Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum. Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.
Βασικά εμένα μου αρέσει που παίζω με την παρέα. Αν ήταν να παίζω μόνος μου δεν θα ασχολούμουν καν. Π.χ. χθες το βράδυ λιώναμε με τον Nikoli και τον Thunderhawk.
Lalo μου έκανε κι εμένα αυτό που μου έλεγες εχθές. Απλά όταν πάτησα το εικονίδιο κάτω στη γραμμή εργασιών, τότε σταμάτησε να το κάνει. Τώρα δεν ξέρω αν το δοκίμασες κι εσύ.
TheReaper wrote: Lalo μου έκανε κι εμένα αυτό που μου έλεγες εχθές. Απλά όταν πάτησα το εικονίδιο κάτω στη γραμμή εργασιών, τότε σταμάτησε να το κάνει. Τώρα δεν ξέρω αν το δοκίμασες κι εσύ.
Ρε τι το γραφεις εδω περα?Ο υπολοιπος φορουμοκοσμος δεν εχει ιδεα για τι πραγμα μιλαμε... ](*,)
Τι ακριβώς πρέπει να καταλάβουμε από αυτή την εικόνα; Ποιο υποτίθεται ότι είναι το lag; Τα λουλουδάκια; Εκτός του ότι κερδίζετε 21 9/5/3(δεν φαίνεται καθαρά ο άλλος αριθμός) στα kills, εσύ είσαι 7 level και δεν έχεις ακόμη σκοτώσει ούτε έναν( 8O ) τι άλλο παράξενο υπάρχει στην εικόνα;