Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Joe Danger

19 Dec 2013 06:29 #137479 by Γιάννης Μοσχονάς
Το Joe Danger ανήκει στα διασκεδαστικότερα video games με τα οποία ασχολήθηκα τα τελευταία χρόνια. Συνδυάζοντας στοιχεία racing και platform κατορθώνει να μυήσει τον user στα μυστικά της υπερβολικής ταχύτητας και της συντριβής της βαρύτητας χρησιμοποιώντας μια μοτοσικλέτα, χωρίς να φτάνει στα όρια του simulation. :cup: :cup:

Βρήκα το multiplayer mode ελλιπές και είναι πράγματι κρίμα να μην έχουμε την ευκαιρία να κοντράρουμε users από όλο τον κόσμο στις εξωφρενικές του πίστες. Ευτυχώς το πλούσιο downloadable content του αποζημιώνει ενώ η ποικιλία των πιστών εγγυάται πολλές ώρες gaming. :icon bow: :icon bow:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Dec 2022 10:32 - 23 Dec 2022 10:32 #268384 by Στυλιανός Αλμπανίδης
To Joe Danger κυκλοφορεί ως free-to-play στους browsers.


 


Αν θέλετε να διασκεδάσετε με δύο παιχνίδια που είναι διασκεδαστικά και δωρεάν, ίσως θα έπρεπε να επισκεφθείτε την σελίδα της Hello Games, το studio του No Man’s Sky, καθώς έχει κυκλοφορήσει δύο νέες προσθήκες για την έκδοση του Joe Danger, αυτή την υπέροχη Arcade stunt racer series που μπορείτε να την απολαύσετε online.

Πιο συγκεκριμένα, όσοι έχετε μεγάλη επιθυμία για τέτοιου είδους games μπορείτε να δοκιμάσετε το Joe Danger Touch αλλά και το επόμενο Joe Danger Infinity, τα οποία κυκλοφόρησαν το 2013 και 2014 για IOS.

Κάποιοι από εσάς θα γνωρίζετε πως και τα δύο games εξαφανίστηκαν από το App Store το 2017, μετά την απόφαση της Apple να σταματήσει την υποστήριξη 32-bit apps με το λογισμικό IOS11. Αλλά κάτι ευχάριστο συνέβη στις αρχές αυτού του έτους και επιτέλους τα εν λόγω games επιστρέψανε με επανέκδοση.
Ο Sean Murray εξήγησε πως “ Η επιτυχία του No Man’s Sky άφησε στο περιθώριο το Joe Danger. Τα τελευταία δύο χρόνια είχαμε hobby project που αφορούσε την επιστροφή του Joe Danger και το  φτιάχνουμε κομμάτι-κομμάτι μετά από τα 8 χρόνια κυκλοφορίας του.

Οι νέες εκδόσεις του Joe Danger θα παίζονται μέσω web browser. Αν πάλι κάποιος από εσάς δεν έχει καλή σύνδεση στο ίντερνετ μπορεί να προμηθευτεί τα εν λόγω games στην τιμή των 1,99 ευρώ  από το IOS. Η φετινή χρονιά ήταν πολυάσχολη για την Hello Games καθώς όχι μόνο συνέχιζε να βγάζει updates για το No Man’s Sky αλλά βρήκε χρόνο και για την μεταφορά του εν λόγω game στο Switch. Το No Man’s Sky θα συνεχίζει να απλώνει τα φτερά του μέσα στο 2023, με μια νέα έκδοση για iPad παράλληλα με την enhanced έκδοση του για PSVR2.

Διαβάστε περισσότερα για την Hello Games και για περαιτέρω συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.
 
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Dec 2022 15:52 #268435 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Joe Danger
Τo Joe Danger κυκλοφορεί ως free-to-play στους browsers
Από τους δημιουργούς του No Man’s Sky.

Αν θέλετε να διασκεδάσετε με δύο games που είναι διασκεδαστικά και δωρεάν , ίσως θα έπρεπε να επισκεφθείτε το site της Hello Games, το studio του No Man’s Sky, καθώς έχει κυκλοφορήσει δύο νέες προσθήκες για την έκδοση του Joe Danger, αυτή την υπέροχη Arcade stunt racer series που μπορείτε να την απολαύσετε online.

Πιο συγκεκριμένα, όσοι έχετε μεγάλη επιθυμία για τέτοιου είδους games μπορείτε να δοκιμάσετε το Joe Danger Touch αλλά και το επόμενο Joe Danger Infinity, τα οποία κυκλοφόρησαν το 2013 και 2014 για IOS. Κάποιοι από εσάς θα γνωρίζετε πως και τα δύο games εξαφανίστηκαν από το App Store το 2017, μετά την απόφαση της Apple να σταματήσει την υποστήριξη 32-bit apps με το λογισμικό IOS11. Αλλά κάτι ευχάριστο συνέβη στις αρχές αυτού του έτους και επιτέλους τα εν λόγω games επιστρέψανε με επανέκδοση.

Ο Sean Murray εξήγησε πως “ Η επιτυχία του No Man’s Sky άφησε στο περιθώριο το Joe Danger. Τα τελευταία δύο χρόνια είχαμε hobby project που αφορούσε την επιστροφή του Joe Danger και το φτιάχνουμε κομμάτι-κομμάτι μετά από τα 8 χρόνια κυκλοφορίας του.Οι νέες εκδόσεις του Joe Danger θα παίζονται μέσω web browser. Αν πάλι κάποιος από εσάς δεν έχει καλή σύνδεση στο ίντερνετ μπορεί να προμηθευτεί τα εν λόγω games στην τιμή των 1,99 ευρώ από το IOS. Η φετινή χρονιά ήταν πολυάσχολη για την Hello Games καθώς όχι μόνο συνέχιζε να βγάζει updates για το No Man’s Sky αλλά βρήκε χρόνο και για την μεταφορά του εν λόγω game στο Switch.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification