Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

The Endless Mission: Φτιάξτε Unity games παίζοντας

28 Mar 2018 21:24 #213813 by Μάνος Γρυπάρης
Μετά τα Game Dev Story και Game Dev Tycoon στα οποία ελέγχατε μια εταιρεία ανάπτυξης και φτιάχνατε games μέσω απλών επιλογών κειμένου, πλέον το Game Development Simulation δείχνει να εξελίσσεται.

Στο The Endless Mission της E-Line Media έχουμε να κάνουμε με ένα Sandbox Adventure, το οποίο βασίζεται σε ιστορία, σύμφωνα με την οποία δημιουργείτε Unity games. Θα μπορέσετε να παίξετε διάφορα genres και να ολοκληρώσετε αποστολές. Ενώ βρίσκεστε σε ένα genre θα συλλέγετε assets (γραφικά) και χαρακτηριστικά του gameplay από το εκάστοτε παιχνίδι, εργαλεία τα οποία θα γίνονται διαθέσιμα για τις νέες δημιουργίες σας. Θα μπορείτε δηλαδή να συνδυάσετε χαρακτήρες, περιβάλλοντα που βρίσκετε και στοιχεία από τα games που παίζετε για να φτιάξετε τα δικά σας.

Η ομάδα των συγγραφέων του παιχνιδιού έχει δουλέψει στα Middle Earth: Shadow of War, Rise of the Tomb Raider και The Crew, απαρτίζοντας πλέον την Sleep Deprivation Lab. Το The Endless Mission βασίζεται στην εξερεύνηση και καλείστε να μάθετε πράγματα για τον κόσμο και να τα χειριστείτε σύμφωνα με τις ιδέες σας ή ακόμα και να αλλάξετε τον κώδικα. Η Unity Engine αξιοποιείται πολύ εύκολα, αλλά για τους πιο έμπειρους υπάρχει πάντα και ο κώδικας. Η ιστορία του παιχνιδιού θα αποκαλυφθεί σύντομα.

Το The Endless Mission θα κυκλοφορήσει για PC μέσω Steam το καλοκαίρι του 2018.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification