Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Ode από την Ubisoft

28 Nov 2017 12:21 #208789 by Μάνος Γρυπάρης
Η Ubisoft ανακοίνωσε το Ode, ένα Exploration Adventure βασισμένο στη μουσική που περιέχει όμορφο art style.

Στο Ode θα ταξιδέψετε σε τέσσερις μουσικούς κήπους, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του Joy, ο οποίος συλλέγει αστέρια που έχουν πέσει. Όσο περισσότερα αστέρια συλλέγετε, τόσο καλύτερη εμπειρία ήχου και εικόνας αποκτάτε. Οι κήποι γεμίζουν με μουσικά φυτά που βγάζουν συγκεκριμένες νότες, κάτι που θα σας βοηθήσει να στήσετε ένα μουσικό χαλί σε κάθε level. Με απλά challenges ξεκλειδώνετε νέα μουσικά μέρη και έτσι στήνετε ένα πλήρες μουσικό αποτέλεσμα.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:



Το Ode δημιουργήθηκε έχοντας ως στόχο να προσφέρει μία διασκεδαστική και ευχάριστη εμπειρία. Το δημιούργησε η Ubisoft Reflections που ανέπτυξε και τα Grow Home, Grow Up και Atomega.

Το Ode κυκλοφορεί από σήμερα για PC, μέσω του UPlay.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Apr 2018 20:03 - 10 May 2018 07:20 #214419 by Γιώργος Τζίτζιφας
Το Ode είναι ένα συμπαθητικότατο μουσικό Adventure στο οποίο χειρίζεστε ένα χαριτωμένο αστέρι το οποίο έπεσε από τον ουρανό σε κάποιον μουσικό πλανήτη και προσπαθεί να επιστρέψει. Όσο προχωράτε μέσα σε κάθε level, τόσο αναπτύσσετε το μουσικό θέμα το οποίο το "ντύνει". Η ατμόσφαιρά του είναι αρκετά "ταξιδιάρικη" και προτείνεται για όλες τις ηλικίες.

Μην περιμένετε αστείρευτη δράση, μιας και δεν υπάρχουν εχθροί και δεν μπορείτε να χάσετε. Το Ode είναι ένα ιδανικό δώρο για κάποιο παιδί, μιας και δεν περιέχει ίχνος βίας και τα Platform στοιχεία του θα του κρατήσουν την προσοχή. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στο review μου: Ode Review

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification