Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Tales from the Borderlands

20 Jan 2021 19:04 #244839 by Giorgos Tsolaridis
Tales from the Borderlands: Το PEGI αξιολόγησε την έκδοση για PS5

Η Telltale Games δεν έχει επιβεβαιώσει την κυκλοφορία για την νέα κονσόλα της Sony.

Το Tales from the Borderlands έχει τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού, καθώς η εταιρεία ανάπτυξης Telltale Games, πήρε ένα franchise το οποίο ήταν βασισμένο κυρίως στην δράση και δημιούργησε μία διασκεδαστική Adventure ιστορία, χωρίζοντας το σε πέντε επεισόδια. Τώρα από ότι φαίνεται δεν είναι διαθέσιμο στο PlayStation Store, όμως ενδέχεται να επιστρέψει σε κάποια μορφή για το PlayStation 5.


Το PEGI, το σύστημα που αξιολογεί τα video games για την Ευρώπη, έχει αξιολογήσει την PS5 έκδοση του Tales from the Borderlands. Έχει αναρτηθεί στο επίσημο site μαζί με τις εκδόσεις των υπολοίπων format και από ότι φαίνεται η αξιολόγηση έγινε στα μέσα του Δεκεμβρίου που μας πέρασε, κάτι που σημαίνει ότι σύντομα ενδέχεται να μάθουμε νεότερα.

Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση από την εκδότρια εταιρεία ώστε να επιβεβαιώσουμε το αν τελικά το Tales from the Borderlands θα κυκλοφορήσει για PS5.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Feb 2021 22:10 #246099 by Γιάννης Παπαργυρίου

Το Tales from the Borderlands 2 που είχε αναπτυχθεί από την Telltale Games πριν το κλείσιμό της θα κυκλοφορήσει τελικά στις 17 Φεβρουαρίου, όπως ανακοινώθηκε από την Gearbox κατά την διάρκεια του The Borderlands Show, μαζί με τις λεπτομέρειες και την ημερομηνία κυκλοφορίας του Borderlands 3 Director’s Cut.

Το παιχνίδι είχε αφαιρεθεί από τα ψηφιακά καταστήματα στα πλαίσια του κλεισίματος της Telltale Games, αλλά θα επιστρέψει στο PS4, το Xbox One και στα PC στις 17 Φεβρουαρίου. Και τα πέντε επεισόδια θα είναι διαθέσιμα ως ένα πακέτο, πρόκειται δηλαδή για το ίδιο παιχνίδι, με μία όμως διαφορά.

Κατά την αρχική κυκλοφορία του Tales from the Borderlands 2, το κάθε επεισόδιο τελείωνε με μια οθόνη “choice comparison” που έδειχνε τις επιλογές που κάνατε σε σχέση με τις αντίστοιχες της ευρύτερης κοινότητας. Αυτό έχει αφαιρεθεί από την επερχόμενη κυκλοφορία, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια εξήγηση ως προς τον λόγο.

Το Tales from the Borderlands 2 περιλαμβάνει τις φωνές πολλών διάσημων και οικείων voice actors όπως οι Troy Baker, Laura Bailey, Nolan North, Patrick Warburton και Chris Hardwick. Η Telltale Games έκλεισε τον Οκτώβριο του 2018 προς έκπληξη κοινού, κριτικών κι εργαζομένων καθώς ήταν σε φάση ολοκλήρωσης της ανάπτυξης του The Walking Dead: The Final Season.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification