Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

LittleBigPlanet 3

24 Jan 2015 19:32 #155912 by Μάνος Γρυπάρης

fits79 wrote: Πως μπορω να δω την ενεργεια/ζωη που εχω πριν χασω ολα τα checkpoints?

Δεν εχω δει πουθενα να δειχνει ζωη και θελω να πιστευω οτι δεν εχουν κανει τετοιου ειδους τεραστια πατατα σε ενα παιχνιδι σαν αυτο.

Πραγματικά επειδή το έχω ψάξει κι εγώ δεν έχω βρει κάτι σχετικό.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

24 Jan 2015 22:05 - 24 Jan 2015 22:05 #155927 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic LittleBigPlanet 3
Μιας και ειμαι λιγο πριν το τερμαρτισμο τελικα καταλαβα οτι οταν φτασεις στην τελευταια σου προσπαθεια γινεται κοκκινο αυτο το στρογγυλο που στην ουσια ειναι το checkpoint και ακους και εναν ηχο σαν σειρήνα για να καταλαβεις οτι ειναι το τελευταιο σου checkpoint και μετα πρεπει να κανεις restart την πιστα.

Για ακομα μια φορα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΟ SITE/FORUM για το δωρο του.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Mar 2021 22:56 #247714 by Γιώργος Τσάκωνας
Οι servers έχουν πέσει σε πληθώρα από games της σειράς LittleBigPlanet και φαίνεται πως μάλλον οφείλεται σε επίθεση DDoS.

Η Sony και συγκεκριμένα η ομάδα της με το όνομα XDEV έχουν μέχρι στιγμής επιβεβαιώσει στο Twitter μόνο ότι οι servers αντιμετωπίζουν “τεχνικά προβλήματα”, όμως οι fans υποψιάζονται πως πρόκειται για επίθεση. Πολλοί fans της σειράς LittleBigPlanet ανέφεραν στο Eurogamer πως θεωρούν ότι οι servers μπήκαν στο στόχαστρο ενός ατόμου απογοητευμένου με το πως χειρίζεται η Sony το franchise, το οποίο και ξεκίνησε την επίθεση. Ορισμένοι ακόμα υποστηρίζουν πως το ίδιο άτομο έριξε το social media site LBP.me, το οποίο έχει πέσει εδώ και μήνες.

Μέχρι στιγμής η έκδοση για PlayStation Vita είναι από τις λίγες που δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα. Οι fans της σειράς απαντάνε στο tweet της XDEV επιβεβαιώνοντας τα τεχνικά προβλήματα και ενημερώνοντας την εταιρία για το ενδεχόμενο επιθέσεων DDoS. Κάποιοι από αυτούς χρησιμοποιούν το hashtag #SaveLBP, ενώ αρκετοί αναφέρουν τον κίνδυνο να χάσουν το περιεχόμενο που έχουν δημιουργήσει μέσα στο παιχνίδι αν το πρόβλημα δεν διορθωθεί.

Το πρώτο LittleBigPlanet κυκλοφόρησε από την Media Molecule το 2008, με ένα single-player campaign και ένα πλήρες σετ εργαλείων για δημιουργία χαρακτήρων και παιχνιδιών από τους παίκτες. Το ακολούθησαν δύο sequels και spin-offs για handheld κονσόλες, μέχρι που η Sumo Digital αγόρασε το franchise το 2014. Το τελευταίο video game της Sumo Digital ήταν αρκετά διαφορετικό, καθώς αποτελούσε ένα 3D Platformer με πρωταγωνιστή τον Sackboy από τα LittleBigPlanet, χωρίς όμως να περιέχει δυνατότητες δημιουργίας custom περιεχομένου από τους παίκτες. Το παιχνίδι αυτό ονομάζεται Sackboy: A Big Adventure και δεν φαίνεται να έχει επηρεαστεί από την επίθεση.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 May 2021 09:52 #251528 by Giorgos Tsolaridis
Οι servers του LittleBigPlanet δέχονται επιθέσεις  Η Sony τους κατέβασε. 


 Δύο μήνες μετά και πι επιθέσεις στους servers του LittleBigPlanet συνεχίζονται και η Sony  εξέδωσε ανακοίνωση  στην οποία γνωστοποιεί ότι έχει θέσει τους servers εκτός λειτουργίας για την ασφάλεια και την ευημερία των χρηστών. Η Ιαπωνική εταιρεία δήλωσε μάλιστα ότι "παίρνει πολύ σοβαρά την ασφάλεια των χρηστών της".

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

14 Sep 2021 10:35 #255448 by Γιώργος Σκένδρος
Oι servers των LittleBigPlanet θα κλείσουν λόγω των συνεχόμενων επιθέσεων DDos και της τοξικότητας που επικρατούσε.
 

Ο λογαριασμός του LittleBigPlanet στο Twitter δημοσίευσε μια δήλωση που ανακοινώνει την πρόθεσή του να κλείσει τους servers για τα LittleBigPlanet, LittleBigPlanet 2, την έκδοση PS3 του LittleBigPlanet 3 και το LittleBigPlanet Vita, καθιστώντας το περιεχόμενο του LittleBigPlanet 3 για το PS4 τα μόνα επίπεδα που θα επιβιώσουν αλώβητα.
 
Ο λόγος που δίνεται για το κλείσιμο είναι για να παραμείνει η κοινότητα ασφαλής, αναφερόμενοι στο τέλος αυτών των servers ως "ο καλύτερος τρόπος για να προστατεύσουμε την κοινότητα του LittleBigPlanet και να βοηθήσουμε να διασφαλίσουμε ότι το διαδικτυακό μας περιβάλλον παραμένει ασφαλές". Η ενοποίηση των servers έχει περισσότερο νόημα αν αναλογιστεί κανείς τα προβλήματα που μαστίζουν τα παιχνίδια LittleBigPlanet πρόσφατα, συμπεριλαμβανομένων των επιθέσεων DDoS και της παρενόχλησης/ομιλίας μίσους. Tο κοινό του LittleBigPlanet αποτελείται από άτομα όλων των ηλικιών οπότε είναι λογικό ότι η μετριοπάθεια θα αποτελεί υψηλή προτεραιότητα για την ομάδα.

Το single-player και offline co-op περιεχόμενο θα εξακολουθεί να είναι αναπαραγώγιμο στις εκδόσεις που επηρεάζονται. Όλο το περιεχόμενο του LittleBigPlanet εξακολουθεί να είναι προσβάσιμο από την έκδοση 3 του PS4 επίσης. Η ομάδα δεσμεύεται να διατηρήσει ό,τι μπορεί στην τρέχουσα έκδοση.

Το LittleBigPlanet 3 είναι τώρα διαθέσιμο για PS3 και PS4.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.