Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum. Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.
Το ότι αντί για λίγα creep σε κάθε lane, έχουν κολλήσει παλαιότερα λόγω lag και πλέον φαίνεται σαν να παίζω strategy; Και πως να σκοτώσω κάποιον όταν δεν μπορώ να δω καν που είναι λόγω lag γιατί μια είναι μπροστά μου και μετά εκτοξεύεται πιο πίσω; Σημείωση, αυτή την εικόνα την τράβηξα αφότου τελείωσε το match και όπως είναι λογικό ποτέ δεν μου έδειξε πως τελείωσε.
Τελείωσε το ματς κι εσύ είχες μείνει στα 7 lvl; Έλα τώρα. Α, και δεν κατάλαβα τι είπες. Εμένα εξακολουθεί να μου φαίνεται κανονική η εικόνα. Καλά ίσως το ότι υπάρχουν τα λουλούδια εκεί το κάνει παράξενο και το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά δικά σας minions, αλλά δεν βλέπω κάτι άλλο. Συνήθως για να δείξεις lag πρέπει να τραβάς βίντεο.
BTW, είχατε προσέξει ότι στην Twisted Treeline έχει κατσαρίδες; Αν κάνετε zoοm θα τις δείτε που περιφέρονται.
TheReaper wrote: Τελείωσε το ματς κι εσύ είχες μείνει στα 7 lvl; Έλα τώρα. Α, και δεν κατάλαβα τι είπες. Εμένα εξακολουθεί να μου φαίνεται κανονική η εικόνα. Καλά ίσως το ότι υπάρχουν τα λουλούδια εκεί το κάνει παράξενο και το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά δικά σας minions, αλλά δεν βλέπω κάτι άλλο. Συνήθως για να δείξεις lag πρέπει να τραβάς βίντεο.
BTW, είχατε προσέξει ότι στην Twisted Treeline έχει κατσαρίδες; Αν κάνετε zoοm θα τις δείτε που περιφέρονται.
Μια φορά σκοτώθηκα στον πρώτο γύρο και μετά δεν πέθανα ξανά. Έκανα μέχρι godlike και όλα τα άλλα που ήταν assists τα έπαιρνε όλα η Sivir. Αν και ήθελα να παίξω με Nunu.
Εδω ενα 3 vs 1.Εμεινα μονος μετα απο 7 λεπτα περιπου...Και κοιταξτε τρομερο σκορ!Και εντομεταξυ και οι 3 να ειναι στο ιδιο level με εμενα(οχι level champ,αλλα λογαριασμου εννοω).Υπ:Απο τα 5 deaths που ειχα,τα 4 εγιναν οταν επαιζα και οι αλλοι 2 noobαδες.
predictor wrote: Παιδια γιατι παιζετε 3v3 games? Δεν εχουν penalty στα exp K ip?
Έχουν μεν penalty αλλά αν είμαστε ομάδα 3 άτομα, προτιμούμε να παίξουμε μόνοι μας ένα 3v3 παρά με άκυρους 5v5. Καλύτερη συνεννόηση, περισσότερη φάση κλπ. Αρκετές φορές μαζευόμαστε 4 και σπανιότερα 5 άτομα οπότε πάμε 5v5.