Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Detroit: Become Human

05 Feb 2020 14:51 #231380 by Παντελάκης Ευάγγελος
Εχω κερδίσει 6 Platinum και μέχρις στιγμής δεν είχα λάβει κανένα δώρο αλλά μόλις τώρα διαπίστωσα πως έλαβα συγχαρητήριο email για την Πλατίνα στο Detroit Become Human με δώρο ένα Avatar xD

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

File Attachment:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 May 2020 00:57 #234376 by Giorgos Tsolaridis
Τα Detroit: Become Human, Heavy Rain και Beyond: Two Souls έρχονται στα PC
Το Beyond: Two Souls στο Steam.

Σύμφωνα με καταχώρηση του Steam Database , το Beyond: Two Souls θα κυκλοφορήσει και στο Steam.

Η είδηση αυτή είναι αναμενόμενη, μιας και η κυκλοφορία αυτή κλείνει ένα χρόνο στο Epic Games Store, άρα λήγει και το timed exclusivity.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 May 2020 21:18 #234761 by Giorgos Tsolaridis
Τα Detroit: Become Human, Heavy Rain και Beyond: Two Souls στα PC
Θα είναι διαθέσιμα τον Ιούνιο στο Steam.


Η Quantic Dream με σχετικό post στο Twitter ανακοίνωσε ότι τα Detroit: Become Human, Heavy Rain και Beyond: Two Souls θα είναι διαθέσιμα στις 18 Ιουνίου στο Steam. Δείτε το σχετικό tweet.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Aug 2020 02:00 #237556 by Giorgos Tsolaridis
Το Detroit: Become Human σημείωσε 5 εκατομμύρια πωλήσεις

Ελάχιστοι streamers χρησιμοποίησαν το Twitch plugin.
Η Quantic Dream ανακοίνωσε ότι το Detroit: Become Human έφτασε τις 5 εκατομμύρια πωλήσεις, μετά και την κυκλοφορία του στο Steam. Επίσης, το Twitch extension Detroit: Community Play, έχει χρησιμοποιηθεί από 500 streamers, οι οποίοι έλαβαν 1,5 εκατομμύρια ψήφους από viewers που ήθελαν να αποφασίσουν μαζί με τους streamers για το τι απόφαση θα λάβουν in-game.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Sep 2021 20:53 #255699 by Stathis Moose Stathopoulos
Επικεφαλής της εταιρίας μήνυσαν επιτυχώς την Le Monde για συκοφαντική δυσφήμιση

Ο David Cage και ο Guillaume de Fondaumière, οι επικεφαλής των Heavy Rain και Beyond: Two Souls από την Quantic Dream, μήνυσαν επιτυχώς τη γαλλική εφημερίδα Le Monde για συκοφαντική δυσφήμιση, αφού η εφημερίδα δημοσίευσε ισχυρισμούς από μέλη της εταιρίας ανάπτυξης για τοξικό εργασιακό περιβάλλον.
Ένα δημοσίευμα της Solidaires Informatique , αναφέρει ότι οι ισχυρισμοί της Le Monde είχα αποδυναμωθεί καθώς δεν μπόρεσε να αποδείξει ορισμένα στοιχεία των δημοσιευμάτων της χωρίς να αποκαλύψει την ανωνυμία των πηγών της. Καμία πλευρά δεν έχει σχολιάσει δημόσια την απόφαση αυτή. Η Mediapart, είναι μια άλλη γαλλική εφημερίδα την οποία μήνυσε η Quantic Dream για τα δημοσιεύματά της. Οι ξεχωριστές υποθέσεις συκοφαντικής δυσφήμισης από την ίδια την εταιρία της Quantic Dream ως εταιρεία, και όχι από τους επικεφαλής, εναντίον της Le Monde και της Mediapart απέτυχαν και οι δύο.

Τον Μάιο του τρέχοντος έτους, η Solidaires Informatique ανέφερε διάφορα στοιχεία της ίδιας της δίκης, μερικά από τα οποία επαληθεύτηκαν ανεξάρτητα και από το GamesIndustry.biz . Κάποια στιγμή, το GamesIndustry.biz ανέφερε ότι οι δικηγόροι της Quantic Dream κατηγόρησαν έναν δημοσιογράφο ότι έγραψε το άρθρο του με λεπτομέρειες για τις συνθήκες εργασίας "ως εκδίκηση για τον Guillaume de Fondaumière που του αρνήθηκε την πρόσβαση στο τμήμα VIP ενός πάρτι της Quantic Dream". Εκείνη την περίοδο, η Quantic Dream εξήγησε ότι είχε μηνύσει τις εφημερίδες για "δημοσίευση άρθρων που πιστεύουν ότι δεν τυπώθηκαν καλόπιστα, ούτε με εύλογη έρευνα ούτε στοιχεία, και τα οποία έβγαλαν ψευδή συμπεράσματα που έβλαψαν εκτενώς τη φήμη και το ηθικό της εταιρίας".

Η διαμάχη ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2018, όταν οι γαλλικές εφημερίδες Le Monde, Mediapart και Canard PC δημοσίευσαν ταυτόχρονα ένα κοινό δημοσίευμα που ισχυριζόταν ανάρμοστη συμπεριφορά και μια κουλτούρα που περιλάμβανε σεξιστικά και ρατσιστικά αστεία εντός της γνωστής εταιρίας ανάπτυξης. Η Quantic Dream, τότε, μόλις ολοκλήρωνε το Detroit: Become Human, τον τρίτο της αποκλειστικό τίτλο για PlayStation, σε συνεργασία με τη Sony. Ο Cage και ο de Fondaumière αμφότεροι αρνήθηκαν τους ισχυρισμούς, λέγοντας ότι "σοκαρίστηκαν" από τις "ατάκες" των πρώην υπαλλήλων και χαρακτήρισαν το γεγονός "γελοίο και παράλογο". Ενισχύοντας την απάντησή της στα δημοσιεύματα του Τύπου, η Quantic Dream εξέδωσε αργότερα μια επίσημη δήλωση, λέγοντας ότι οι καταγγελίες ήταν επιβλαβείς για την εταιρία. Αρκετούς μήνες αργότερα, ξεκίνησε νομικές διαδικασίες.

Ένας ιδιαίτερος τομέας διαφωνίας ήταν η κρυφή αποθήκευση περίπου 600 αμφιλεγόμενων και επεξεργασμένων εικόνων του προσωπικού που χρονολογούνται από το 2013, μερικές από τις οποίες είδαν το φως της δημοσιότητας μετά από τα διάφορα δημοσιεύματα. Τον Ιούλιο του 2018, η Quantic Dream έχασε μια δικαστική υπόθεση εναντίον ενός πρώην υπαλλήλου που εγκατέλειψε λόγω των προσβλητικών εικόνων που κυκλοφόρησαν εντός της εταιρίας ανάπτυξης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification