Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Luigi’s Mansion 3

14 Sep 2018 14:17 - 14 Sep 2018 14:20 #218860 by Γιώργος Λόλας

Luigi’s Mansion 3

Η Nintendo ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Luigi’s Mansion 3 για το Switch.

Το Luigi’s Mansion 3 θα επαναφέρει την Action-Adventure σειρά με πρωταγωνιστή τον Luigi σε οικιακή κονσόλα, έπειτα από 17 ολόκληρα χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου Luigi’s Mansion για το GameCube. Για άλλη μια φορά, έχουμε την ίδια συνταγή, δηλαδή κυνηγάτε φαντάσματα μέσα σε επαύλεις.



Το Luigi’s Mansion 3 θα κυκλοφορήσει για Switch μέσα στο 2019.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 May 2020 13:32 #234360 by Σταμάτης Καράμπογας
Μέχρι στιγμής το Luigi's Mansion 3 είναι ένα από τα πιο διασκεδαστικά games που έχω παίξει στο Switch. Τα γραφικά του είναι εμφανώς αναβαθμισμένα και κλάσεις ανώτερα από το Luigi's Mansion 2. Το combat είναι άκρως εθιστικό, αν και λίγο μονότονο, ενώ οι γρίφοι έχουν μεταβλητό βαθμό δυσκολίας, κάτι που το κάνει απρόβλεπτο.
Με το που μπήκε το cartridge, οι πρώτες ώρες έφυγαν αέρας! Δεν έχω ασχοληθεί ακόμα με τα extra modes που προσφέρει, καθώς ούτε και με το multiplayer, αφού το story mode έχει γύρω στις 10+ ώρες gameplay. Ωστόσο, στο τελικό review που θα ανέβει σύντομα θα αναλυθούν όλα τα modes εκτενώς.

Science isn’t about why! It’s about why not!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 May 2020 14:11 #234607 by Σταμάτης Καράμπογας
Διαβάστε το αναλυτικό review εδώ!

Μιας και πλέον τερμάτισα το Luigi's Mansion 3 και έχω παίξει και τα multiplayer, έχω να πω ότι το Luigi's Mansion 3 είναι must-have για όλους τους κατόχους του Switch!

Είναι ένα από τα games που τα βλέπεις και λες "αυτό είναι της Nintendo". Μπορεί να μην είναι σαν τα AAA άλλων κονσολών, αλλά εμπεριέχει όλη την φιλοσοφία της Nintendo μέσα του. Είναι διασκεδαστικό, εθιστικό, όμορφο και γίνεται ακόμα καλύτερο με παρέα! Αν και η ιστορία του έχει ένα εμφανές και κλασικό μοτίβο, αυτό δεν του αφαιρεί και πολύ, μιας και το αναπληρώνει με διασκεδαστικούς γρίφους και όμορφα περιβάλλοντα.

Θα ήταν ωραίο να δούμε κάποια στιγμή τους Mario και Luigi να έχουν κανονικό voice acting και όχι απλά να επαναλαμβάνουν φράσεις, αλλά φαίνεται πως αυτή η μέρα θα αργήσει να έρθει. Επίσης, μπορεί το game να λέγεται Luigi's Mansion 3, αλλά δεν θα ήταν κακή ιδέα να έχει κάποια segments στα οποία μπορείς να χειριστείς τους Mario, Peach και τα Toads, ή έστω να είναι playable στο multiplayer.

Science isn’t about why! It’s about why not!

Please Log in or Create an account to join the conversation.