Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum. Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.
Εγω με Cho gath εκανα χθες 11 kill,4 assists και δεν με εφαγαν ουτε μια φορα!!Βεβαια οι αντιπαλοι ηταν μετριοι και με λιγη τυχη πηρα προβαδισμα 5 λεβελ....Και μετα αντε γεια..... \/
Εγω ειμαι 2 lvl και σιγα σιγα ανεβαινω.Ακομα δεν εχω χασει σε καμια πιστα που εχω παιξει(συνηθως 5vs5 παιζω).... \/ \/ Σιγα σιγα το μαθαινω και πιστευω πως δεν ειναι πολυ δυσκολο...
Είναι κανένας μέσα; Εγώ θα μπω σε λίγο να το δοκιμάσω, γιατί έχω κάνει μόνο το tutorial. Αν είναι πείτε μου πως θα σας βρω όταν μπω. Εγώ ονόμασα τον χαρακτήρα μου TheReaper13g(αν και δεν τον έφτιαξα ακόμη).
Δεν φτιάχνεις χαρακτήρα. DotA δεν έχεις δει ποτέ σου; Διαλέγεις έναν εκ των χαρακτήρων που υπάρχουν ήδη, με διαφορετικές ικανότητες ο καθένας. Έχεις 8 δωρεάν διαθέσιμους κάθε εβδομάδα και όσο παίζεις αγώνες και μαζεύεις IP μπορείς να αγοράσεις με αυτά χαρακτήρες και να τους έχεις διαθέσιμους για πάντα.