Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Robbie Swifthand

12 Mar 2011 16:51 - 16 Aug 2017 20:26 #90891 by Μάνος Γρυπάρης
Η εταιρεία ανάπτυξης Pixel Reign ανακοίνωσε και επίσημα το Robbie Swifthand, ένα 2D Platform με ήρωα έναν κλέφτη, το οποίο πλέον βρίσκεται σε τελικό στάδιο ανάπτυξης.

Βάσει σεναρίου, ο Robbie ξυπνάει σε ένα άγνωστο δωμάτιο με ένα μικρό πνεύμα που του λέει ότι πρέπει να σώσει την ανθρωπότητα. Ποιος νοιάζεται; Αν υπάρχει κάποιου είδους ανταμοιβή, θα το κάνει. Δείτε το τελικό announcement trailer:



Ζήστε την εμπειρία μέσω της "οργής" σας και της ικανοποίησης χάρη σε αυτό το hardcore παιχνίδι δράσης. Το Robbie Swifthand θα είναι διαθέσιμο αυτό το φθινόπωρο στο Gamejolt και στο Steam σε early access. Περιλαμβάνει 7 levels, υποστήριξη gamepad και άφθονες προκλήσεις. Το Robbie Swifthand And The Orb Of Mysteries ήταν ένα έργο που ξεκίνησε το 2009, όταν ο lead developer Νίκος Λάριν δούλεψε για 3 μήνες πάνω στην ανάπτυξη του αρχικού παιχνιδιού. Η τελική έκδοση υπόσχεται απλό και διασκεδαστικό gameplay.

Κατεβάστε το demo .

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Nov 2018 14:11 #220085 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Robbie Swifthand
Το Dark Souls των Platform Adventures!

Λίγα μόλις λεπτά και καμία δεκαριά χαμένες ζωές στο Robbie Swifthand and the Orb of Mysteries άρκεσαν για να αναφωνήσουμε “το Rick Dangerous ξαναζεί αλλά δεν βλέπουμε Ναζί”. Ο λόγος που θέλουμε να βαφτίσουμε πνευματικό διάδοχο του μυθικού Platform, το πρώτο game της (ελληνικότατης) εταιρείας ανάπτυξης Pixel Reign, είναι το φανταστικό gameplay. Το Robbie Swifthand and the Orb of Mysteries μαθαίνεται εύκολα και κατακτάται τρομακτικά δύσκολα. Κινούμαστε σε φόντο Indiana Jones, σε Ναό γεμάτο παγίδες, μυστηριώδη ατμόσφαιρα και περιβαλλοντικούς γρίφους. Ο τέλειος συγχρονισμός κινήσεων συνδυάζεται με το “διάβασμα” των κινδύνων προκειμένου να καταστρώσουμε την στρατηγική μας. Είναι αλήθεια πως, όταν παίξαμε το Rick Dangerous, κλαίγαμε από τα νεύρα μας με την δυσκολία του. Ποτέ δεν το τερματίσαμε, ακόμα και όταν προσπαθήσαμε να το πράξουμε με cheat άπειρων ζωών. Μετά από τρεις δεκαετίες σχεδόν μπορούμε να εκτιμήσουμε το μεγαλείο του σχεδιασμού του και να αγαπήσουμε παράλληλα το Robbie Swifthand and the Orb of Mysteries
Πίσω από την λεγεώνα των pixels που πρόκειται να καταβροχθίσουμε με τα μάτια μας παίζοντας το βρίσκονται τα τρία ταλαντούχα στελέχη της Pixel Reign, οι Νίκος Larin, Άγγελος Γκαμηλιάρης και Βίκυ Φυσίκα. Την κυρία της παρέας και τον Νίκο τους γνωρίσαμε από την εξαιρετική δουλειά που έκαναν στο Goo Saga και, παράλληλα, από την θητεία τους στην Aventurine SA. Η τριάδα ίδρυσε την Pixel Reign τον Ιούνιο του 2016 και έβαλε για πρώτο στόχο της να δημιουργήσει ένα Platform. Σαν φανατικοί του είδους που είμαστε σπεύσαμε να το προμηθευτούμε και δεν το μετανιώσαμε ούτε λεπτό.
Διαβάστε την συνέχεια του review εδώ

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.
The following user(s) said Thank You: Γιάννης Μοσχονάς

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Dec 2018 05:58 #220638 by Γιάννης Μοσχονάς
Εξαιρετικό Platform με αυξημένο level δυσκολίας για εμάς τους απαιτητικούς που θεωρούμε ότι το ζόρι στο συγκεκριμένο είδος ισούται με ευχαρίστηση. Οι Έλληνες δημιουργοί απέδωσαν υπέροχα οπτικά και ακουστικά την προσωπικότητα του άπληστου πρωταγωνιστή αλλά και το κλειστοφοβικό περιβάλλον του. Κάθε level είναι μια πρόκληση, ένας γρίφος που θέλει συγκεκριμένες ενέργειες για να επιλυθεί και σε συγκεκριμένο χρόνο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification