Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Concrete Genie

30 Oct 2017 19:08 #207742 by Μαρίνος Τζώτζης
Κατά τη διάρκεια της Press conference της Sony στην Paris Games Week ανακοινώθηκε to Concrete Genie, ένα νέο PS4 exclusive στο οποίο σχεδιάζετε graffiti, ενώ οι δημιουργίες που σχεδιάζετε στους τοίχους θα ζωντανεύουν. Ο σχεδιασμός τους θα γίνεται λογικά με το PlayStation Move. Εν τω μεταξύ, θα δέχεστε bullying από διάφορες συμμορίες.

Δείτε το πολύχρωμο τρέιλερ:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Oct 2018 14:58 #219465 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Concrete Genie
Concrete Genie: Περίοδος κυκλοφορίας
Ανακοινώθηκε από την PixelOpus.


Το Concrete Genie θα καταφτάσει στο PS4 νωρίτερα απ’ όσο περιμέναμε.

Η ανακοίνωση της εκ νέου καθυστέρησης του Days Gone έφερε μεγάλο κύμα αναστάτωσης στους κατόχους PS4 και fans του παιχνιδιού. Παρόλα αυτά, η Sony εξηγήθηκε και θέλησε να τους “γλυκάνει” λίγο αναφέροντας την περίοδο κυκλοφορίας ορισμένων PlayStation exclusives. Ανάμεσα σε αυτά αναφέρθηκε και το Concrete Genie της PixelOpus. Η Sony αποκάλυψε πως ο συγκεκριμένος αποκλειστικός τίτλος για το PS4 θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2019.

Έτσι, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει πολύ νωρίτερα απ’ όσο περιμέναμε, αφού δεν είχε αναφερθεί μέχρι πρότινος κάποια περίπτωση ημερομηνίας ή περιόδου κυκλοφορίας για το Concrete Genie. Το Days Gone τοποθετήθηκε στις 26 Απριλίου, πράγμα που καθιστά σχεδόν απίθανο να δούμε το Concrete Genie τον ίδιο μήνα, άρα μάλλον θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο ή τον Μάιο. Θυμίζουμε πως το παραπάνω Action-Adventure ανακοινώθηκε στην Paris Games Week του 2017, πριν από έναν χρόνο περίπου.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Oct 2019 01:59 #227668 by Γιάννης Σιδηρόπουλος
Διαβάστε το αναλυτικό review του Concrete Genie!

Η περιπέτεια του Ash αποδείχτηκε αρκετά ευχάριστη. Η PixelOpus δεν ήταν της εμπιστοσύνης κι όμως μας πρόσφερε μία πολύ όμορφη ιστορία, με ακόμα πιο ωραία μηνύματα και έναν φανταστικό κόσμο. Η τέχνη συναντά την φαντασία στο Concrete Genie και έτσι είναι καθαρά στο χέρι σας το πόσο θα ομορφύνετε την Denska. Ένα άκρως απολαυστικό Action-Adventure. Με λίγο υψηλότερο κόστος παραγωγής θα μπορούσε κάλλιστα να ενταχθεί στα πιο ισχυρά PS4 exclusives.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification