Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Romancelvania

22 Oct 2022 00:12 #267185 by Ιωάννης Μαρκαντώνης
Το Romance Platform που θα κλέψει τις καρδιές σας.

 

Το Romancelvania ξεκίνησε σαν Kickstarter project από την εταιρεία ανάπτυξης The Deep End Games, που εργάστηκε στο πρωτότυπο Bioshock, οπότε δεν πρέπει να μας εκπλήσσει. Το Romancelvania είναι ένα σκοτεινό κωμικό genre, αναμειγμένο με το παραδοσιακό τύπο gameplay του Metroidvania, με στοιχεία Dating Simulation, όπου ως Dracula πρωταγωνιστείτε σε ένα reality dating show γεμάτο υπερφυσικούς διαγωνιζόμενους. Ένα ιδιαίτερο παιχνίδι θα λέγαμε, με στοιχεία Castlevania, Count Dracula και Platform games, σε συνδιασμό με ερωτικές περιπτύξεις μεταξύ των χαρακτήρων. Τι λέτε? Το βρίσκετε ενδιαφέρον? Θα το παίζατε? Θα το παίρνατε? Άργησε και η προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Ιωάννης Μαρκαντώνης
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Oct 2022 12:47 #267226 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Romancelvania
Romancelvania
Το Romance Platform που θα κλέψει τις καρδιές σας.

Το Romancelvania ξεκίνησε σαν Kickstarter project από την εταιρεία ανάπτυξης The Deep End Games, που εργάστηκε στο πρωτότυπο Bioshock , οπότε δεν πρέπει να μας εκπλήσσει.

 Το Romancelvania είναι ένα σκοτεινό κωμικό είδος, αναμειγμένο με το παραδοσιακό τύπο gameplay του Metroidvania, με στοιχεία Dating Simulation, όπου ως Dracula πρωταγωνιστείτε σε ένα reality dating show γεμάτο υπερφυσικούς διαγωνιζόμενους.Η αφηγηματική ιστορία του είναι γεμάτη επιλογές, αφήνοντας τους παίκτες ελεύθερους να αποπλανήσουν succubi ή να βγουν με κυνηγούς wolfmen. Καθώς περνάει ο χρόνος, το gameplay δείχνει συμπαγής με δυνατά boss και ποικιλία όπλων.

Το Romancelvania θα κυκλοφορήσει το 2023 για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One και Switch.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification