Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Fractured Minds

More
14 Nov 2019 20:59 #228487 by Cefirul
Cefirul created the topic: Fractured Minds
Το Fractured Minds είναι δημιούργημα της Emily Mitchell η οποία ξεκίνησε την ανάπτυξη του στα 17 της. Η ιστορία είναι εμπνευσμένη από τις δικές της εμπειρίες και στοχεύει στην συμπαράσταση και ενοποίηση των ανθρώπων που πάσχουν από ψυχικές διαταραχές.

Στο τρέιλερ θα δείτε first person gameplay καθώς ο παίκτης προχωράει ανάμεσα από πολύχρωμα και σκοτεινά επίπεδα που υποδεικνύουν τα διάφορα είδη καταστάσεων που καλείστε να αντιμετωπίσετε.

“Δημιούργησα το Fractured Minds για να βοηθήσω ανθρώπους που πάσχουν από χρόνιο άγχος ή ψυχικές διαταραχές, ώστε να μην αισθάνονται μόνοι.”, αναφέρει η δημιουργός.

Ενδιαφέρον έχει ότι το 80% των κερδών από το game θα μοιραστούν ανάμεσα στην Emily Mitchell και τον φιλανθρωπικό οργανισμό Safe In Our World, που ασχολείται με την πληροφόρηση του κόσμου για τους ανθρώπους που πάσχουν από ψυχικές νόσους. Η δράση του οργανισμού υποστηρίζεται από μια σειρά κολοσσών στο χώρο όπως Wired Productions, Microsoft, Curve Digital και μερικά ακόμη βαρύγδουπα ονόματα του χώρου.

Σκοπός της φιλανθρωπικής οργάνωσης είναι η δημιουργία ενός ψηφιακού προορισμού όπου άνθρωποι που πάσχουν από ψυχικές διαταραχές θα μπορούν να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες, όπως και να πληροφορηθούν για την εκάστοτε διαταραχή αλλά και να μάθουν από τις εμπειρίες άλλων ανθρώπων.

Το Fractured Minds κοστίζει 1,99 ευρώ και είναι διαθέσιμο για PC, PS4, Xbox One και Switch.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.588 seconds
Notification