Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum. Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.
Escape from Monkey Island
Drawn: The Painted Tower/ Drawn: Dark Flight
Machinarium
The Longest Journey
Broken Sword 1/2
Grim Fandango
Lost Crown: A Ghost Hunting Adventure
Longest Journey. η ατμόσφαιρα που δημιουργούσε το παιχνίδι ήταν πέρα από οτιδήποτε είχα δει μέχρι εκείνη την στιγμή. και επιτέλους είχε φέρει γυναίκα ως κεντρικό χαρακτήρα παιχνιδιου!
Όπως το πες, το Dreamfall: The Longest Journey απο τα νέα. Το παίζω τελευταία. Από τα παλιά μη ξεχνάμε τα Monkey Island, Indiana Jones - Fate of Atlantis (κρίμα που δεν έγινε ταινία ), Day of the Tentacle , Full Throttle και τα Gabriel Knight. Ειναι τόσα πολλά.
Ακριβώς αυτό παίζω κι εγώ τώρα. Πάρα πολύ καλό παιχνίδι ! Στη παιχνίδια που ανέφερες θα ήθελα να προσθέσω και το Grim Fandago. Απίστευτο χιούμορ ! Και υπάρχει patch με ελληνικούς υπότιτλους ! :icon bow:
Εκτός από το Tomb Rider παλιά σε pc και ένα άλλο που μου χάρισαν πριν αρκετά χρόνια,δεν έχω παίξει ξανά περιπέτεια' γι' αυτό μπήκα εδώ να ενημερωθώ για να πάρω κανένα μιας και το επιθύμησα.Αν θέλει κανείς ας μου προτείνει
Δύσκολη ερώτηση. Still life, Atlantis (Το ένα κατά προτίμηση), Gabriel Knight 2, Discworld Noir, Μonkey Island, King's Quest. Σίγουρα θα βρω και άλλα, αλλά νομίζω αυτά είναι αρκετά κραυγαλέα για να μην τα πω. όσο για Tomb Raider no disrespect αλλά το λαράκι ούτε στα όνειρα της δεν είναι adventure...