνη την περίοδο. Οι χαριτωμένοι χαρακτήρες, το χαλαρωτικό soundtrack και τα όμορφα pixel art γραφικά το κάνουν την τέλεια επιλογή.

Διαβάστε το review εδώ!

Science isn’t about why! It’s about why not!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification